Det mesta är bra…men…. Det saknas ritningsmallar och snittytor som visar väggisolering. Båda dessa bör finnas och anpassade efter de vanligaste standarderna vi använder i Sverige.
Testade den Engelska versionen på min gamla MAC. Funkade fint. Har nu köpt en HP Laptop och installerat på prov igen. Funkar fint så jag slog till ock köpte programmet. Allt från installation till pr... Voir plus
För det första - seriös och logisk uppföljning av programmets funktioner och möjligheter under testperioden vilket löste några invändningar kring funktionaliteten som jag noterade. Vederhäftig inform... Voir plus
Vi säljer billiga CAD-program på svenska med tillgång till support, utbildning och mycket mer.
Transformatorgatan 2, 72137, Västerås, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Mycket bra och snabb support med kunnig personal.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Jag har bara använt den nya versionen några dagar men den är så mycket bättre och enklare att använda. Värt varenda krona. Toppenbra!
Tomas N
Ackurat Projekt AB

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Varför betala mer för en produkt som funkar samma som en dyrare produkt.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Tyvärr har jag inte jobbat så mycket i programmet ännu, bara provat lite CAD filer som jag upplever som fungerande och tydligare än auto Cad

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Utmärkta infobrev och introutbildning, gjorde att jag köpte en licens🙂

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Sugen på att ge 5 stjärnor, men finns lite småsaker som inte är hundra. La bort A...cad för 3 år sedan. Satsar väldigt mycket hellre på Progecad.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Har efter ca 4 veckor ritat planritningar, fasadritningar mm med Progecad.
Köpte till grundkursen 123 som är bra. Vill man gå djupare så får man nog beställa fortsättningskursen.
Skickar man fråga till support så får man svar relativt snabbt.
På det stora hela så är jag väldigt nöjd med Progecad.
Kenneth Larsson

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Har haft ProgeCAD sedan 2017 med versionerna 2018, 2020 och nu senast 2021. ProgeCAD är ett mycket bra och lättanvänt program samt att det är mycket prisvärt och att det är kompatibelt med AutoCAD. Jag kan verkligen rekommendera detta program.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Enkelt att använda då man har använt några autoCad ett tag.

Réponse de ProgeCAD / Eurocitydata AB
Jag har haft ProgeCAD i 7 år och jag har alltid tyckt att CAD-programmet har varit bra. Det har även utvecklats på ett funktionellt sätt hela tiden, jag upplever att ProgeCAD 2021 även det har utvecklats på ett föredömligt sätt. Vill också tacka för det översända programmet Tomas Perssons Tips och Trix som kommer lite då och då. Stort Tack för programmet Bengt Andersson
ALGEBA Byggkonsulter AB
Bra och snabb support.
Uppdateringar görs mycket enkelt, ny nyckel levereras omedelbart - inom några minuter - efter beställning.
Bra tilläggsprodukter
Jag har fortfarande problem med annotation och få det synligt så att det ligger kvar.
Blir inte helt jämförbart eftersom jag kör imac
Ett CAD-program med gränssnitt lika AutoCAD. Uppfyller mer än väl mina förväntningar.