Prøverne på Prove.dk er svære end dem ved færdselsstyrelsen, hvilket jeg syntes var en fordel da jeg skulle til teoriprøve. Jeg skulle generhverve mit kørekort og købte 30 dage for 99.- og bestod førs... Voir plus
Lisez les avis des autres
There are many mistakes in the Turkish language. People who don't speak Turkish read and explain things in a way that is hard to understand and sometimes makes no sense. Türkçe dilindi bir sürü hata... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det eneste denne hjemmeside gjorde var at gøre mig totalt bange for ikke at bestå... jeg endte med at tag 15 af deres teoriprøver dagen før jeg skulle op, og bestod kun 5 af dem, ofte med 5 fejl. Nogl... Voir plus
Rigtig godt tillæg til almindelig teori, efter at køre alle prove.dk tests igennem fik jeg en fejl ved første forsøg hos færdselsstyrelsen. Der er nogle af test prøverne hvor logikken ikke er ens,... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
100% Beståelsesgaranti ! Bestå ALLE 42 teoriprøver på Prove.dk i første eller senest andet forsøg og vær sikker på at du vil bestå teoriprøven hos politiet i 1. forsøg ellers vil du få pengene tilbage. Læs mere på vores hjemmeside. På Prove.dk får du adgang til 30 teorilektioner til bil og motorcykel, teorilektionerne findes på 6 sprog. Derudover er der 40 teoriprøver på 19 sprog.
Coordonnées de contact
Kongevejen 106, 2830, Virum, Danemark
- +4526700046
- kontakt@prove.dk
- prove.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 57 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
vil du kørekort, så prøv prove.dk
Rimelige abonnement (ét beløb for en given periode) omkostninger og meget omfattende testkilde for at blive klar til teoretisk kørekorteksamen

Gode videolektioner samt prøver
Mange rigtig lærerige videolektioner, Prøverne er sat godt sammen og med det store antal prøver har man mulighed for at komme godt rundt i teorien og være klar til teoriprøven.Forklaringerne, der gives til spørgsmålene, når man afslutter en prøve, er rigtig gode.
Wipha

Réponse de Prove.dk
The Best place to learn about driving
The Best place to learn about driving. I have cleared my theory in first attempt.
Thanks prøve.dk

Réponse de Prove.dk
Der var nogle problemer med lyden til…
Der var nogle problemer med lyden til det arabiske sprog, men generelt er webstedet godt, og jeg har haft meget ud af det

Bestod m. 5 dages teori herfra
Meget gammeldags, mange af de samme billeder går igen..
Det var billigt for 1 uge og jeg bestod teoriprøven, så lever op til kravene.

I will forever be thankful for Prøve.dk
I will forever be thankful for Prøve.dk
Actually after taking 3 times using another one I failed, only after using Prøve.dk for studying theory gave me the opportunity to pass. I have recommended it to many of my friends. Thank you so much.

Réponse de Prove.dk
It is really a beneficial programme…
It is really a beneficial programme that cintributed to my success in the driving test .It is organised , comprehendive and thoroughly put me on the right way .Thanks a lot for your effort .

Réponse de Prove.dk
Både instruktion og test er rigtig…fornuftig og rettet mod at bestå
Både instruktion og test er rigtig gode. Man får hele tiden udbygget sin kunnen, forståelse for terminologien og evne til at forstå strukturen og logikken i spørgsmålenes opbygning.

Réponse de Prove.dk
Der var mange billeder på eksamenen
Der var mange billeder på eksamenen, som jeg havde trænet på fra ditte websted.

Réponse de Prove.dk
Lært alt om reglerne fra prove.dk og…
Lært alt om reglerne fra prove.dk og bestået !!vil gerne anbefaler det til alle!!

L’expérience Trustpilot