Quality Taxi Service Avis

4,8

Mijn neefje stond moederziel alleen op Sloterdijk zonder pas en geld in de nacht. Ze hebben een oplossing gevonden en hem veilig thuis gebracht in Den Haag. Door de live locatie kon ik ze volgen wat... Voir plus

Onlangs heb ik gebruik gemaakt van Quality Taxiservice voor een rit van Amsterdam naar Utrecht, en het was een uitstekende ervaring. De chauffeur arriveerde precies op tijd en was zeer professioneel... Voir plus

Ik had onlangs een rit met dit taxibedrijf en ik was erg onder de indruk van de service. De chauffeur was uiterst vriendelijk en behulpzaam, en de taxi kwam precies op tijd aan. De rit was comfortabel... Voir plus

1. Service de taxi
  2. Service de taxi minibus
  3. Service de transport

Quality Taxi Service is uw vertrouwde partner voor taxi’s in Amsterdam en Schipholvervoer. Als ervaren taxibedrijf in Amsterdam bieden wij professionele, veilige en comfortabele ritten binnen de stad en naar Schiphol. Onze service staat bekend om zijn betrouwbaarheid, en onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. Of u nu een taxi in Amsterdam nodig heeft voor een zakelijke afspraak, een avondje uit, of om zonder stress naar Schiphol te reizen, wij staan voor u klaar met moderne, goed onderhouden voertuigen. Voor een taxi in Amsterdam of een taxi naar Schiphol kiest u voor Quality Taxi Service – uw garantie voor een zorgeloze rit.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Toppers!!

Door de live locatie kon ik ze volgen wat ook een veilig gevoel gaf! Toppers!!

22 mars 2026

Top service!

Ik had een taxi nodig naar het vliegveld wat heel soepeltjes verliep. De chauffeur stond op het afgesproken tijdstip op locatie en de rit was heel comfortabel. Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!

8 octobre 2024

Goede en snelle service

Ik had een taxi nodig voor een rit naar het vliegveld. Dat was makkelijk en snel geregeld! Tevens stond de chauffeur al beneden in een mum van tijd, top service!!!

3 octobre 2024

Top rit en fijne chauffeur

Top rit en fijne chauffeur. Het was ook zeer schoon en ik kon rustig mijn werk doen op mijn laptop terwijl we onderweg waren. Zeker aan te raden!

8 octobre 2024

Een top service

Een top service, de chauffeur is vriendelijk en behulpzaam. Ik zou iedereen dit bedrijf adviseren!

7 octobre 2024

Top service

Top service, vriendelijke chauffeur die wederom vraagt of alles in orde is. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden !

Top service

Top service , super beleefde jongeman . Alles wat je verwacht van een goede rijervaring. Niks om op aan te merken

top chauffeur

top chauffeur, altijd netjes op tijd. niet chagrijnig ondanks de drukte op de wegen afgelopen tijd. niks om over te klagen!!

17 septembre 2024

Perfecte rit met vriendelijke chauffeur

De chauffeur arriveerde stipt op tijd en was zeer professioneel. Tijdens de rit voelde ik me meteen op mijn gemak dankzij zijn vriendelijke en rustige houding. Hij reed erg voorzichtig, wat zorgde voor een ontspannen reis zonder stress. De taxi zelf was schoon en goed onderhouden.

Al met al een fantastische service! Ik zal deze chauffeur zeker weer boeken en kan hem iedereen aanraden die op zoek is naar een betrouwbare en vriendelijke taxi.

16 septembre 2024

I had a fantastic experience with…

I had a fantastic experience with Quality Taxi Service the booking was easy, the driver arrived on time, and the car was clean and comfortable. The driver was friendly, professional, and knew the best routes. I felt safe and well taken care of. I highly recommend Quality Taxi Service and will definitely use their service again!

7 septembre 2024