Olin pitkään miettinyt tuotteiden tilaamista ja vihdoin sain sen tehtyä. Onneksi valitsin myös näytepakkaukkaus setin, rasvanpoltto paketin yhteyteen. Tämän avulla ymmärsin ”unohtaneeni” huipputuottee... Voir plus

Onneksi saan hyviä tarjouksia, joten pystyn aina välillä tilata hyväksi toteamiani tuotteita. Ateriankorvike toimii minulle ja on lisäksi todella hyvän makuista. Aurinkokapselit ovat auttaneet ihoan... Voir plus

Nopea toimitus kotiovelle. Kätevää maksaa mobilepayllä. Hyvä tuote, gut repair, poisti vatsaongelmat miltei heti, käytössä nyt jo viides purkki. "Pakko " jatkaa tilaamista kun tulos ollut niin hyvä.

Toimituksen käsittely 2 päivää ja postitusta seuraavana päivänä jo perillä! Nopea ja sujuva toimitus. Testi paketti oli hyvä ja edullinen vaihtoehto tutustua makuihin. Kaikki olivat hyviä makuja ja s... Voir plus

1. Boutique de produits de nutrition sportive

We empower women!

4,6

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Ateriankorvikkeet ja proteiinijauheet…

Ateriankorvikkeet ja proteiinijauheet ovat todella hyvänmakuisia, ainoa miinus se, että tuotteissa on makeutusaineena aspartaamia. Aspartaami tekee tuotteista makeita ja herkullisia, mutta se tekee myös sen että makeanhimo säilyy. Olen joutunut syömään mm. omenaviinietikkaa jottei makeanhimo haittaisi.

19 mai 2023

Réponse de Protein.fi

Kiitos arvostelustasi. Laitan palautteesi eteenpäin tuotekehittelyyn! Ihanaa päivänjatkoa! 🤩

Ateriankorvikkeet ja proteiinijauheet

Ateriankorvikkeet ja proteiinijauheet todella hyvän makuisia. Siitä iso plussa! Se on minulle tärkeää, sillä koen, että terveellisen elämäntavan täytyy myös maistua hyvältä. Tuotteet laadukkaita. Hinta erittäin kilpailukykyinen!
Asiakaspalvelu ystävällistä ja vastaa nopeasti sekä hoitaa asiakkaan tarpeet asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Suosittelen tuotteita kaikille naisille, jotka haluavat nauttia elämästä ja voida hyvin.

27 avril 2023

Réponse de Protein.fi

Kiitos arvostelustasi! Ihana kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiimme sekä palveluun. <3

Koen brändin todella motivoivaksi ja…

Koen brändin todella motivoivaksi ja tuotteet tuntuvat laadukkailta ja lisäravinteissa on panostettu makuun mikä on tärkeä osa kokonaista hyvinvointia. Protein -brändi luo kuvaa mahdollisuudesta terveelliseen ja naiselliseen elämään.

26 avril 2023

Réponse de Protein.fi

Kiitos arvostelustasi! Mukava kuulla, että koet yrityksemme motivoivaksi. Ihanaa alkanutta syksyä! <3