QueenritualAvis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede services

Bestelling heeft best wel lang geduurd maar ik kreeg netjes en snel antwoord op mijn vragen. Ook werd ik op de hoogte gehouden van de 'stand van zaken' van de bestelling. Ga zo door ...

4 juillet 2026

Nooit geleverd

Bijna 2 maand op mijn bestelling moeten wachten en uiteindelijk kon deze niet worden geleverd! Ook kwam in niet in aanmerking voor een terugbetaling!

27 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had eerlijk gezegd al van alles…

Ik had eerlijk gezegd al van alles geprobeerd en verwachtte niet veel. Na een kleine twee wekeen merk ik dat ik rustiger slaap, minder van die momenten dat ik half wakker lig. Nog niet zo drastisch als gehoopt, maar ik zie genoeg om nog een maand door te gaan. En het is een leker kopje warme chocolade voor het slapen.

25 juin 2026

Slaap sneller in

Drie weken verder. Ik slaap een stuk sneller in, datmerk it echt. Voorheen lag ik makkelijk een uur te draaien, nu ben ik binnen een halfuur weg. Qua buik zie ik nog geen verschil, maar daar had ik ook niet direct op gerekend. Slaap was voor mij het grootste probleem dus dat is al meer dan genoeg. Ga zeker door.

25 juin 2026

Tevreden

Ik heb wel vrij lang moeten wachten voordat ik het kreeg.
Maar wel via mail antwoord gekregen waarom het langer duurde dan normaal.
Ik gebruik het nu 1 week . Het drankje vind ik vreselijk vies.
Maar ik slaap beter en volgens mij wordt mijn buikvet minder.
Dat is voor mij wel een stimulans om iedere avond het drankje op te drinken.

18 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben dit product gaan proberen omdat…

Ik ben dit product gaan proberen omdat ik al jaren niet goed slaap. Sinds ik deze drank in de avond neem slaap ik een stuk dieper en voel me daardoor overdag beter.
Toen ik ergens tegen aan liep met het leveren van het product werd ik goed door de klantenservice geholpen en werd het probleem direct opgelost, ze hielen contact met me en dat waardeer ik zeer. ik raad ieder dit product aan, omdat het mij goed helpt en ze werk doet.

30 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik was wat sceptisch

Ik was wat sceptisch, dacht " zou het werken" ...
Ja voor mij doet het dat al na 12 dagen gebruik ,al een paar nachten doorgeslapen heerlijk.
En als mijn silhouet ook nog gaat verfraaien is het helemaal top.
Maar dan moet ik het nog wat langer gebruiken .
Telefonisch contact gehad met werknemer ivm een vraag / opmerking die ik had gemaakt via chat fb , om duidelijkheid te creëren, als fijn ervaren .
Als mijn zakken bijna leeg zijn ,overweeg ik zeker om weer aanteschaffen.

16 juin 2026

dropshipping

Op 20 mei de Sleepy Siren besteld, kreeg dag nadien al een bevestiging dat bestelling onderweg was, nog niks ontvangen... mail naar klantendienst en wel antwoord op 23 mei dat er een nieuwe samenstelling was en product die week zou verzonden worden, op 1 juni gevraagd waar bestelling bleef...geen reactie meer en vandaag nog steeds niets ontvangen, volgens website dag nadien geleverd duurt ondertussen al 23 dagen...ik vermoed dropshipping uit China?

12 juin 2026

Abonnement verkocht zonder toestemming

Bestelling werd in eerste instantie niet verzonden. Toen ik zelf op onderzoek ging op het internet, ontdekte ik dat ze ook nog eens een abonnement hadden verkocht zonder mijn toestemming. Ik heb direct via e-mail de bestelling geannuleerd. Dit is na een week correct afgehandeld. Of er uiteindelijk echt een product opgestuurd zou zijn, dat betwijfel ik.

10 juin 2026

Hoi Deborah,

Dankjewel dat je je feedback met ons hebt gedeeld. Bij het controleren van je bestelling kunnen we bevestigen dat deze correct is geannuleerd en dat de terugbetaling al is verwerkt. We raden je vriendelijk aan om ook even je spam- of ongewenste-mailmap te controleren, omdat ons klantenserviceteam updates hierover per e-mail heeft gestuurd.

Om het nog even te verduidelijken: we bieden geen abonnement aan, en er hadden geen terugkerende bestellingen moeten zijn. We waarderen je geduld en hopen dat dit helpt om eventuele verwarring op te helderen.

Als je nog vragen of zorgen hebt, neem dan gerust contact op via info@queenritual.nl. We helpen je altijd graag.

Angeli
Team Queen Ritual

WAARDELOOS BEDRIJF

MIJN EXCUSES, VANDAAG ARTIKEL ONTVANGEN. EERLIJK = EERLIJK….HEEFT ERG LANG GEDUURD ZODAT SNEL DE CONCLUSIE KAN WORDEN GETROKKEN DAT HET BEDRIJF NIET TR GOEDER TROUW IS

6 juin 2026

Hallo Els,

Dankjewel voor je feedback.

Onze excuses voor eventuele verwarring of vertraging in onze communicatie. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag zo snel mogelijk goed voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@queenritual.nl met je bestelnummer?

Zodra we de gegevens hebben, bekijken we het meteen en zorgen we dat er een passende oplossing wordt gevonden. 🙏

Dankjewel dat je ons de kans geeft om dit in orde te maken.

Angeli
Team Queen Ritual

Noté 5 sur 5 étoiles

Minder leuk was het wachten op de…

Minder leuk was het wachten op de levering, maar heel leuk waren de toffe mailtjes dat je kreeg van Joyce, als je een vraag had. Ik heb steeds een antwoord gekregen vd update enz.
Gisteren begonnen en ben benieuwd of me dit zal helpen🤞ook een fijne korting, die niet vervalt zoals bij vele webshops, waarvoor dikke merci aan het team👍👍👍

27 mai 2026

Hallo Kathy,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. 😊

Fijn om te horen dat Joyce je goed heeft kunnen helpen met je vragen en updates onderweg. Het is ook geweldig dat je enthousiast bent om te beginnen en dat de korting goed van pas kwam. Jouw feedback motiveert ons team echt om de best mogelijke service te blijven bieden.

We hopen dat het product je helpt zoals je hoopt, en we zijn altijd hier als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Nogmaals bedankt voor je geweldige review! 💛

Noté 1 sur 5 étoiles

Dikke maand geleden besteld en paar…

Dikke maand geleden besteld en paar dagen geleden binnen. Hele tijd mail over nieuwe samenstelling etc maar ik wilde dit niet. Niet mogelijk om order te annuleren. Vervolgens zie ik dat er een ingrediënt in zit waar ik allergisch voor ben. Retour aangevraagd maar moest foto’s sturen dat verpakkingen nog dicht zijn. Ik wil dit product niet en kan het ook niet gebruiken. Tevens e-book niet ontvangen en “mixer” lijkt net speelgoed of temu. Gelukkig met klarna betaald, ik ga niks betalen voordat ik het retour kan sturen. Ik heb iets online gekocht dus heb het recht om bestelling te retourneren. Bestel hier niet ondanks dat ik de producten naaaa heeel laangggg wachten heb ontvangen

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

5 mei besteld en nog steeds niks…

5 mei besteld en nog steeds niks ontvangen.

Een of andere mail ontvangen dat de samenstelling is veranderd en het daarom langer duurde, maar op de site adverteren ze met vandaag besteld morgen in huis. En wie zegt dat ik überhaupt de vernieuwde versie wil en een maand wil wachten. In de mail doen ze het voorkomen alsof ze je hier een grote dienst mee verlenen.

Tot op heden dus niks ontvangen, maar gelukkig met Klarna betaald dus zo lang zij niet leveren betaal ik ook niks.

30 mai 2026

Andere samenstelling dan besteld

Sleepy Siren besteld. Na bestelling mail gekregen dat de samenstelling was veranderd. Ik heb hierom de bestelling direct geannuleerd, maar moet genoegen nemen (na veel heen en weer gemail) met 25% korting en een product wat niet overeenkomt met hetgeen wat is besteld. Het is dat 1 ster het minimum is, anders werd het 0.

17 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring, nog steeds niet opgelost

Ik heb een bestelling geplaatst op 25 april 2026. Na twee weken te wachten heb ik zelf een mailtje gestuurd om te vragen wanneer mijn bestelling werd verzonden. Tot nu krijg ik nog steeds mails waar ik van het kastje naar de muur word gestuurd en ik nog steeds geen duidelijk antwoord krijg wanneer de bestelling zal aankomen.
Niet bestellen op deze website!

25 avril 2026

Hallo Laura,

Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

We begrijpen uw frustratie over de vertraging en het gebrek aan duidelijke updates. Ons team zal rechtstreeks contact met u opnemen via e-mail om dit zo snel mogelijk op te lossen en u een duidelijke update over uw bestelling te geven.

Zijn echt oplichters

Zijn echt oplichters. Houden je aan het lijntje. Geen producten ontvangen en je krijgt ook je geld niet terug.

27 avril 2026

Hallo Debby,

Het spijt ons oprecht om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen uw frustratie volledig en willen benadrukken dat dit absoluut niet de service is die wij willen bieden.

Wij nemen uw situatie serieus en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Ons team zal contact met u opnemen via e-mail om uw bestelling en terugbetaling verder te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen.

Geen contact te krijgen

Geen contact te krijgen
Geen antwoord op mail
Geen producten na betaling ontvangen

16 mai 2026

Hallo Mariella,

Het spijt ons oprecht te horen dat u geen reactie heeft ontvangen en uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn en dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.

Ons team zal uw dossier opnieuw bekijken en zo snel mogelijk per e-mail contact met u opnemen met een duidelijke update en passende oplossing.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus