PROSAM Forsikring Rådgivning ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjælpen med at finde den helt rigtige forsikringsløsning. En særlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en ægte professionel, som ikke bare sæ... Voir plus

Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rådgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne børn. Jeg kom igennem køen på 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... Voir plus

Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didn’t go through and I didn’t even notice, but their team contacted m... Voir plus

I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... Voir plus

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

326 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk møde

Fantastisk møde. Meget venlig forsikrings mand !!!! Vil stærkt Overveje forsikringsskift til prosam

2 septembre 2021

Jeg har haft besøg af en meget…

Jeg har haft besøg af en meget kompetent og faglig dygtig forsikringsagent, som til fulde gjorde det let for mig at kunne vurdere fordelen ved at skifte til ProSam. Jeg har fået nogle dage til at vurdere tilbuddet, så der var intet “ kanonslag” over dette møde. Hvisk ikke der dukker noget aldeles uventet op, er jeg ret sikker på, at jeg skifter efter 40 år i mit tidligere selskab.
Venligst
Steen

12 août 2021

Hold jer fra det slange firma

Nu kunne man ikke give minus stjerner, for det fortjener de og er værd som forsikring selskab. Ikke et firma man skal stole på og regne med man er sikker og dækket ind, de er slanger der prøver at sno sig ud af alt for ikke at stå til ansvar. Hvis man ikke vidste bedre skulle man tror det var drevet af vores regering fup og svindel

13 juillet 2021
Logo de PROSAM Forsikring Rådgivning ApS

Réponse de PROSAM Forsikring Rådgivning ApS

Kære Brian

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har på baggrund af dit opslag været inde og kigge nærmere på din sag. Jeg kan se, at din sag har været behandlet af Ankenævnet for Forsikring og at vi i den forbindelse har fået medhold i vores behandling af din sag.

Venlig hilsen Kim, PROSAM

Hurtig til undsætning

Hurtig til undsætning, når lor*** brænder. Elsker hvor sikker man føler sig, når man ringer op, og ved PROSAMs medarbejdere tager en seriøst 💪🏼

12 juillet 2021

Super god kundekontakt

Super rådgivning!
Vi fik et grundigt tjek af alle vores forsikringer og et tilbud med forbedret dækning til en rigtig god pris.
Vi har nu flyttet alle vores forsikringer og er glade for vores beslutning :)

21 juin 2021

Havde et indledende møde d.d.

Havde et indledende møde d.d.
Assurandøren var meget behagelig og tillidsvækkende.
Gennemgik vores forsikringer og kom med et fornuftigt tilbud.
Har høje forventninger, som vi håber, at selskabet lever op til.

10 mai 2021