Fantastisk service
Fantastisk service, bilen var som ny bagefter, takket være Kasper. Han tilbød en tid ret hurtigt og udførte skaden med stor professionalisme, samtidigt med at han var meget imødekommende.
Jeg kan anbefale det til enhver anden.
Jeg kan anbefale det til enhver anden.
Helt fantastisk service fra mekanikeren i Hillerød. Han er et af de venligste mest hjælpsomme mennesker.
Servicen er i top, og han er perfektionist til fingerspidserne.
Kan varmt anbefale
0- ud af 0!!! Virkelig ustabil mand, som jeg først får tid til at lave min bil efter 4 uger, så 3 dage før aflyser han tid og vil gerne give en ny tid 4 uger efter, hvor jeg har termin til den dato. Ingen forståelse, eller en form for undskyldning - at jeg ringer og spørger min forsikring og arrangere at vejhjælp kan køre min bil derover. Virkelig ustabil og dårlig stil.
Mange tak til et perfekt stykke arbejde på min bil,
ridserne og parkeringsskaden blev ordnet i løbet af meget kort tid. Det er uden tvivl den hurtigste og bedste arbejde jeg har oplevet, de havde ikke blot bare malet, men også dækket tidligere ridser, der lå lidt uden for skades-området.
Mange tak til Gökhan Dogan
som har været yderst hjælpsom og hurtig til at svare mine spørgsmål på email.