Banner for Qred Bank

Qred Bank Avis 607

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg manglede likviditet i slutningen af måneden, så jeg benyttede mig af Qreds service. Må sige jeg er meget tilfreds med forløbet! De var hurtige til at kreditvurdere og om muligt endnu hurtigere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev hurtigt kontaktet for yderligere info omkring ansøgningen, og hvad jeg skulle sende. Samme lån kunne jeg få igennem min bank, men det ville kræve 1 kg udskrifter og tage 9 til 14 dage ! Den ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I give 5 star coz they has treated me good and help me make my dreams come true whit my company so I recommend they are very fast also

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig positiv oplevelse. Jeg havde behov for lidt hjælp til opstart af egen virksomhed. Benyttede mig af aftalen gennem Lunar Bank, og alt gik fint igennem, helt uden problemer. God og præcis k... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque
  2. Institution financière
  3. Établissement de crédit

Écrit par l'entreprise

Qred blev grundlagt i Stockholm i 2015 af to iværksættere, Emil og Jason med en ambition om at gøre det lettere for små og nystartede virksomheder at skaffe finansiering. Hos Qred er vi fokuseret på at hjælpe små virkosmheder med at vokse og hjælpe dem med finansiering, hvor de kan springe banken over som mellemmand. Små og mellemstore virksomheden udgør rygraden af dansk erhvervslån. Det er dem, der skaber de fleste jobs til gavn for vækst og velstand i Danmark. Hos Qred vil vi bruge vores løsning til fortsat at hjælpe små danske virksomheder og skabe endnu flere forretningsmuligheder i Danmark ved at få omsat flere innovative forretningsideer til kommerciel succes.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

I give 5 star coz they has treated me…

7 avril 2026

Hi Magela
Thank you so much for your kind words and the 5-star review.

We’re really happy to hear that we could support you and your company, and that you had a fast and positive experience.
Kind regards
//The team at Qred Bank

Hej Kim
Tak for din anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig service. Vi ønsker dig alt held og lykke med din virksomhed.

Flot arbejde Qred bank.

De var hurtige til at kreditvurdere og om muligt endnu hurtigere til at udbetale.
Jeg skulle kun bruge likviditeten i få dage, så da jeg var klar til at betale tilbage, hentede jeg blot en slutfaktura online og betalte den.
Bestemt en service jeg vil benytte igen, hvis behovet opstår.

27 mars 2026

Hej Morten
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med Qred Bank, og at løsningen passede til dit behov. Du er velkommen tilbage hvis behovet skulle være der.

Hej Sezgin
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse

Hurtigt service

26 mars 2026

Hej Scancaravan
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede god og hurtig service hos os.

hurtig

hurtig, præcis

18 mars 2026

Hej Krisztina
Tusind tak for bedømmelsen.

The best service in the world

The best service in the world

23 mars 2026

Réponse : Qred Bank

Thank you for the kind review and we wish you all the best with your company!
Kind regards
//The team at Qred Bank

Superhurtig kundeservice

Ualmindelig hurtig, sober, professionel og kompetent sagsbehandling; har virkelig en føling af at være blevet taget seriøs.

Tak for det!👍🙂

12 mars 2026
Avis spontané

Hej Brian
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du følte dig taget seriøst hele vejen igennem.

Nem og hurtigt.

Nem og hurtigt.

11 mars 2026

Hej
Tusind tak for de fine ord.

Hurtigt arbejde

Alt gikhurtigt

10 mars 2026

Hej Inge
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at alt gik hurtigt og du er tilfreds.

Super mulțumit

Super mulțumit

13 mars 2026
Avis spontané

Réponse : Qred Bank

Tusind tak for din anmeldelse,
Vi er glade for, at du er tilfreds.

Straks tilbagemelding...

Den timeløn jeg skulle bruge der, udligner lidt højere omkostninger hos jer !
Tilfreds

7 mars 2026

Hej
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv proces hos os. Dejligt, at du kunne mærke forskellen – og tak fordi du valgte os.
Teamet på Qred Bank

Hurtig og god service

Hurtig og god service

5 mars 2026

Hej Per
Tak for din anmeldelse
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Super behagelig rådgivning.
5 stjerner her fra👍

5 mars 2026

Hej Kent
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig godt rådgivet.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus