Providercheck.nl is a great site for comparing internet providers, especially for newcomers to the Netherlands like me. They make it easy to see the best deals and provide helpful support through thei... Voir plus
Lisez les avis des autres
Providercheck neemt voor zover ik weet alle providers in de vergelijking. Ik heb andere vergelijkwebsites gezien die dit niet doen en dus niet onafhankelijk zijn. Het overzicht oogt mooi en er staat g... Voir plus
Top site! Een duidelijke website; heel veel handige en goede filters waaruit gekozen kan worden, (die ook weer eenvoudig aan te passen zijn) zodat je precies kan aanvinken wat je wilt en daaruit komen... Voir plus
ProviderCheck heeft mij zeer goed geïnformeerd en ondersteund met de overstap naar een nieuwe provider. Mijn vragen werden ook meteen opgepakt en duidelijk beantwoord. Verder hebben ze ook leuke act... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
ProviderCheck is dé objectieve vergelijkingswebsite. Van en voor consumenten. Wij zijn niet verbonden aan een provider en dus 100% objectief. Zo krijg jij altijd de allerbeste deal tegen ook nog eens de allerlaagste prijs, want bij ons krijg je altijd minimaal €10,00 extra korting!
Coordonnées de contact
Koperweg 11J, 2401LH, Alphen aan den Rijn, Pays-Bas
- 088 3232 032
- info@providercheck.nl
- providercheck.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Lekker makkelijk en voordelig…
Lekker makkelijk en voordelig overstappen
Overstappen naar T-mobile
Hallo,
het ging goed.
Doorzichtige pagina, snel geregeld en nog 40 E terug als bonus.
Het kan niet beter!
Agnes Dings
Het is zo gemakkelijk
Het is zo gemakkelijk, supersnel besteld en nergens goedkoper te vinden.
Aanrader! ProviderCheck werkt super
Super snel, makkelijk en eenvoudig geregeld. Heel duidelijk een overzicht bij welke provider je moet zijn. Binnen 5 minuten had ik alles geregeld.
Really helpful
Providercheck.nl was really helpful in selecting the correct internet provider for my new apartment. Also the extra discount of euro 40 made almost the installation charge free as I just need to pay 27 euro for installation.
Goede duidelijker keuze gemaakt met met…
Goede duidelijke keuze gemaakt met de Provider Check
Fijn dat deze optie er is!
Fijn dat deze optie er is. Doordat je niet verschillende website's van aanbieders hoeft op te zoeken scheelt het heel veel tijd ;)
Zeker een aanrader!
Heldere site
Heldere site, maakt keuze makkelijk, en cashback als bonus
Makkelijk in te vullen en af te…
Makkelijk in te vullen en af te sluiten. Mooie kortingen en vriendelijk aan de telefoon.
Overzichtelijke site met relevante informatie!
Makkelijk te filteren op mijn wensen. Fijne site met relevante informatie. Zou mooi zijn als je ook nog details kon vinden over de apparatuur die geleverd wordt.
Overzichtelijk, snel, gemakkelijk en voordelig!
Overzichtelijk, snel en gemakkelijk. Kreeg ook nog eens aanvullend voordeel, dit wil je wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe provider!
Prima vergelijkingssite en een leuke…
Prima vergelijkingssite en een leuke cash back actie.
goede service altijd de scherpste…
goede service altijd de scherpste aanbiedingen
Uitstekende site
Uitstekende site, heel overzichtelijk, en via de filters krijg je een nog sneller overzicht van de aanbiedingen.
De keuze was snel gemaakt dankzij Providercheck.nl
Na het afsluiten het Cashbackformulier gedownload, om gebruik te maken van deze mooie actie, vanwege het 10 jarige bestaan.
Ik zeg Team Providercheck van harte gefeliciteerd en ga zo door.
Overzichtelijk en duidelijke…
Overzichtelijk en duidelijke informatie. Heel blij dat ik op deze manier de bomen door het bos kon zien, bedankt! En dan ook nog een cashback, dat maakte het helemaal de moeite waard over te stappen.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Makkelijk om vergelijkingen te maken. Heeft mij erg goed geholpen en de beste deal opgeleverd. Erg tevreden, zeker een aanrader!!
Ik ben zeer tevreden met het aanbod van…
Ik ben zeer tevreden met het aanbod van providercheck.nl . Het scheelt mij uitzoekwerk.
Snel en gemakkelijk advies + €40 cashback.
ProviderCheck.nl geeft je snel en gemakkelijk een overzicht van mogelijke internetabonnementen voor je woning, zodat ik het abonnement met de beste prijs/kwaliteit verhouding uit kon kiezen. Wat deze site beter maakt dan andere vergelijksites is naar mijn mening de €40 cashback die ik bij het afsluiten van mijn internetabonnement aan heb kunnen vragen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.