Vi havde en rigtig god oplevelse med ProSafe skadedyrsservice! Vi kontaktede dem på grund af et problem med myrer, og fra start til slut var servicen helt i top. Mathias var utrolig professione... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Har lige akkurat lige nu skrevet med Mathias i nærmest panikanfald over at have fundet en bunke småkryb foran min terrassedør, stue og køkken! Han har hurtigt dæmpet panikken meget professionelt og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi kontaktede Mathias, da vi havde mistanke om mår på loftet. Han kom ud og bekræftede vores mistanke, og fik hjulpet os med en løsning på problemet. Mathias var meget imødekommende, venlig og virk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Prosafe Skadedyrsservice er vi specialister i bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr. Vi tilbyder professionel og effektiv skadedyrsbekæmpelse på hele Fyn og i trekantsområdet – med base i Skårup nær Svendborg. Vi bekæmper alle typer skadedyr hos både private og virksomheder – hurtigt, diskret og til konkurrencedygtige priser. Derfor skal du vælge Prosafe Skadedyrsservice: - Autoriseret skadedyrsbekæmper med base i Skårup - Miljøvenlig og sikker bekæmpelse -Gennemsigtige priser – ingen overraskelser - Altid venlig og professionel service
Coordonnées de contact
Danemark
- prosafe-skadedyr.dk
Vi kan varmt anbefale ProSafe skadedyrsservice til alle
Mathias var utrolig professionel, venlig og meget grundig i sit arbejde. Han tog sig tid til at forklare problemet og løsningen på en måde, der var nem at forstå, og man kunne virkelig mærke, at han havde stor erfaring og styr på det, han lavede.
Behandlingen virkede hurtigt, og vi har ikke haft problemer siden. Det var en kæmpe lettelse! Samtidig var Mathias punktlig, imødekommende og sørgede for, at vi følte os trygge gennem hele forløbet.
Vi kan varmt anbefale ProSafe skadedyrsservice til alle, der har brug for effektiv og professionel hjælp med skadedyr. Tusind tak til Mathias for en fantastisk service!
Hurtig og effektiv
Hurtig, troværdig, effektiv og venlig service og indsats

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Super hurtig og effektiv hjælp Var her…
Super hurtig og effektiv hjælp Var her indenfor en time og myrerne var helt væk samme dag. Meget positivt besøg!

Effektiv hjælp! ⭐️
Virkelig professionel og effektiv hjælp med myrebekæmpelse. Vi havde kæmpet med myrer i noget tid og prøvet flere løsninger selv uden held. Fra første kontakt oplevede vi hurtig respons, god rådgivning og en meget venlig service. Problemet blev håndteret grundigt, og vi mærkede hurtigt en stor forskel. Det var tydeligt, at de vidste præcis, hvad de lavede, og de tog sig tid til at forklare processen undervejs. Kan klart anbefales til andre, der ønsker en effektiv og professionel løsning.

En hurtig reaktion
En hurtig reaktion . Inden for få timer kom assistance. Der var en god og informativ orientering om hvad der skulle ske og hvad der blev anbefalet for at sikre mod mår.

Hurtig og effektiv
Joh..!
Havde en mår på loftet og efter, at jeg havde besøg af ham fra Prosafe, er måren blevet sur og flyttet ind hos naboen..! 🤪
Så måske jeg skulle give ham telefonnummeret til Prosafe..! 🤗

Mår på loftet
Vi kontaktede Mathias, da vi havde mistanke om mår på loftet.
Mathias var meget imødekommende, venlig og virkede utrolig kompetent, hvilket gjorde man slappede helt af og var tryg omkring han nok skulle løse problemet.
En rigtig god service, som jeg på det varmeste kan anbefale 🙌🏻

KÆMPE anbefaling
Jeg ringede til Mathias, som kort men tydeligt fortalte om processen med at fjerne skægkræ.
Jeg fik en tid i samme uge og jeg har nærmest ikke set et levende skægkræ siden.
Jeg har korresponderet frem og tilbage med Julie ift spørgsmål om limfælderne, som blev opsat - og der kom svar samme aften. Kan KUN anbefale dem.

Venlig og hjælpsom
Venlig, hjælpsom, og faglig dygtig. Jeg ville meget gerne anbefale firmet til almindlig skadedyrs bekæmpelse

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Vi har haft Mathias forbi efter besøg…
Vi har haft Mathias forbi efter besøg af en mår på vores loft. Han var hurtigt ude ved os og super fleksibel og imødekommende angående tidspunktet. Det var alt i alt virkelig god service og skønt med en masse gode råd og anbefalinger.

Top karakter - god vejledning
Han har hurtigt dæmpet panikken meget professionelt og med god service ift hvordan, jeg skal forholde mig ud fra et billede. Er meget professionel og faglig kompetent. Kan kun anbefale ham og vil bestemt ringe en anden gang. Har gemt nummeret i mine kontakter. Hvem ved hvornår panikken spreder sig igen.
Hilsen Lisbeth

Thank you!
Thank you! I sent an inquiry for a diagnosis of the type of insect I found, and they responded quickly with detailed information and clear next steps. Highly recommend their services. English support is available!

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Hej i dag snakket med Prosafe…
Hej i dag snakket med Prosafe Skadedyrsservice (Mathias). Vi fik en grundig snak, angående vi desværre nok har haft besøg af en husmår på vores tag, eller loft. Mathias gav sig god tid, og kom med nogle gode råd og anbefalinger.

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Problemer med en husmår havde stået på…
Problemer med en husmår havde stået på en del tid i et stråtækt hus. Havde selv forsøgt med en forskellige tiltag med større og mindre held. Men problemet blev ved med at dukke op, med mellemrum. Så derfor blev det Mattias fra Prosafe skadedyrsservice der tog over. Det blev virkelig grebet meget professionelt an, med en plan for opgaven. Han gik systematisk til værks og fik sat net op så måren ( hvis den skulle dukke op igen ) ikke kunne komme ind gennem taget. Mattias har stor kendskab til skadedyrenes adfær og ved derfor nøjagtig hvordan og hvad der skal til for at få et skadedyrs frit hjem 🤩 Så mange tak for hurtig og yderst kompetent service. Han ligger nu som speed dail på min mobil 👌 De bedste anbefalinger herfra 😉

Super god service
Lyttede til mit problem og fik det løst hurtig. Meget tilfreds

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Hurtig service og fair pris
Ringede til dem mandag med en opgave om rengøring efter en Mår og sagde det var en haste opgave. De gjorde plads og tog den dagen efter. Enkelt og hurtigt kommunikation og fin affrapportering efter endt opgave. 10/10 ville vælge igen.

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Dygtige, grundig og utrolig god service, de rykker hurtigt ud, og kommer med en grundig gennemgang af huset. Kæmpe anbefaling herfra.

Réponse de Prosafe Skadedyrsservice
Har haft besøg af Mathias i dag
Har haft besøg af Mathias i dag. Konge service. Kom samme dag som vi kontaktet ham, vi blev fuldt i hånden, så vi følte os trykke hele vejen igennem.

Fik sprøjtet for borebiller
Fik sprøjtet for borebiller. Kom hurtigt , gav en god info angående processen.
Venlig og imødekommende person.
Et firma som man kun kan anbefale.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.