QI Akupunktur Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har døjet med ondt i ryggen hele livet og har været igennem mange forskellige behandlere uden den store effekt. For nylig fik jeg oveni de øvrige, vanlige problemer et alvorligt hold i ryggen... Voir plus

Jeg har prøvet mange akupunktører, men ingen der har fundet frem til min problemstilling. Jeg har haft problemer med lavt stofskifte og andre hormonforstyrrelser, og det er blevet mere eller mindre... Voir plus

Jeg vil blot give en opdatering. Det er nu ved at være lidt tid siden jeg har været hos Morten sidst - fordi jeg har haft det fantastisk. Gik i en lang periode hos Morten fast. Da jeg døjede med slem... Voir plus

Har i 5-6 år døjet med kronisk ømhed i lænden. Efter yoga, fysioterapi og kiropraktik var der ikke store resultater – kun midlertidige. Fik anbefalet akupunktur og fandt så QI akupunktur på Østerbro.... Voir plus

1. Centre d'acupuncture
  2. Acupuncteur
  3. Centre anti-douleur

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder 15 års erfaring med akupunktur, og tilbyder KUN akupunktur. Det vil sige at du kan være sikker på at der ikke er fokus er på akupunkturen og erfaringen også er derefter... Vi behandler stort set alt, og du er altid velkommen til at ringe/skrive hvis du har nogen spørgsmål.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Allergien er væk!

Allergien (høfeber etc) er væk efter et par effektive nåle hos Morten! Det er smertefrit, trygt og professionelt. En akupunktør med årelang erfaring og høj faglighed. Kan anbefales!

2 mai 2025

En anbefaling værdig

Jeg har haft et forløb på en måneds tid, fordi jeg døjede med voldsomme skulder/nakkesmerter. Jeg oplevede allerede efter 1 uge en markant fremgang, og nu - en måned senere - føler jeg mig færdigbehandlet. Jeg havde ingen erfaring med akupunktur tidligere, men vil uden tvivl gøre det igen, hvis smerterne skulle vende tilbage på et senere tidspunkt. Det er nemt at få tid hurtigt, og Morten er meget sympatisk. Man er uden tvivl i gode hænder hos ham.

30 avril 2025

Forår uden pollenallergi

Jeg har haft voldsom pollenallergi i over 15 år og har aldrig kunnet nyde foråret uden kløe, nys og daglig medicin. Efter et behandlingsforløb hos Morten, er min allergi helt væk. Jeg har ikke haft det så godt i forårsmånederne som i år, uden medicin - Jeg er dybt taknemmelig og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

28 avril 2025

Virkelig gode effekter

Jeg er i behandling hos Qi Akupunktur pga. for højt blodtryk. Det er faldet løbende over nogle måneder, og dértil er fulgt en bedre fordøjelse, mere stabilt blodsukker, bedre nattesøvn, højere koncentrationsevne og bedre kondition = meget mere overskud i hverdagen. Absolut professionelt og anbefalelsesværdigt!

24 avril 2025

Professionel og tryg behandling

Jeg har været i to forløb hos Qi akupunktur for nerver i ansigtet, og har begge gange oplevet markant bedring. Klinikken tilbyder en virkelig god og professionel behandling - til en rigtig god pris, hvor man føler sig tryg og i gode hænder. Morten er sød og rolig, og jeg er altid taget fra klinikken i godt humør.
Hvis jeg får nogle problemer igen, vender jeg helt klart tilbage. Kan varmt anbefales!

11 avril 2025

Akupunktur hjælper mig som kræftpatient

Jeg startede med at gå til akupunktur hos Morten for ca. 1, 5 år siden. Jeg har brystkræft som er kronisk.
Den medicin jeg får giver nogle bivirkninger og jeg kom til Morten for at spørge om det var noget han kunne hjælpe med. Jeg har bla. Neuropatiske smerter i fødder og ben. Jeg mærker minimalt til dette nu pgr. Af en kombination af den rette medicin og Mortens nåle.
Et af problemerne ved kemobehandling er dårlig fordøjelse og her hjælper akupunktur også og giver mig mere energi. Jeg kan varmt anbefale andre kræftpatienter at prøve akupunktur og få en bedre livskvalitet😊

23 mars 2025

Døjede med smerter i lænden og havde…

Døjede med smerter i lænden og havde efterhånden prøvet det meste og tænkte dette var et forsøg værd .
Morten er dygtig og lyttende og vi fik lavet et forløb.
Idag var min sidste behandling og er for første gang meget lang tid smertefri

Stor anbefaling herfra

21 mars 2025

Morten hjalp med at fjerne nældefeber

Morten hjalp med at fjerne nældefeber, som havde stået på i næsten 1 år, hvor jeg hver dag havde nældefeber - skiftende grad fra dag til dag. Nu her har jeg ikke haft nældefeber i over et halvt år, og jeg er simpelthen bare så glad for, at jeg fandt Morten. Så dygtig!

16 mars 2025

Great clinic

Great clinic, run by wonderful people. I first started treatments mid November after being really sick for almost a month. After few treatments I was fine again. More than that after regular treatments I haven’t been sick since (which for me is unbelievable as I used to get sick pretty often). I also noticed that I have more energy and am more focused every day. It’s also very easy to book an appointment and they’re really flexible with bookings and changes (which is important when you’re working). Morten is also extremely knowledgeable and always makes sure that you’re happy and you feel better afterwards. All in all, I would definitely recommend.

13 mars 2025

Mega god og talentfuld!

Jeg er en teenager og som de fleste ved for mange i min Alder uren hud. Jeg har kæmpet med alle mulige slags dyre kremer osv. men intet hjalp, jeg havde næsten givet op på at prøve at fikse min hud. Men så besluttede jeg mig for at prøve at få akupunktur, og som en det altid har været meget bange for nåle skulle jeg lige tage mig sammen og det var godt jeg groede fordi det virkede. Og det har hjulpet virkelig godt! Morten er både god og talentfuld til hans job og jeg ville klart anbefale ham.

12 mars 2025

Efter en akut opstået smerte i ryg

Efter en akut opstået smerte i ryg, kontaktede jeg klinikken mhp. Akupunktur. Var lidt skeptisk da jeg aldrig har prøvet alternativ behandling, men allerede efter 1 behandling mærker jeg bedring. Efter 2-3 behandlinger var mine rygsmerter væk! Så jeg er positiv overrasket. Super sødt personale og overskuelige priser.

10 mars 2025