PS car company Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf Was op zoek naar een Audi Q5 55 TFSI e S-Line Competition S edition en hun hadden er 1 staan helemaal naar mijn wens. Service is meer als uitstekend heel goed geholpen door Paul. Mij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We waren opzoek naar een complete audi q5 en bij ps car company hadden ze er 1 staan .We kregen een eerlijke prijs terug voor onze audi en de koop was binnen 15 minuten rond .Wat een fijn bedrijf di... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vendeur de voitures d'occasion

Écrit par l'entreprise

PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Komt gemaakte afspraken na

Kreeg via een auto veiling een goed bod voor mijn opel karl. Bij het ophalen van de auto, werd er olie gezien aan de onderkant van de motor. Hierdoor ging er gelijk 300 euro van de prijs af. Omdat de auto altijd goed was onderhouden ,had ik grote twijfels met deze lekkage. Paul zei wel als er geen lekage was ,ik alsnog 300 euro zou ontvangen. 2 weken later kreeg ik bericht dat de olie afkomstig was van het morsen bij een eerdere service beurt en dat de 300 euro waren overgemaakt. Ik was zeer verbaasd, maar dit is wel hoe je goed en zeer betrouwbaar zaken doet. De geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van dit bedrijf staan voor mij dus op een hoogte, die je niet vaak nog tegenkomt

5 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk, betrouwbaar en fantastische service

Een maand geleden een mooie blauwe Aygo gekocht bij Paul van PS Car Company. Ik ben erg enthousiast over zijn eerlijke en betrouwbare benadering. Daarnaast bleek dat er geen Cruise Control maar slechts een snelheidsbegrenzer in de auto zat, terwijl dit wel in de beschrijving stond. Paul heeft geregeld dat er alsnog een Cruise Control in werd gezet. Fantastische service! Dit bedrijf verdient 5 sterren.
Ik word steeds weer blij als ik in mijn mooie blauwe Aygo rijd.

5 juin 2024

Top garage!

Hele fijne garage met een behulpzame en servicegerichte eigenaar.

23 mars 2024

Réponse de PS car company

bedankt voor de mooie review, veel plezier van de X-3!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een super fijn bedrijf om zaken mee te…

Een super fijn bedrijf om zaken mee te doen. Paul is enorm vriendelijk, maar komt ook zijn afspraken na en hij denkt graag met je mee!
Het bedrijf communiceert duidelijk en geeft je direct een fijn gevoel bij binnenkomst. Met toeval bij PS Car Company terecht gekomen, maar voor nu weet ik dat ik mijn tweede auto ook absoluut via PS Car Company zal kopen.
Onlangs nog een kaartje ontvangen met een persoonlijke foto als bedankje, hoe leuk en waardevol is dit?! Bedankt mannen!!!

28 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Auto was in nieuwstaat, nog mooier als wij dachten !!

Als ex. Autohandelaar weet je van de hoed en de rand in deze wereld, haha. Maar de advertentie van PS car company uit 's Gravenzande over de Nissan Qashqai 1.2 Tekna Automaat 2017 sprak mij wat betreft de eerlijke uitleg direct aan. Belde naar Paul en deze man kwam mij ook gelijk heel betrouwbaar en sympathiek over. Hebben er geen vijf minuten over gedaan in ons gesprek en kocht de auto ongezien door de telefoon, waar ik geen spijt van heb. Volgende dag de auto opgehaald met mijn vrouw, hij was echt nog mooier als waar ik vanuit ging. Als nieuw !!! Hartelijke ontvangst door Paul en zeer plezierige afhandeling onder het genot van een kopje koffie. Kan iedereen dit zeer betrouwbare BOVAG autobedrijf en verzorgde bedrijf aanraden.

13 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Laatst hebben wij een prachtige…

Laatst hebben wij een prachtige Volkswagen Golf 7R gekocht bij jullie, waar we echt super blij mee zijn! We werden met open armen ontvangen bij jullie en alles wat we wilden weten werd goed uit gelegd en de tijd voor genomen. Hele vriendelijke mensen en een prachtige garage met mooie wagens !
Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aan raden aan anderen.

Groet, Marco en Lesley

25 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Na het aanvragen van de proefrit binnen…

Na het aanvragen van de proefrit binnen enkele minuten al een afspraak kunnen maken.
Paul maakte zelfs tijd vrij met kerst voor een proefrit Top service!!
En nog voor het einde van het jaar een mooie deal kunnen sluiten met zijn collega Daan
Ps car company een aanrader om je auto te kopen.
Bedankt mannen!!

26 décembre 2023

Réponse de PS car company

Bedankt voor de mooie review Wouter! Veel plezier verder van de schitterende 3 serie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service en zeer tevreden met mijn aankoop

Ik heb onlangs een nieuwe auto gekocht en ben uitstekend geholpen door Paul. Geweldige service en zeer tevreden met mijn aankoop. Zeker aan te raden!

23 janvier 2024

Réponse de PS car company

Bedankt voor de mooie review Quinten, veel plezier verder van de TT!

Knal groene VW Scirocco…

Ik heb 3 weken geleden een VW Scirocco gekocht bij PS cas Company en ben geholpen door Paul, de eigenaar en Daan.
Ben uitermate tevreden over de manier waarop ik behandeld benm de mogelijkheden had om wat vragen te stellen na het maken van een uitgebreide proefrit.

Zeer kundig en professioneel bedrijf waarbij de eigenaar zeer ontspannen het gesprek aan ging. Ik heb op geen enkelen wijze het gevoel gehad onder druk gezet te worden. Zeer prettige ervaring.

9 février 2024

Réponse de PS car company

Bedankt voor de mooie review Floris, veel plezier verder van je groene monster!

beetle club edition

Vorig jaar december heb ik mijn droom VW Beetle via PS Car Company gekocht.. Ik ben zeer tevreden met de service die Paul mij heeft gegeven (nieuwe accu) en ben super blij met de gevraagde unieke uitvoering van de Beetle Club.
Ik raad PS Car Company aan een ieder aan die persoonlijke en eerlijke service verwacht.
Bedankt Paul..

6 décembre 2023

Réponse de PS car company

dank je wel voor de mooie review Joanna, veel plezier verder van de Beetle!

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn zeer goed geholpen bij aankoop auto

We zijn zeer goed, enthousiast en ter zaken kundig geholpen door Paul. Na de proefrit met de Mini een korte en prettige onderhandeling gehad over de prijs. We hebben de auto nu 4 dagen en zijn zeer tevreden.

26 janvier 2024

Super vriendelijke snelle service

Super vriendelijke gasten! Auto stond netjes klaar voor de proefrit. Zeer nette inruil voor mijn oude auto gekregen en kon de nieuwe gelijk meenemen als ik wilde! Geen weken wachten op aflevering. Kreeg met kerst een kaart met foto van mijzelf en de auto! Dat is wat ik noem aftersale. Ik zou iedereen dit leuke autobedrijf aanraden.

29 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne autoverkoper, super leuke en goede auto gekocht! Goede service en alles is snel geregeld. Ben nog steeds erg blij mee de auto.

17 novembre 2023

Prachtige Volkswagen Golf

Ik heb een Volkswagen Golf gekocht bij PS Car Company en ik ben er super blij mee! Ik ben super goed geholpen en je merkt echt dat het bedrijf met veel liefde en passie gerund wordt. Als je contact opneemt wordt er snel gereageerd en ze denken echt met je mee. Ik kreeg ook een gepersonaliseerde kerstkaart, echt super leuk!

27 décembre 2023

Eerlijke verkoper

Eerlijke verkoper, topkwaliteit auto's, bmw 1 serie gekocht zonder enige mankement. Verkoper is recht toe recht aan, geen poespas

23 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus