Jeg har døjet med ondt i ryggen hele livet og har været igennem mange forskellige behandlere uden den store effekt. For nylig fik jeg oveni de øvrige, vanlige problemer et alvorligt hold i ryggen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har prøvet mange akupunktører, men ingen der har fundet frem til min problemstilling. Jeg har haft problemer med lavt stofskifte og andre hormonforstyrrelser, og det er blevet mere eller mindre... Voir plus
Jeg vil blot give en opdatering. Det er nu ved at være lidt tid siden jeg har været hos Morten sidst - fordi jeg har haft det fantastisk. Gik i en lang periode hos Morten fast. Da jeg døjede med slem... Voir plus
Har i 5-6 år døjet med kronisk ømhed i lænden. Efter yoga, fysioterapi og kiropraktik var der ikke store resultater – kun midlertidige. Fik anbefalet akupunktur og fandt så QI akupunktur på Østerbro.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi tilbyder 15 års erfaring med akupunktur, og tilbyder KUN akupunktur. Det vil sige at du kan være sikker på at der ikke er fokus er på akupunkturen og erfaringen også er derefter... Vi behandler stort set alt, og du er altid velkommen til at ringe/skrive hvis du har nogen spørgsmål.
Coordonnées de contact
Borgmester Jensens Allé 1 kld, 2100, København Ø, Danemark
- qimiaku@gmail.com
- qi-akupunktur.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Frossen skulder
6 Behandlinger så var en frossen skulder væk.
Smertefri efter 6 måneder med smerter.
Kan kun anbefale Morten.
Søren
Jeg startede min behandling hos Morten
Jeg startede min behandling hos Morten, da jeg oplevede kraftige bækkensmerter ifb. med min anden graviditet. Jeg vågnede hver nat af smerterne, og måtte stå op, fordi jeg hverken kunne ligge eller sidde.
Allerede efter første behandling oplevede jeg en mærkbar bedring.
Jeg har siden da fået en del behandlinger, og jeg er nu fuldstændig smertefri, og kan i langt højere grad nyde min graviditet. Jeg får stadig løbende behandlinger for at vedligeholde resultatet.
Fra gang til gang fortæller jeg Morten, hvis jeg døjer med kvalme, træthed eller andet, og så tilpasser han behandlingen.
Det fungerer virkelig godt.
Min plan er at intensivere og opstarte fødselsmodnende behandling, når jeg nærmer mig termin.
Morten har mine varmeste anbefalinger.
Akupunktur vs. kemo og strålebehandlinger.
Alle ved at kemo er i lig med gift, hvilket gør at kroppen bliver tung, træt og energiniveauet er i bund.
Jeg begyndte på akupunktur lidt sent i mit kemo forløb, så der skulle virkelig “muges” ud. Jeg valgte i samråd med Morten at komme 2 gange om ugen de første par måneder og derefter en gang om ugen i 10 uger. Allerede efter 6. behandling kunne jeg så småt mærke at energien begyndte at vende tilbage.
Føleforstyrrelser i tæerne blev også nedbragt med akupunktur.
Min hud under og efter strålebehandlinger nåede aldrig at blive voldsomt påvirket. Morten satte nåle nogle steder som gør at kroppen selv producerer væsker der er med til at huden heler hurtigt.
Morten har været lyttende, forstående, nysgerrig og informativ i hele mit forløb.
Jeg vil klart anbefale alle cancerpatienter at købe et forløb hos QI, der er ikke mange “dumme” dage når man får akupunktur.
Fantastisk oplevelse på smerter i halebenet
Jeg startede i akupunkturbehandling på grund af smerter i halebenet, hvor jeg kun kunne sidde i omkring en time, før jeg var nødt til at rejse mig. Allerede efter 6 behandlinger har jeg mærket en markant forbedring! Jeg kan nu sidde langt længere tid uden ubehag, og det har gjort en kæmpe forskel i min hverdag.
Behandleren er både professionel, empatisk og dygtig til at forklare, hvad der sker i kroppen undervejs. Jeg har følt mig tryg gennem hele forløbet, og resultatet taler for sig selv.
Kan varmt anbefales til alle, der går og døjer med lignende smerter. En virkelig positiv oplevelse!
Super tilfreds med den behandling
Super tilfreds med den behandling, som jeg har fået af Morten fra Qi Akupunktur………jeg har katte allergi….eller rettere sagt havde, da det er forsvundet nu 🙏🏼
Min tarmflora har det bedre
Min tarmflora har det bedre, når jeg bliver udrenset ud hver dag. Det har også bevirket, at jeg bedre kan holde min vægt ned.
Anni Johsnsen
En varm anbefaling af akupunktur mod kol
Efter en række akupunktur behandlinger,har jeg oplevet en væsentlig forbedring i forhold til min kol diagnose. Behandlingerne har givet mig langt mere energi, så jeg er mere fysisk aktiv og har en langt bedre hverdag. Fornylig fik jeg foretaget en lungefunktionstest, som viste en forbedring på hele 10% i forhold til sidste måling. Til alle jer der har kol kan jeg varmt anbefale, at I prøver akupunktur
Qi Akupunktur provides excellent…
Qi Akupunktur provides excellent treatment. My migraine has improved significantly since starting sessions here. The practitioner is knowledgeable, professional, and caring. I have now begun another treatment course because of the great results. I highly recommend Qi Akupunktur to anyone looking for effective, holistic care.
Fantastisk behandling
Man er i yderst kompetente og venlige hænder hos Morten, der kundigt og professionelt sætter målene hvor problemet stammer fra.
Samtidig er klinikken venlig og serviceminded.
Havde kæmpet med lidt svimmelhed og…
Havde kæmpet med lidt svimmelhed og “vertigo” fornemmelse i et stykke tid. Havde en oplevelse af en grundig vurdering af omfanget samt andre spørgsmål, som var relateret til det. Morten fik lavet en plan for at stabilisere kroppen, og det virkede, så der kom ro på svimmelhed og ubehaget. Klart anbefales!
svangscenebetændelse / hælspore
Jeg har haft rigtige gode resultater hos QI akupunktur. Jeg har døjet med svangscenebetændelse / hælspore i mere end 1,5 år og efter 10 behandlinger er jeg nu smertefri
God oplevelse
Rigtig god oplevelse hos QI Akupunktur. Fik hjælp til at få styr på hormonelle udsving forud for graviditet.
Smooth, gentle, curative sessions
I came in with ongoing pain in my foot that was affecting my daily activities. I decided to try acupuncture, and after a few treatments, I was surprised at how much the discomfort improved. Morten is very open to explain everything and create a peaceful, healing environment. Not only did my foot pain decrease, but I also feel a general sense of balance and relaxation after each visit. I’d recommend QI Akupunktur to anyone struggling with chronic pain or tension.
Denne akupunkturbehandling har været…
Denne akupunkturbehandling har været det, der har hjulpet mig bedst med min angst. Jeg har mærket en bedre mental og fysisk balance i min krop. Tusind tak til klinikken.
God oplevelse
Morten var god, stille og rolig og gav mig rigtig fin information om forløbet.
Jeg var rigtig godt tilfreds.
Affordable quality acupuncture
Morten is very sweet and attentive, the price is really competitive and the place runs very well and effectively. I came with pain from a slipped disk and I felt like it was a really good addition to regular exercise and physiotherapy.
God oplevelse, personale og godt resultat
Har haft en god oplevelse med Morten hos Qi akupunktur! Vi fik kureret min frosne skulder, hvilket har givet mig meget mere frihed. Snart skal jeg tilbage for at blive behandlet for pollenallergi. Det ser jeg frem til. Stor anbefaling herfra!
Jeg blev fri for smerter der er en…
Jeg blev fri for smerter der er en behagelig stemning.
L’expérience Trustpilot