Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... Voir plus
L'entreprise a répondu
Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.
Etats-Unis
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Enkelt og bestille,ble sendt rimelig raskt,og var godt fornøyd med varene 👍😃

Réponse de Proteincompany.no
Norsk plass som selger barbells creamy crisp
Fantastisk💪

Réponse de Proteincompany.no
Bra produkter,godt utvalg og rask levering. Anbefales hver dag i uka💪

Réponse de Proteincompany.no
Rask levering og hyggelig betjening. Produktene levde også opp til forventning. Anbefales 🤩

Réponse de Proteincompany.no
Handelen gikk smooth og varene kom raskt. Er fornøyd med utvalget til protein company. I tillegg til deres kampanjer og rabattkoder. Blir å handle herfra igjen!

Réponse de Proteincompany.no
Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt topp – de er veldig hjelpsomme og svarer raskt på spørsmål. Jeg setter også pris på at de har mange produkter som passer til både styrketrening og generell helse. Proteincompany.no er definitivt blitt mitt favorittsted for alt av kosttilskudd og treningsprodukter. Anbefales på det sterkeste!

Réponse de Proteincompany.no
Kjapt handel og gode produkter og sist men ikke minst lynraskt levering. Anbefaler!

Réponse de Proteincompany.no
The company has very good quality products that I cannot find in different stores in Oslo. And the delivery is quite efficient

Réponse de Proteincompany.no
Svært rask levering og svært god kundeservice. Hadde et spørsmål om utløpsdato på et produkt og fikk kontakt med kundeservice på telefon med en gang som kunne svare på alt jeg lurte på. Troverdig og tillitsvekkende selskap!

Réponse de Proteincompany.no
Absolut den tveklöst sämsta kundservicen genom tiderna.
Fick en trasigt packet som läkt ut energidrycka över hela Bagaget mitt.
Var inga problem när paketet stod upp, men när ja la den ner i bilen blev det en full damm i bilen.
Posten hade inga problem med att jag skulle få en Rekond på skadan som uppstått på bilen min.
Men var tvungen o ta de via Proteincompany.
Men där var de inte villiga att upprätta sak om det eller hjälpa mig över huvudtaget med saken. Även om jag förmedlande vad Posten själva sagt.
Blev erbjuden 100kr kupong hos dom för besväret ?
Mitt råd handla någon annanstans

Réponse de Proteincompany.no
Handlet mest pga prisen også ville jeg prøve hvor lang tid det tok å få varene. Gikk overraskende fort og varene var som de skulle. Topp score!

Réponse de Proteincompany.no
Bestilte to poser proteinpulver til 1400kr per stk, hvorav den ene var revnet da den ankom. Pulveret lå strødd ut i esken. Jeg sendte en henvendelse til kundeservice med bilde og forklaring, og uttrykte høflig et ønske om å motta en ny pose. Kundeservice beklagde og kompenserte meg med en 75 kroners rabattkupong.

Réponse de Proteincompany.no
The package came really good.
The company members take time to explain everything, that was really kind.
I loved the small package of whey (chocolate taste). The price of every few products (powders and vitamins) was just enough by meaning the good quality. I will order again. Thank You.

Réponse de Proteincompany.no
supposed to be peptides. on the website it was written beef protein peptides. I received a package there is no information that these are peptides. I wanted to return it but unfortunately my wife opened it. I can send a picture - no information about peptides