Pro-Duurzaam Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn erg tevreden over het werk van Pro-Duurzaam. Harde werkers en vriendelijke mensen. Prima werk . Niels heeft ons goed geholpen toen uitstel door onwerkbaar weer een probleem dreigde te worden... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na zelf een blaas op het platte dak gerepareerd te hebben vertrouwde ik het niet. Niels had gelukkig op korte termijn tijd om langs te komen en heeft direct het niet voldoende door mij gedichte lek v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

In oktober 2023 heeft Pro Duurzaam 5 zonnepanelen geplaatst, wat overigens pas bij de 3e afspraak gelukt is. Na 20 maanden werkte het systeem niet meer. In de offerte was vermeld dat we 5 jaar (instal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wow. Een jonge ondernemende club, die zn zaakjes top op orde heeft. Scherp geprijsd, eerlijk over wat wel en niet kan, professioneel in advies, plaatsing en communicatie. Zowel vooraf, tijdens plaat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'énergie solaire
  2. aussi dans
  3. Borne de recharge pour véhicules électriques
  4. Entrepreneur
  5. Entrepreneur en toiture

Écrit par l'entreprise

"We zijn een totaal aannemer op het gebied van verduurzaming. Denk hierbij aan zonnepanelen, batterijen, warmtepompen, dakbedekking, laadpalen en etc. "

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer tevreden over Pro-duurzaam

Zeer tevreden over Pro-duurzaam. 12 zonnepanelen laten plaatsen. Prima geadviseerd, snelle en duidelijke offerte. Eigenaar N. Kruitbosch ten alle tijden vlot bereikbaar voor nadere informatie/advies en geeft duidelijke uitleg, kortom prima service! We zijn ook zeer tevreden over de installateurs. Snel en netjes gewerkt.
Wij kunnen u dit bedrijf zeker aanraden!

24 janvier 2023

Top bedrijf en service

Nadat we een goed advies met een scherpe offerte ontvingen, van Niels voor 22 zonnepanelen met omvormers, zijn we heel snel akkoord gegaan. Ook gezien de merken waarmee hij werkt. Vorige week zijn de panelen geplaatst door 3 vakkundige monteurs en binnen 3 uur was alles operationeel. We zijn erg blij en tevreden met de service en dienstverlening van Niels. Ik kan het bedrijf van Niels aanbevelen bij anderen, hij heeft een eerlijke prijs. Nu is het wachten op de zon…

28 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ondernemer in hart en nieren

Als oud-ondernemer vind ik het altijd mooi jonge enthousiaste ondernemers aan het werk te zien. Niels Kruitbosch is zo'n jonge ondernemer, die het in zich heeft een goede ondernemer te worden. Enthousiast, energiek, vindingrijk en altijd bereikbaar. Hij heeft, ondanks zijn leeftijd, al geleerd dat ondernemen impliceert dat er af en toe iets niet loopt, zoals het zou moeten lopen en dat er weleens iets fout kan gaan. Een goede ondernemer draait er dan niet omheen, is schuldbewust en treedt corrigerend op. Niels is zo'n ondernemer. In ons geval was alles weliswaar tot in de puntjes geregeld, er ging alleen iets mis met de schouw vooraf. De man, die hij stuurde om te kijken of het dak van ons bijna 100 jaar oude woonhuis zonnepanelen kon dragen, bevestigde dat dit mogelijk was, maar toen de monteurs net begonnen ware, constateerden zij dat dit niet het geval was. De schouwer had niet de moeite genomen het dak op te gaan en enkele dakpannen te verwijderen. Dat was een fout. Niels, die er vanzelfsprekend vanuit kon gaan dat de schouwer zijn werk naar behoren had uitgevoerd, erkende desondanks de fout (het was immers wel zijn verantwoordelijkheid) en draaide de gehele overeenkomst zonder problemen terig. De panelen werden opgehaald en het betaalde voorschot werd binnen een week terugbetaald. Chapeau Niels! Ondanks beider teleurstelling vanwege het niet doorgaan van de deal van mij toch 5 sterren!

27 janvier 2023

Echte aanrader

We zijn recent in contact gekomen met Pro-Duurzaam en hebben netjes een aanbod op maat ontvangen. Niels heeft een helder en duidelijk advies gegeven. 2 dagen voor de installatie zijn er nog wijzigingen aangebracht aan het leg plan. We zijn erg blij met de flexibiliteit van het bedrijf en de snelle service. Ze hebben naar alle tevredenheid 88 panelen geplaatst.
Een echt aanrader en complimenten voor de vakkundige monteurs.

19 janvier 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Ervaring met Pro Duurzaam was zeer goed!

Niels Kruitbosch heeft contact met mij opgenomen nadat ik mijn gegevens heb achtergelaten. Ik heb meerdere offertes gekregen van verschillende partijen maar heb uiteindelijk gekozen voor PRO-Duurzaam om de volgende redenen:

- Scherpste prijs t.o.v. andere partijen
- Veel snellere plaatsing t.o.v. andere partijen
- Betere merk panelen en omvormers t.o.v. andere partijen

Vrijdag 2 december stonden om 14:00 uur 2 monteurs aan de deur om de installatie te plaatsen. We waren zeer tevreden met de monteurs, leuke sociale jongens die ook goed meedenken om het zo netjes mogelijk af te leveren. In totaal waren ze binnen 4 uurtjes klaar met de gehele installatie. Hierna heeft Niels nog contact met mij opgenomen om te vragen of alles naar wens was verlopen. Al met al een zeer prettige ervaring met Pro-Duurzaam. binnen 8 weken van eerste offerte naar installatie.

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

1 décembre 2022

Top bedrijf!!

Top bedrijf!!
Contact gehad met ene Niels die mij goed heeft geholpen met het plaatsen van zonnepanelen. In deze wat bijzondere tijd wat betreft energietarieven heeft Niels mij met zijn bedrijf PRO-duurzaam zeer uit de brand geholpen! Top kwaliteit

30 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Door Pro Duurzaam 14 zonnepanelen laten…

Door Pro Duurzaam 14 zonnepanelen laten plaatsen.
Zeer prettig contact gehad met Niels Kruitbosch. Een jonge ondernemer die hart heeft voor de zaak. In overleg de beste optie voor ligging samen gekozen. Nu in de praktijk presteren de panelen super!
De vriendelijke vakkundige monteurs van Pro-Duurzaam hebben in het voorschouwen en leggen top werk geleverd. De aftersales met doorverwijzing naar het aanmelden voor terug levering en het terugvragen van btw maken de service compleet! De klantgerichte aanpak en duidelijk advies maken dat ik deze partij zeker zou adviseren Bedankt!

20 octobre 2022

Fijne evaring gehad met Pro-duurzaam

Fijne evaring gehad met Pro-duurzaam, door dit bedrijf onze zonnepanelen laten plaatsen..duidelijke uitleg en goeie service. Personeel is erg netjes tijdens de montage ook is de afhandeling netjes afgerond.
Wij zijn tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan!

30 août 2022
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus