1. Magasin de lunettes de soleil

Proof Eyewear is de pionier in duurzame monturen die iets terug geven aan dienen die het nodig hebben. Van elk verkocht montuur gaat € 10,- naar ons eigen Do Good Programma waarmee we mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug geven. Dankzij onze klanten.

3,1

Moyen

3,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

LET OP OPLICHTING !!!

8 août 2024

Réponse de Proofeyewear

Beste Naz Benjamin, zou je wat specifieker kunnen zijn met betrekking tot je opmerking ? Wij hebben in ons systeem gekeken en hebben geen enkele interactie kunnen vinden tussen u en ons bedrijf. Vriendelijk verzoek om contact met ons op te nemen.

Elena

The delivery was super fast, that’s great! Good service, but the information of the sunglasses dimensions is missing on the website (was a reason of a refund).

21 août 2022

Extrem guter Reparatur-Support

Extrem guter Support bei einem alten gebrochenem Scharnier.
Superschneller Service, sehr netter Kontakt, KOSTENLOSE Lieferung nach Deutschland! Einfache Selbstreparatur- alles passt! Brille wie neu. Was wünscht man sich mehr? Nur zu empfehlen!

3 mai 2021

Hele mooie zonnebrillen

Hele mooie zonnebrillen! Het enigste minpuntje is dat er nog plastic verpakking wordt gebruikt (ook al is dit gerecycled). Verder natuurlijk heel waardevol waar het merk Proof voor staat.

23 avril 2021

Super goede klantenservice en prachtige…

Super goede klantenservice en prachtige zonnebril. Beste kwaliteit die ik ooit heb gehad (en heb jaren lang Ray Ban gedragen). Erg blij mee!

12 novembre 2020

Réponse de Proofeyewear

Dank je wel Inge, van dit soort reacties worden we erg blij! Veel plezier van je aankoop en
geniet ervan.

Snelle en goede service

Het montuur werd snel geleverd. Omruilen voor een ander montuur was geen probleem. Goede service dus!

1 octobre 2020

Beste Sanne,

Goed te lezen dat je het als goed hebt ervaren, dank je.

Toppie

Heel mooie fijne brillen! :)

24 juin 2020

Hoi Roos,
Dank je, en geniet van je aankoop

Blij mee!

Mooie zonnebril en duurzaam geproduceerd. Blij mee!

12 juin 2020

Réponse de Proofeyewear

Dank je Sabine, hier worden we blij van

Prima

Snel verzenden, duidelijke omschrijvingen goed verpakt, helemaal prima

2 juin 2020

Beste Mik,

Fijn te lezen dat je het als Prima hebt ervaren, dank je voor je feedback.

Zeer tevreden

Goede communicatie, antwoorden snel en correct bij vragen. Mooie kwalitatieve producten.

15 avril 2020