Noté 1 sur 5 étoiles

Ja również zostałem oszukany.....zablokowali mnie jak chciałem wypłacić środki....potem było już brak kontaktu .....250$ poszło ....nadmieniam że akcent mieli trochę jakby z Ukrainy lub Białorusi

Noté 1 sur 5 étoiles

Witam. A czy jest ktoś kto otrzymał wypłatę swoich wpłaconych środków? Żeby odzyskać swoje pieniądze żądają wpłaty środków w takiej samej wysokości niby celem sprawdzenia że nie jest to pralnia brudny... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Courtier en finances

Écrit par l'entreprise

ProFinance to innowacyjna platforma, oferująca handel na CFD i kryptowalutach z dźwignią. Nasza firma rozwija się dynamicznie od pierwszych dni i już teraz obsługujemy klientów w ponad 55 krajach. Zapewniamy wysoką płynność oraz szeroki wybór narzędzi handlowych, dbając jednocześnie o najwyższe standardy bezpieczeństwa. Dostępne są również opcje handlu i stakingu Bitcoin, Ethereum i Ripple.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Opowiem o przykrym doświadczeniu. Współpracowałem z nimi 3 miesiąca zainwestowałem 250 dolarów, za ten czas zarobiłem około 600 usd na czysto, 2 razy wypłaciłem po 250 usd. Cały czas oferują inwestycję w których muszę zwiększać kapitał, trzymam swoje środku w banku na lokacie i nie zamierzam coś zmieniać. Zamknęli moje konto handlowe bez mojej zgody jako nie korzystna współpraca według jakiegoś tam artykułu swojego regulaminu i wypłacili mi resztkę pieniędzy. Zajmują się tylko ludżmi które chcą inwestować większe kwoty jak 250 usd...

8 mars 2024

Polecam firme

Mi się wydaje, że w terażniejszych czasach trudno znależć firmę, która odpowiada wszystkim potrzebom klienta. Powiem szczerze, że i sam jestem sceptykiem, ale konkretnie na tej platformie jest bardzo dużo plusów i mało minusów, dlatego daje 4 gwiazdki.

22 mars 2024

Mój Bank jest moim od 30 lat

Mój Bank jest moim od 30 lat, 3 lata temu założyłam lokaty pod 4% i żałuję o tym bo jak potrzebowałam pieniędzy oni odrzucili moją prośbę i po prostu wykorzystali mnie. Nawet debetu mnie mogli udzielić. Jest mi przykro że banki maja takie podejście. zaskoczona byłam od różnicy tego podejścia z brokerem, szacunek i uczciwość. Polecam.

Noté 5 sur 5 étoiles

Żaden broker nie może gwarantować…

Żaden broker nie może gwarantować stabilny zysk. Ten broker również nie gwarantuje, ale ja jestem bardzo zadowolony. Jasna sprawa, że nie wszystko rozumiem, co się dzieje, bo nie mam o tym zielonego pojęcia, ale znowu dzięki brokerowi z ProFinance za profesjonalne podejście.

Łatwa komunikacja

Łatwa komunikacja. Prowadzi mnie broker Robert Bender.Jestem zadowolona. Krótko i na temat, mało wody dużo działania. Daje kasę, broker pomnaża za co ma odsetki. Uwiarygodniona firma. Przepisy szwajcarskie nie to co w Polsce...

Nie wiem

Nie wiem, jak będzie w przyszłości, ale do tej pory współpraca z ProFinance przynosi tylko pozytywne skutki.

19 mars 2024

Zadowolony z pomocy brokera

Dziękuję za pomoc Panu Robertowi, bardzo miły broker, zawsze wytłumaczy dużo niejasnych mnie rzeczy i znajdzie dla mnie inwestycje, która przyniesie dobry zysk $$$. Nie wiem, jak dla kogo, ale osobiście ja bardzo jestem zadowolony, że w ogóle trafiłem na taką firmę.

19 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Należy rozważyć opłaty i prowizje

Należy rozważyć opłaty i prowizje. Większość platform pobiera prowizję lub opłaty za każdą transakcję, natomiast tutaj tylko i wyłącznie od zysków. Dodatkowo należy wziąć pod uwagę dostępność obsługi klienta w przypadku jakichkolwiek problemów technicznych lub zapytań. Jestem traderem od dawna i zwracam zawsze na takie rzęchy uwagę. ProFinance jest w porządku, więc śmiało rekomenduje.

18 mars 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus