Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en rigtig god oplevelse med ProSafe skadedyrsservice! Vi kontaktede dem på grund af et problem med myrer, og fra start til slut var servicen helt i top. Mathias var utrolig professione... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige akkurat lige nu skrevet med Mathias i nærmest panikanfald over at have fundet en bunke småkryb foran min terrassedør, stue og køkken! Han har hurtigt dæmpet panikken meget professionelt og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kontaktede Mathias, da vi havde mistanke om mår på loftet. Han kom ud og bekræftede vores mistanke, og fik hjulpet os med en løsning på problemet. Mathias var meget imødekommende, venlig og virk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles

Écrit par l'entreprise

Hos Prosafe Skadedyrsservice er vi specialister i bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr.  Vi tilbyder professionel og effektiv skadedyrsbekæmpelse på hele Fyn og i trekantsområdet – med base i Skårup nær Svendborg. Vi bekæmper alle typer skadedyr hos både private og virksomheder – hurtigt, diskret og til konkurrencedygtige priser. Derfor skal du vælge Prosafe Skadedyrsservice: - Autoriseret skadedyrsbekæmper med base i Skårup - Miljøvenlig og sikker bekæmpelse -Gennemsigtige priser – ingen overraskelser - Altid venlig og professionel service

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan varmt anbefale ProSafe skadedyrsservice til alle

Mathias var utrolig professionel, venlig og meget grundig i sit arbejde. Han tog sig tid til at forklare problemet og løsningen på en måde, der var nem at forstå, og man kunne virkelig mærke, at han havde stor erfaring og styr på det, han lavede.

Behandlingen virkede hurtigt, og vi har ikke haft problemer siden. Det var en kæmpe lettelse! Samtidig var Mathias punktlig, imødekommende og sørgede for, at vi følte os trygge gennem hele forløbet.

Vi kan varmt anbefale ProSafe skadedyrsservice til alle, der har brug for effektiv og professionel hjælp med skadedyr. Tusind tak til Mathias for en fantastisk service!

7 mai 2026

Hurtig og effektiv

Hurtig, troværdig, effektiv og venlig service og indsats

28 avril 2026

Tusind tak for de pæne ord, Frans 😊

Det sætter vi stor pris på – især når både hurtighed, troværdighed og service spiller sammen. Det er præcis den oplevelse, vi bestræber os på at levere hver gang.

Tak for tilliden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og effektiv hjælp Var her…

Super hurtig og effektiv hjælp Var her indenfor en time og myrerne var helt væk samme dag. Meget positivt besøg!

29 avril 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Mette 😊

Det glæder os at høre, at vi kunne rykke hurtigt ud og få styr på problemet med det samme. Når det virker samme dag, ved man, at indsatsen har ramt rigtigt 👍

Tak for de pæne ord – og fordi du valgte os.

Effektiv hjælp! ⭐️

Virkelig professionel og effektiv hjælp med myrebekæmpelse. Vi havde kæmpet med myrer i noget tid og prøvet flere løsninger selv uden held. Fra første kontakt oplevede vi hurtig respons, god rådgivning og en meget venlig service. Problemet blev håndteret grundigt, og vi mærkede hurtigt en stor forskel. Det var tydeligt, at de vidste præcis, hvad de lavede, og de tog sig tid til at forklare processen undervejs. Kan klart anbefales til andre, der ønsker en effektiv og professionel løsning.

23 avril 2026

Tusind tak for den flotte og grundige anmeldelse, Louise 🌟

Det betyder meget for os at høre, at I mærkede en tydelig forskel – især når I allerede havde kæmpet med problemet i noget tid. Netop derfor lægger vi stor vægt på både effektiv behandling og ordentlig rådgivning undervejs, så man føler sig tryg i hele processen.

Tak for anbefalingen og tilliden – det sætter vi virkelig pris på.

En hurtig reaktion

En hurtig reaktion . Inden for få timer kom assistance. Der var en god og informativ orientering om hvad der skulle ske og hvad der blev anbefalet for at sikre mod mår.

1 avril 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anders 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig reaktion, og at vores gennemgang gav et godt overblik over både situationen og de rigtige tiltag mod mår.
Grundig rådgivning er en vigtig del af løsningen – så man ikke bare løser problemet nu, men også forebygger fremadrettet.

Tak for tilliden.

Hurtig og effektiv

Joh..!
Havde en mår på loftet og efter, at jeg havde besøg af ham fra Prosafe, er måren blevet sur og flyttet ind hos naboen..! 🤪
Så måske jeg skulle give ham telefonnummeret til Prosafe..! 🤗

2 février 2026

Tusind tak for den fine anmeldelse, Torben 😊
Dejligt at høre, at måren hurtigt fandt ud af, at loftet ikke længere var et sted at bo. Vi håber næsten, naboen også får nummeret – dog helst inden måren når at pakke helt ud 😄

Mange tak for tilliden.

Mår på loftet

Vi kontaktede Mathias, da vi havde mistanke om mår på loftet.
Mathias var meget imødekommende, venlig og virkede utrolig kompetent, hvilket gjorde man slappede helt af og var tryg omkring han nok skulle løse problemet.
En rigtig god service, som jeg på det varmeste kan anbefale 🙌🏻

6 mars 2026

Hej Mads

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det betyder virkelig meget for os.

Mår på loftet kan være både støjende og frustrerende at have med at gøre, så det er altid rart, når vi kan finde en løsning hurtigt og få ro i huset igen.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – og for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.

KÆMPE anbefaling

Jeg ringede til Mathias, som kort men tydeligt fortalte om processen med at fjerne skægkræ.
Jeg fik en tid i samme uge og jeg har nærmest ikke set et levende skægkræ siden.
Jeg har korresponderet frem og tilbage med Julie ift spørgsmål om limfælderne, som blev opsat - og der kom svar samme aften. Kan KUN anbefale dem.

29 janvier 2026

Hej Katja

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den store anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Skægkræ kan være en frustrerende udfordring, så det er dejligt at høre, at behandlingen allerede har haft god effekt.

Tak også for de pæne ord om både besøget og dialogen med Julie – vi sætter stor pris på det.

Venlig og hjælpsom

Venlig, hjælpsom, og faglig dygtig. Jeg ville meget gerne anbefale firmet til almindlig skadedyrs bekæmpelse

27 janvier 2026

Hej Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi gør altid vores bedste for at være både hjælpsomme, grundige og fagligt stærke i vores arbejde.

Glimrende service

Glimrende service

23 janvier 2026

Hej Anette

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som glimrende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft Mathias forbi efter besøg…

Vi har haft Mathias forbi efter besøg af en mår på vores loft. Han var hurtigt ude ved os og super fleksibel og imødekommende angående tidspunktet. Det var alt i alt virkelig god service og skønt med en masse gode råd og anbefalinger.

14 janvier 2026

Hej Nanna

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at I var tilfredse med både besøget og rådgivningen.

Mår på loftet kan være en frustrerende gæst, så det er altid rart, når vi kan hjælpe hurtigt og samtidig give nogle gode råd med på vejen.

Tak for anbefalingen.

Top karakter - god vejledning

Han har hurtigt dæmpet panikken meget professionelt og med god service ift hvordan, jeg skal forholde mig ud fra et billede. Er meget professionel og faglig kompetent. Kan kun anbefale ham og vil bestemt ringe en anden gang. Har gemt nummeret i mine kontakter. Hvem ved hvornår panikken spreder sig igen.
Hilsen Lisbeth

27 décembre 2025

Hej Lisbeth

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os, at vi kunne hjælpe med at få lidt ro på situationen.

Småkryb kan hurtigt skabe lidt panik, når man pludselig opdager dem, men heldigvis kan mange ting afklares hurtigt ud fra et billede og lidt vejledning.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der skulle opstå spørgsmål eller nye “gæster”.

Thank you!

Thank you! I sent an inquiry for a diagnosis of the type of insect I found, and they responded quickly with detailed information and clear next steps. Highly recommend their services. English support is available!

12 décembre 2025

Hi

Thank you very much for your kind review and recommendation. We really appreciate you taking the time to share your experience.

I’m glad we were able to help quickly and provide clear information about the insect and the next steps.

If you ever have questions or need help again, you are always welcome to contact us.

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej i dag snakket med Prosafe…

Hej i dag snakket med Prosafe Skadedyrsservice (Mathias). Vi fik en grundig snak, angående vi desværre nok har haft besøg af en husmår på vores tag, eller loft. Mathias gav sig god tid, og kom med nogle gode råd og anbefalinger.

12 décembre 2025

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig, at vores snak kunne give lidt klarhed og nogle brugbare råd i forhold til situationen.

Husmår på loftet kan være en frustrerende udfordring, så det er altid vigtigt at få afdækket problemet og få lagt en god plan for, hvad næste skridt kan være.

I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte mig igen, hvis der opstår spørgsmål eller behov for hjælp.

Mathias

Noté 5 sur 5 étoiles

Problemer med en husmår havde stået på…

Problemer med en husmår havde stået på en del tid i et stråtækt hus. Havde selv forsøgt med en forskellige tiltag med større og mindre held. Men problemet blev ved med at dukke op, med mellemrum. Så derfor blev det Mattias fra Prosafe skadedyrsservice der tog over. Det blev virkelig grebet meget professionelt an, med en plan for opgaven. Han gik systematisk til værks og fik sat net op så måren ( hvis den skulle dukke op igen ) ikke kunne komme ind gennem taget. Mattias har stor kendskab til skadedyrenes adfær og ved derfor nøjagtig hvordan og hvad der skal til for at få et skadedyrs frit hjem 🤩 Så mange tak for hurtig og yderst kompetent service. Han ligger nu som speed dail på min mobil 👌 De bedste anbefalinger herfra 😉

31 octobre 2025

Hej Franz

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord – det sætter jeg virkelig stor pris på.

Husmår i et stråtækt hus kan være en særlig udfordring, så det er altid vigtigt at arbejde systematisk og få lavet en løsning, der også forebygger, at den kan komme ind igen.

Det glæder mig meget at høre, at I er tilfredse med både processen og resultatet. Og at jeg har fået en plads på speed dial – det tager jeg som et stort kompliment.

Tak for anbefalingen.

Mathias

Super god service

Lyttede til mit problem og fik det løst hurtig. Meget tilfreds

14 octobre 2025

Hej Jytte

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en god service, og at problemet blev løst hurtigt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig service og fair pris

Ringede til dem mandag med en opgave om rengøring efter en Mår og sagde det var en haste opgave. De gjorde plads og tog den dagen efter. Enkelt og hurtigt kommunikation og fin affrapportering efter endt opgave. 10/10 ville vælge igen.

Hej Bo

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os, at vi kunne hjælpe hurtigt og få løst opgaven, når det hastede.

Tak også for de gode ord om kommunikationen og rapporteringen – det betyder meget for os, at hele forløbet er enkelt og trygt for kunden.

I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os igen, hvis behovet skulle opstå.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige, grundig og utrolig god service, de rykker hurtigt ud, og kommer med en grundig gennemgang af huset. Kæmpe anbefaling herfra.

Hej Camilla

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den store anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både grundighed og god service.

Vi gør altid vores bedste for at rykke hurtigt ud og give en grundig gennemgang, så problemet bliver håndteret ordentligt fra start.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft besøg af Mathias i dag

Har haft besøg af Mathias i dag. Konge service. Kom samme dag som vi kontaktet ham, vi blev fuldt i hånden, så vi følte os trykke hele vejen igennem.

Hej Mikkel

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at I følte jer godt hjulpet og trygge gennem hele forløbet. Vi gør altid vores bedste for at rykke hurtigt ud og guide vores kunder ordentligt igennem situationen.

Fik sprøjtet for borebiller

Fik sprøjtet for borebiller. Kom hurtigt , gav en god info angående processen.
Venlig og imødekommende person.
Et firma som man kun kan anbefale.

4 septembre 2025

Hej Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både behandlingen og informationen omkring processen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus