Psykiatriklinikkenselandia Avis 16

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Max 10 min brugt de på at fortælle mig…

Max 10 min brugt de på at fortælle mig at jeg ikke har Adhd.
Undskyld mig, men har de ikke hørt efter og læst journal.
Jeg ønsker ikke adhd, men hjælp til mine udfordringer.
Som jeg også fortæller dem.
Havde en følelse af, jeg bare skulle ud så hurtig som muligt.
Hvis en psykiater ikke vil/kan hjælpe, hvor går man så hen.

Jeg er utilfreds med den, hurtige måde blive afsluttet på.
De kan ik hjælpe alle, men det virkede uprofessionelt

9 avril 2026

Patienter på samlebånd pengemaskine

Ik sjovt at leve med en del diagnoser samtidig med ADHD også. Fjerner alt medicin flere mdr uden at være der for mig flot får så alvanse adhd pille og virker åbenbart på virkelig mange diagnoser åbenbart ADHD humørsvingninger søvn angst PTSD osv holy moly har aldrig været så syg . En anden læge skrive så til nikolaj og svaret er der er ik mere at gør så
Har aldrig fået hjælp til værktøj til livet eller samtale kun korte omk medicin mens han kigger på kl og til sidst bare rejser sig og åbner døren. Det første gang jeg har ønsket hjælp og starter op
Hvordan pokker tror han ik det efterlader mig at en såkaldt psykiater efterlader mig med dig kan man ik hjælpe du håbløs a spilde tid på det har fuldstændig knust mig. Tænker lidt jeg ikke er den eneste der ik er helt rask. Det der gør man bare ikke. Meld ud du ikke magter flere diagnoser men man kun skal fejle det der blir dækket ind a dit mirakel medicin alvanse. Der burde jo slet ik være så mange psykiske når alvanse kan klare alt 😂😂😂
Tænk dig om hva du efterlader psykiske med både at du ikke har tid nok at du ik sørger for medicinen rækker til næste gang du har tid mens man er i opstarten og dine tarvelige ord. Jeg føler du kører samlebånd med patienter så du tjener maaaange penge
La vær a tag flere ind end der er tider og tid nok.

26 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kom for udredning af adhd

Kom for udredning af adhd, men kom nærmest i tvivl om jeg sad på den forkerte side af skrivebordet, psykiateren nicolai var utrolig urolig og febrilsk i sin væremåde, savnede nærvær, ro og ikke mindst øjenkontakt… bestemt ikke at anbefale… desværre..

16 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Glemte min medicinkontrol

De er søde men ikke tjekkede. Jeg har oplevet at blive glemt ved telefonisk medicinkontrol. Da jeg ringer og oplyser om at de har glemt at kontakte mig beklager de ikke og glemmer at jeg skal have fornyet recept. De tager ofte ikke telefonen i deres telefon tid og man kan ikke skrive mail til dem.

20 novembre 2025

Stor og varm anbefaling

Jeg kan kun varmt anbefale psykiatriklinikken Selandia. Alt fra samtaler under udredning hos Nicolai til efterfølgende opfølgninger hos Pernille samt også gruppeforløb for folk med ADHD, har været godt. Jeg har følt mig hørt og set, og absolut følt at jeg har været i gode og trygge hænder.
Også dejligt nemt de gange jeg har haft online konsultationer, som foregår nemt via lægevejen.dk.

28 novembre 2025

Hold dig væk

Denne klinik er en katastrofe. Alle aftaler bliver lavet om eller ikke overholdt; ikke bare en men mange gange.
Som patient skal man selv følge op på alt. Henvisninger og recepter bliver ikke lagt op, som aftalt osv. Links til on-linemøder bliver ikke sendt. Spørgeskemaer, som skal udfyldes bliver sendt i sidste øjeblik, så man som patient skal sidde oppe den halve nat. Der er ikke styr på simple ting som patienters kontaktdata.
Som patient bliver ens tilstand forværret af den stress, som kontakt med klinikken afstedkommer.

29 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Har fra start været meget glad og…

Har fra start været meget glad og tilfreds med hele mit forløb hos Christina- hun “så” mig allerede da jeg kom igennem i tlf tiden og fik en tid 3 uger efter - diagnosen var klar - de sidste to år har jeg lært mig selv at kende på ny.. er så taknemlig for hjælpen, i første omgang havde jeg fået en tid i hos en anden i juni 2025.. (startede i marts 2023) men var heldig i sig 23- og fik en tid kort efter. Meget taknemlig for hele teamets professionelle tilgang🙏🏼 nu afsluttet til egen læge- tak for jer

7 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplevede desværre mangelfuld og…

Oplevede desværre mangelfuld og uprofessionel behandling. Efter 2 års ventetid efter henvisning, valgte jeg en tid hos Selandia. Mandlig psykiater baserede sine konklusioner fra notat i journal fra 2022, på trods af livslange symptomer på adhd. Psykolog under uddannelse varetog samtaler med mig under “udredning” som mest var ligegyldige samtaler om alt og intet, og ikke omhandlede de specifikke symptomer jeg var kommet for at få udredt.

Da jeg udtrykte bekymring for at mine symptomer ikke synes at blive taget alvorligt af den mandlige psykiater, fik jeg svaret at jeg “bare kunne finde en anden klinik hvis jeg var utilfreds” vel vidende hvor lang ventetid der er i psykiatrien.
Jeg vil derfor på det kraftigste advare mod at bruge klinikken.

1 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Christina har reddet mit liv.

Christina har reddet mit liv.
Hun kunne hurtigt se at jeg hverken havde autisme eller ADHD. Det var som jeg sagde: Bipolar affektiv sindslidelse.
Derfor blev jeg hurtigt sendt i distriktpsyk. og så holder de mig i snor indtil da.
Jeg er virkelig glad.

28 novembre 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Meget professionelt team, der er empatisk og fagligt kompetente. Føler mig meget vel taget af og jeg kan kun anbefale Selandia. De screenede henvisningen og kunne se at det hastede, så jeg fik en hurtig tid og et meget gelente forløb med udredning og behandling. Alle jeg har mødt er meget imødekommende og der er en rar stemning på stedet. Jeg er blevet taget hånd om. Stor ros.

20 novembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Telefontid / Receptions tid og…

Telefontid / Receptions tid og betjening er ekstremt ringe. Meget lidt imødekommende. Og ofte lukket på dage hvor der ellers er telefontid.
Og der derved ikke kan laves omregistrering af aftaler. Men så registreres der blot udeblivelse, hvis der må ringes på dagen. Der taltes ofte ikke særligt forstående og imødekommende.

Dog har der stor ros til selve behandler / psykiater. Meget grundig, forstående, lyttende og opsøgende.

6 décembre 2024

Uprofessionelt

Jeg har ved tre aftaler ikke kommet for sent, dog er jeg blevet “snydt” for 35 min, som jeg er blevet kaldt for sent ind til senest idag kommer 5 min før kan se kontoret er tomt skal være der kl 11 kl 11:04 ser jeg min behandler som ikke sige hej men går ind på et andet kontor kl 11:10 går jeg ned til kontoret og da jeg kan se han med korslagte ben og lænet godt tilbage i stolen var i fuld gang med at snakke med en kollega i mine minutter ??? Gider ikke være til grin. I har så lang ventetid men gider ikke jeres patienter??

9 avril 2024

Uden empati dna

Menneske-maiken (telefonpasning) er nok mest modbydelig væsen jeg har nogensinde oplevet.
Jeg har i flere måneder forsøgt at få tidligere tid end 1,5 år som er normal ventetiden grundet akut situation. Jeg blev forklaret at deres akut betyder, at man er selvmordstruet og nærmest døende. Det er skræmmende at folk med autisme skal nå den grænse for at komme ind hurtigere end 1,5 år efter de har boet med autisme i årevis uden at få noget hjælp eller støtte. Patienter bliver tvunget til at få det værre uden at få hjælp i tiden, da henvisning afspejler ikke vurderingen "syg nok". Hvornår bliver I klogere ved at forstå at hjælp i tiden betyder mere end symptompasning til sidst, som er mere kosbare- I er ansvarlige for levende lig.
Min traumatiserende opvækst tillader mig ikke til at råbe højt nok, er nok alt for træt også, men min autisme skriger for at få hjælp indefra. Desværre forgæves.. Det er så trist at der er så mange ligesom mig, men som ikke når at komme ind grundet at de vælger at tager deres liv før ventetiden er udløbet.
Damen jeg talte med er heller ikke et menneske, som er fyldt med empati og forståelse. Hun og psykiateren har slet ikke brugt tid til at svare min læges og min utallige telefonopkald og mails. Jeg kan kun håbe, at hun bliver klogere en dag og dog alligevel tror ikke hun har den rigtige dna i sig.

2 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Tror ikke på de reelt findes.

Tror ikke på de reelt findes.
Jeg har siden den 4. September, ringet til dem fra 7.30 til 9.30 hvor de har telefon tid, altså 2 timer hvor jeg har ringet konstant, og de fleste gange uden at komme igennem, da deres kø kun kan klare 5 står der på deres hjemme side, men har været i kø gentagende gange om dagen,.og har ventet ca 50min i kø om dagen, får at vide jeg er nr 3 eller 5 i køen, efter 9min slutter musikken, også går der 20sek så bliver jeg smidt af 🤔 og dette er sket alle dage, så har lavet omkring 10.000 opkald (min mobil har tæller) og ventet ca 10timer i kø. Jeg har sendt er brev med mobil nr, stadig intet.

Så jeg er sikker på det er en fup klinik.

26 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus