Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Min søns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skærmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at få en vurdering og evt. reparation.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem sløv betjening, har fået skiftet batteri i Iphone i lørdags og mobilen har allerede svært ved at holde strøm, her to dage senere, gav 799kr og på vej ud af forretningen får jeg besked på, at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle have skiftet en skærm

Skulle have skiftet en skærm. Første gang virkede home knappen ikke særlig godt bagefter. Tog den ind igen og bagefter sad skærmen ikke ordentlig fast. De foreslog at de kunne lime den hvilken er et helt tåbeligt forslag. For skærmen sad jo fint før? Han mente rammen kunne være blevet skæv. Men som sagt, så sad skærmen fint første gang. Bragende useriøst at fraskrive sig ansvaret.

1 novembre 2018

Quickphone Kolding

Vi fik skiftet en skærm på en Ipad mini i Kolding i går, det tog kun 1 time. Vi havde tidligere haft Ipaden til reparation et andet sted i Kolding, hvor de bare gjorde tingene værre. Quickphone rettede også op på de fejl den tidligere butik havde lavet. Virkelig sød, venlig og kompetent betjening.

29 août 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg var inde hos QuickPhone idag

Jeg var inde hos QuickPhone idag, hvor jeg bliver mødt af en ung fyr, som spørger hvad han kan hjælpe med. Jeg forklare ham, at efter aftale med dem, ( Jeg skrev med dem over facebook i søndags ) skal jeg have rettet fejlene på min kærestes iphone 7, og min iphone 6s. Jeg var inde hos dem i uge 26, hvor jeg fik skiftet skærme på begge telefoner. Efter vi kom hjem med telefonerne, fungerede de ikke optimalt. Min kærestes kamera blev dog rettet. Derudover “fryser” vores telefoner konstant, går ud og ind af programmer, uden vi røre ved skærmen. Manden bag disken idag, bad mig om at nulstille iPhonen, hvilket jeg ikke ser noget grund til. Han vil gerne kigge på telefonerne, MEN IKKE RETTE OP PÅ FEJLENE? Jeg har det på besked, hvor de skriver, at de vil rette op på det, og at jeg bare skal komme ind med telefonerne. Manden nede i Holstebro, ville IKKE! Han kunne godt se i systemet, at jeg havde været inde i butikken med 2 telefoner, men han kunne ikke være sikker på, at det var de telefoner jeg kom med???? JEG MÅTTE KØRER HJEM IGEN, MED 2 TELEFONER, SOM STADIG IKKE FUNGERE, EFTER DE HAR SKIFTET SKÆRMENE PÅ MIN KÆRESTES IPHONE OG MIN EGEN! Føj siger jeg bare. Jeg anbefaler IKKE Quikphone til nogen!!! De lyver, og udføre ikke deres arbejde ordentlig! Ps, jeg har hørt om andre, som har haft akkurat samme problem med dem.......

30 juillet 2018

Quickphone - Holstebro

Da jeg havde en ødelagt skærm gik jeg i quickphone for at få den skiftet. De skiftet skærmen, men da jeg kommer hjem og tager filmen af telefonen opdager jeg at den nye skræm har en dyb rids..! Jeg henvender mig dagen efter til quickphone for at gøre dem opmærksom på at den nye skærm har en rids. Først svarer de at de i deres system ikke kan se handel og bede mig sende en kvittering. Det gør jeg med det samme. Dagen efter får jeg så en henvendelse fra dem om at de ikke mener det er deres skyld og ikke vil dække det,

Jeg sidder tilbage med en skærm som stadig har en dyb rids som ikke er min skyld og 700 kr mindre..! Vil anbefale andre at gå et andet sted hen med deres ødelagte skærm og vil bestemt IKKE selv bruge dem igen.

30 juin 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke tilfreds med forløbet....!

Jeg indleverede to Huawei P8 til reparation i Qickphone i Herning. Jeg fik en fast pris på begge og betalte med det samme. Den ene P8-Lite skulle have ny skærm den og det blev fixet med det samme (1 timer) - FINT!
Den anden havde mistet forbindelsen til kameraet og blev afleveret med HELT fladt batteri. Den kunne de ikke nå at se på og vi aftalte at jeg kom ugen efter. Jeg var ikke blevet lovet at de kunne lave den, men at prisen dækkede fejlsøgning og evt. tilkobling af kameraet hvis ledningen blot var faldet af.
Da jeg kom for at hente mobilen, fik jeg at vide at de havde kørt en diagnose-test på telefonen der ikke havde vist fejl på softwaren. Ekspedienten fortalt at de havde fået slettet den gamle fejltekst, men at der nu kom en anden. Det ville han vise mig, men der var ingen strøm på telefonen, og teksten var den samme, som da jeg indleverede den. Jeg blev heller ikke præsenteret for en fejlrapport..... Han opladede telefonen og fumlede herefter lidt med telefonen og tjekkede diverse opsætninger.... ærgerligt tænkte jeg, men da jeg var på vej hjem, gik det op for mig, at de ikke havde testet mobilen, for så havde der jo været strøm på da jeg hentede den. Hvis de havde kørt en test og lavet deres arbejde grundigt, var der ingen grund til at finde på at fejlteksten var ændret og tjekke opsætningen igen...... Jeg sendte derfor to mails hvori jeg gjorde mine betragtninger gældende og bad om at få mine kr. 150 retur - ikke for beløbet skyld, men af principielle grunde. Dem har Quickphone desværre ikke ønsket at svare på.

11 mai 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Ødelagt skærm og forkert skærm..

Jeg ødelagde min skærm og kørte op til quickphone i Kolding. De sagde at de havde en original skærm til min oneplus, så de fik den til reparation. Kom så tilbage efter en time, hvor jeg fik afvide at de ikke kunne lave den, men satte den gamle skærm på igen så jeg kunne komme tilbage om yderligere 30 min.
Da jeg så kommer tilbage, har de fået den lavet, og der er kommet ny skærm på hvilket jeg selvfølgelig bliver glad for.
Da jeg kommer hjem, og bruger den igen, finder jeg ud af at skærmen ikke er den samme. Den de har sat på er MEGET mere mat i det, og er slet ikke ens at kigge på i forhold til den gamle.. Det. Ærver mig rigtig meget.
Desuden, er det lidt som om skærmer er "forskudt" jeg skal nogen gange trykke ved siden af det jeg skal ramme, fordi ellers rammer den noget andet... Det er virkelig træls... Har også nogle gange nogle punkter på telefonen som jeg slet ikke kan trykke på... Godt nok lidt skuffet da det var en dyr omgang.

18 avril 2018

Hej Jane
Mange tak for din henvendelse!
Jeg beklager meget problemet med din nye skærm efter reparation.
Vi vil hellere end gerne kigge på den, så hvis du har mulighed, må du meget gerne komme ind forbi vores afdeling igen. Her vil en af mine kollegaer tage sig af det.
Endnu engang beklager vi meget

Bedste hilsner
Quickphone.dk

quickPhone i Silkeborg

quickPhone i Silkeborg. Der bruges uoriginale reservedele, hvilket man ikke bliver oplyst om. Han siger at man kan få penge tilbage, hvis det ikke virker. Det passer heller ikke.
Han står og lyver en lige op i hovedet uden at blinke
Bliv væk fra den butik.

27 mars 2018

Quickphone Silkeborg!

Har lige fået lavet Min Iphone i Silkeborg, og da den både skulle have ny skærm, batteri og panser glas, sagde butikschefen at han nok skulle lave en god pris på det, og det gjorde han i den grad også! Han fortæller mig at der vil nok gå 45 minutter før den er færdig, og jeg siger så at hvis den er færdig før, så kan han bare ringe. Det ender så med at han ringer efter 20 minutter og siger at den er færdig og at den kan hentes med det samme. jeg kommer ind i butikken til en smilende chef, der har monteret skærm, batteri og panser for mig, giver mig en rabat, og sender mig afsted fra butikken med et "Hav en rigtig god weekend". Sikke en helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale stedet til alle jeg kender.

30 octobre 2017

HERNING - BAD

I put one star because thats the only option I had. this company is an absolute disgrace. handed my phone in, BROKE it , then blame it on me saying it was broken before I gave it to them even though they were looking in my settingS to check the model number. not only that they put my girlfriends I phone 6 screen completely wrong which looks barbaric. and now they are trying to charge me for the damage THEY HAVE CAUSED. complete waste of my time and money. NEVER AGAIN... oh p.s. thanks for making us drive back and Forth 3 times for nothing and not even paying for petrol. literally the worst company I have ever had to deal with.

9 octobre 2017

Hello George

Im very sorry to hear your experience with us
I want to look in to the case. Do you have the opportunity to send me an email at service@quickphone.dk and then I will take a look at it and see what happened. Remember to attach the order number you received from us.
Best regards
Ali - Quickphone.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ville ikke engang give den en …

Jeg ville ikke engang give den en stjerne. Forfærdelig service og reparation i butikken i Herning gågade. Min telefon havde fået en vandskade, og jeg spurgte om de kunne fikse den. De ville gøre et forsøg og gav mig et tilbud, som jeg sagde ja til. Skærmen var dårligt sat på, kunne se mellemrummet nede i hjørnet, og hjørnet sad også løst. Efter de sagde til mig, at de var repareret testede jeg den, for det første havde de så ødelagt højtaleren, som sidder oppe ved kameraet i toppen af skærmen - fortalte det til butikkens medarbejdere, de sagde at det var fugten der havde ødelagt den højtaler, fair nok. Efter en uge, er selve højtaleren nede i bunden så også ødelagt, så nu har jeg betalt 380 kr., for at min telefon har mistet endnu mere i værdi, end hvad den havde før jeg gik ind til Quickphone. De havde ikke oplyst mig noget som helst omkring garanti og reklamationsret, og der står heller ikke noget om vandskader inde på deres hjemmeside. Medarbejderne i butikken svarer flabet tilbage og hjælper på ingen måde, enormt dårlig service..

6 octobre 2017

Hej Sille Stoubæk
Som der også blev fortalt i butikken, yder vi ikke nogen form for garanti på vandskadet mobiler. Angående ørerhøjtaleren som sidder oppe ved kameraet, prøvede vi at skifte den en del gange, men det hjalp ikke fordi vandet havde trukket sig ned til bundkortet (hjernen på telefonen). Så selvom man skifter den utallige gange, vil det ikke hjælpe noget.
Angående at højtalere i bunden er ødelagt efter en uge, kan jeg ikke se grunden til at det skulle have noget at gøre med at vi har udskiftet skærmen. Det kan endnu engang skyldes at fugten har gjort yderlige skade, og er en af grundene til at vi ikke yder nogen form for garanti på vandskadet mobiler.
Ali - Quickphone.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Quickphone Silkeborg - reklamationret er INTET værd!

Quickphone Silkeborg - reklamationsret er INTET værd!
Har for 3 uger siden fået skiftet skærm i en iPhone 6. Da jeg får den med hjem flimrer den periodisk ved de sorte farver. Her 3 uger efter gør den det permanent, hvorfor jeg får ned i butikken i Silkeborg.
Ekspedienten siger, at han tror på mig, når jeg fortæller at den var defekt da jeg fik den. Men da der er kommet nogle ridser i skærmen, kan jeg ikke gøre brug af deres 2 års reklamationsret. Han medgiver, at ridserne ikke kan være skyld i at skærmen flimrer og at det stadig er meget sandsynligt, at skærmen er defekt og at han tror på mig, når jeg siger det ikke er sket ved en skade, men fastholder at det ikke kan laves på reklamationen.
Jeg har svært ved at se, hvad reklamationsretten kan bruges til, da en iPhone er en brugsgenstand og vil få lidt ridser. Derudover er det useriøst at give 2 års reklamationsret - såfremt den ikke er ridset. Skulle defekten opstå efter 1,5 år, er det jo umuligt at have en telefon som står spritny.
Vil på ingen måde anbefale Quickphone i Silkeborg - synes det er bondefangeri.

25 septembre 2017

God butik i Herning

God butik i Herning. Jeg har fået skiftet skærm på en iPhone 6. 3 kvarter, så var den klar igen. Hurtigt og præcist. Var så afsted igen 3 uger senere, hvor skærmen ikke fungerede ordentligt - man kunne se silhuetter fra flere apps samtidig. Selvom der kunne være tvivl, om det var udskiftningen, der var skyld i det, eller om det var noget tilkommet, blev skærmen skiftet uden tøven. God oplevelse.

18 septembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Quickphone kunne klare jobbet på under …

Quickphone kunne klare jobbet på under en halv time.
Fik lavet min mobil i torsdags, og de søde ekspedienter viste stort overskud, selvom de havde en del at se til. Da jeg afleverede min mobil, sagde de at det ville tage en halv time at skifte skærmen. Wow, det er god service.

16 septembre 2017

Kolding.

Kolding.. Købte beskyttelses glas som jeg selv monterer. Glasset slipper både i top, bund og sider. Det er ekspedienten faktisk fuldstændig ligeglad med, han mener det er min egen skyld fordi det sidde skævt. Eller jeg har været for lang tid om at sætte det på.. Jeg har tidligere sat glas på uden problemer. Der kommer jeg ikke mere....

15 septembre 2017

Ordre

Ordre: 3945
Quickphone Holstebro!
Jeg ventede med at lave en anmeldelse til der gik en uges tid, så jeg kan se hvordan den nye skærm fungerede. Jeg fik skiftet skærmen på min iphone 6s mandag i sidste uge, og er meget tilfreds med resultatet. Jeg har læst der har været et par problemer med nogle kunder inde på trustpilot, men må ærligt indrømme at den nye skærm bare spiller! Tak!
Kommer helt sikkert igen, når jeg skal have lavet min mobil
MVH Marcus

14 septembre 2017

Fra fb

Fra fb :
Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignene. (Herning)
Fik lavet min Tlf. Skærm for to uger siden. På vej hjem, opdager jeg at keg nu KUN kan tale i TfL på højtaler, da den normale funktion ikke fungere. - Da jeg har planer må jeg køre hjem og vende retur... Jeg bor i Stoholm og køre til Herning = 40 km hver vej. !

Jeg kommer igen og får fikset problemet, og tænker fejl jo selvfølgelig kan ske..! Men NEJ ikke her! Efterfølgende, går min TfL i sort. ! Jeg kontakter firmaet, men for dog efter meget forsøg selv liv i skærmen. - Firmaet beklager dog, og jeg bare skal skrive.

NU står jeg her så IGEN! Skærmens touch kan SLET ikke reagere, jeg kan hverken det ENE eller det andet med MIN telefon. Altså Jeg har betalt 1299 for og få ødelagt min tlf. Derfor 1 stjerne.

JA jeg kunne vælge og kontakte firmaet igen. Men fra og ha skiftet skærm, til og få den re-fikset og til og blive endnu værre ønsker jeg nu heller ikke dette firma skal RØRE mit elektronik Igen!!!

nu må jeg så håbe jeg kan betale mig fra et andet firma vil lave den...! Så jeg ikke skal ud og investere i ny tlf.!

Desuden!!! - har de tilbudt jeg til samme pris (betale igen) ka få en ny oem original skærm til samme pris. - efter jeg gav udtryk for de ikk sku røre min tlf igen .

Jeg har mistet /betalt: 1299 for at De øddelagde min tlf. Øddelagt bateri, touch og lader . - og kompensationsn er jeg må købe en oem original skærm for samme pris ! - synes nærmere jeg sku ha mine penge tilbage. Men det ka jeg leve med hvis bare andre slipper for denne behandling. !

Fusk !

5 septembre 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus