Efter lang ventetid og mange mails kom vores hunds bamse - servicen blev bedre, jeg tænker dog man som firma skal overveje om man ikke skulle stræbe efter den bedste service fra starten og ikke efter... Voir plus
Lisez les avis des autres
Opdateret!! Jeg vil gerne sige tak til Pupcalm.dk for hurtig respons i dag😊 Jeg fik en utrolig fin og hurtig reaktion, og et fantastisk tilbud - super flot og hurtig reaktion, så derfor har je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hold jer væk Jeg fortryder købet af bamsen mindre end 4 timer efter jeg har handlet, kontakter kundeservice som siger der kun er 2 timers fortrydelsesret ! Men vi aftaler jeg skal kontakte igen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Alt er som sædvanlig i orden,og kommer…
Alt er som sædvanlig i orden,og kommer til tiden.

Meget god kundeservice
Meget god kundeservice! Jeg lavede en fejl med min leveringsadresse, og kundeservice rettede det hurtigt. Jeg modtog min ordre, og produktet er perfekt, meget god kvalitet.

Réponse de Pupcalm
Min 6 måneder gamle hvalp elsker det…
Min 6 måneder gamle hvalp elsker det hundelegetøj! Hun griber den omkring klokken 20 hver aften, når hun begynder at blive træt. Jeg vasker den ugentligt og har holdt sig godt indtil videre.

Réponse de Pupcalm
Pupcalm er fint kommet frem og er…
Pupcalm er fint kommet frem og er ligesom billedet. Grunden til 3 stjerner er at man skriver dansk virksomhed og så kommer den direkte fra Kina. Kan jeg regner med at den lever op til de danske krav?
Min hund er godt nok ikke hvalp, men har lidt angst. Den viser ingen interesse for den, men vi prøver lige til et par gange endnu.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Jeg modtog min ordre på 8 dage, lidt lang... men produktet er perfekt. Min hund elsker sit nye hundelegetøj.

Réponse de Pupcalm
Jeg bestilte det beroligende…
Jeg bestilte det beroligende hundelegetøj efter ankomsten af min nye hvalp. Det fungerer fantastisk! Min hvalp sover med det beroligende hundelegetøj i sin seng. Med hensyn til levering er leveringstiden ret lang, 8 dage, så jeg var lidt bekymret, men kundeservice reagerede hurtigt og kunne forklare årsagen til denne lange forsinkelse. Sammenfattende er Pupcalm en pålidelig butik med hundetilbehør af meget god kvalitet. Intet problem fra min side, jeg kan varmt anbefale det. Tak Pupcalm 🐶☺️

Jeg bestilte for 7 dage siden
Jeg bestilte for 7 dage siden, og jeg har lige modtaget det i dag! God kvalitet, hundelegetøjet er meget blødt og hjertebanken er stille, men stærk nok. Min hvalp ser ud til at kunne lide det ☺️

Réponse de Pupcalm
Bestil aldrig fra denne fup…
Bestil aldrig fra denne fup side.Bestilte produkt for en uge siden.Beløb blev hurtigt trukket, men intet er kommet. Har aldrig været en Dansk hjemmeside. Svindel....
Når du bestiller, transporteres den ene bamse hele vejen fra Kina. Noget værre miljøsvineri.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.