Qvesarum Avis

2 581
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jag hade lite strul med leveransen och information om vad som krävdes för lossning av godset (tegelsten) i form av underlag på uppfart osv. Kunde varit tydligare specat vid beställning att man som kun... Voir plus

så bra snabba leveranser och det fungerar även på sommaren ha...Ja nöjd kund helt enkelt ska handla där hela tiden så fort jag kan ..

Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Voir plus

1. Fabricant de meubles
  2. aussi dans
  3. Artisanat
  4. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  5. Entreprise de construction
  6. Menuisier

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 581)

375 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag beställde två packningar till en…

Jag beställde två packningar till en Bugnatese old 800 den 10 eller 11,8
Leverans skulle ske 3-5 arbetsdagar enligt information till beställningen.
Det kommer ett antal automatiska mail som informerar att "vi gör jobbar hårt för att du ska få din odrer,,,
Dessa mail är ju totalt intetsägande.
Varför har ingen ringt och informerat om när leverans skulle kunna ske?
Jag kan bara uppfatta det så att ni inte intresserar er för sådana trivialiteter eller inte har allt under kontroll
Faktum kvarstår att man köper produkter hos er som antingen är lite exlukusivare eller unika.
Leveransbesked kom den 1.9 och packningarna anlände den 2.9
Det är tur att vi har mer än en plats, där vi kunde tvätta oss.

1 septembre 2026

Hej Hans,
Tack för att ni delar med er av er upplevelse. Vi beklagar att leveransen av era packningar tog längre tid än den angivna leveranstiden. Ibland uppstår tyvärr förseningar längre bak i leveranskedjan och i det här fallet fick vi tyvärr ingen information om förseningen från vår leverantör förrän leveransen redan var på väg. Det innebar att vi inte kunde ge er den uppdatering som vi hade önskat. Vi har full förståelse för att detta inte förändrar er upplevelse som kund och att det är frustrerande att behöva vänta på delar som behövs för att kunna använda produkten som tänkt.
Vår ambition är alltid att hålla er som kund informerade under hela processen och normalt när vi får kännedom om en försening försöker vi alltid ge en så tydlig och konkret uppdatering som möjligt.
Vi tar till oss av er feedback och ser över hur vi kan bli tydligare i vår kommunikation kring leveranser och eventuella förseningar. Tack för att ni uppmärksammar oss på detta och välkommen åter.

Jättefina produkter

Jättefina produkter

Hej Petra,
Tack för ert fina omdöme,
Vad roligt att ni uppskattar våra produkter. Vi hoppas att de kommer att ge er mycket glädje och passa fint in i ert hem.

Ofenschwärze für Kaminöfen

3 septembre 2026

English/Deutsch

Hello Steffen,
Thank you very much for your great review.
We are delighted to hear that you are so happy with our stove polish. It is a very good and useful product that we believe delivers excellent results, so it is especially nice to hear that you appreciate it as a customer. Thank you for taking the time to leave a review, and we warmly welcome you back anytime.

Hallo Steffen,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung.
Es freut uns sehr, dass Sie mit unserer Herdschwärze so zufrieden sind. Es handelt sich um ein sehr gutes und nützliches Produkt, von dem wir finden, dass es hervorragende Ergebnisse liefert. Umso schöner ist es, dass Sie dies als Kunde ebenfalls hervorheben. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu hinterlassen. Wir freuen uns, Sie jederzeit wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Langvarig levering af vare og manglene…

Langvarig levering af vare og manglene in formation. Jeg måtte rykke et par gange.

2 septembre 2026

Hej Mads,
Tack för att ni delar med er av er upplevelse. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att informationen under väntetiden inte var tillräcklig. Att behöva kontakta oss flera gånger för att få en uppdatering är naturligtvis inte den servicenivå vi strävar efter. Vi tar till oss av er feedback och ser över hur vi kan bli tydligare i vår kommunikation. Tack för att ni uppmärksammar oss på detta och välkommen åter.

Fina intednings detaljer.

Gillade alla tre produkterna jag köpte. Liten keramik kulting såå söt. Fina konsoller till hylla samt knopplist med lite hylla ovanpå. Mycket nöjd med alla tre!

1 septembre 2026

Hej Heidi,
Tack för er fina feedback,
Så roligt att ni är nöjd med alla produkterna och att den lilla kultingen blev en särskild favorit. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Hej Josefine,
Tack för ert höga betyg.
Vad roligt att ni upplevde köpet som smidigt och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna en recension och hoppas att ni får mycket glädje av ert köp. Varmt välkomna tillbaka.

Snabb leverans, bra produkt men lite dyrt

Hej Bert-Åke,
Tack för ert fina omdöme och för att ni delar med er av er återkoppling. Vad roligt att höra att ni är nöjda med produkten och att leveransen gick smidigt.
Vi uppskattar även att ni delar med er av er synpunkt kring priset. Vi arbetar löpande med att hålla våra priser så bra vi kan och erbjuder flera kampanjer under året för att erbjuda så förmånligt pris som möjligt. Tack för att ni valde att handla hos oss och varmt välkomna tillbaka.

Omsorgsfulla detaljer i material och…

Omsorgsfulla detaljer i material och design. Snabb och mkt noga packad leverans. Det lilla bordet blev ett litet smycke under skugghörnas träd.

Hej Karin,
Tack för ert fina omdöme.
Det gläder oss att ert köp blev så lyckat och att ni uppskattar den omsorg som läggs på våra produkter. Vi lägger stor vikt vid både utförande och hantering, från tillverkning till dess att produkten kommer fram till er så extra kul att ni lyfter just detta. Vad mysigt att bordet har fått en plats där det verkligen kommer till sin rätt. Vi hoppas att ni får mycket glädje av det och tackar för att ni valde att handla hos oss. Varmt välkommen åter.

Snabb leverans och framförallt är jag…

Snabb leverans och framförallt är jag mycket nöjd med de beställda varorna! 👍

Hej Bodil,
Tack för ert toppen-betyg.
Vad roligt att ni är så nöjda med era beställda varor och att leveransen gick smidigt. Det är extra glädjande när produkterna blir precis det man hoppats på. Tack för att ni valde att handla hos oss och varmt välkomna tillbaka.

Fina varor och material, lååång leveranstid

Fina varor och material, mest besviken över den långa leveranstiden och framförallt att jag inte kunde boka och förbeställa den varan som jag önskade.

Hej Emma,
Tack för er feedback.
Vad roligt att ni känner er nöjda med produkterna och materialen. Det betyder mycket för oss att få ta del av era synpunkter.
Vi har full förståelse för att väntan kan kännas lång, särskilt när det är en produkt man verkligen har fastnat för och längtar efter. Många av våra produkter är handgjorda, vilket innebär att tillgången inte alltid är lika stor eller snabb som vid maskinell produktion. Det är samtidigt en del av det som ger produkterna deras unika karaktär och känsla, även om det tyvärr kan innebära längre väntetider på vissa varor. När en efterlängtad produkt åter finns i lager tillämpar vi en först till kvarn-princip. På så sätt får alla våra kunder samma möjlighet att köpa produkten när den åter blir tillgänglig. Vi har därför inte möjlighet att boka eller förbeställa varor som ännu inte finns i lager, utan produkten blir tillgänglig för köp, så snart den åter är i lager. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Jag är nöjd med min beställning ock med…

Jag är nöjd med min beställning ock med mina produkter .

Hej Carl-Uno,
Tack för er fina recension.
Vad roligt att ni är nöjda med både er beställning och produkterna. Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna en recension och hoppas att era nya produkter kommer till stor glädje. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Snabb leverans och att varan motsvarade…

Snabb leverans och att varan motsvarade förväntan.

Hej Inger,
Tack för ert fina betyg.
Vad roligt att produkten levde upp till era förhoppningar och att leveransen dessutom gick smidigt. Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna en recension och hoppas att ni får mycket glädje av ert köp. Tack för att ni valde att handla hos oss och varmt välkomna tillbaka.

Hej Susanne,
Tack för ert topp-betyg.
Vad roligt att ni hittade precis det ni sökte och att produkten blev som ni hade hoppats på. Det är alltid extra glädjande när våra produkter får hitta hem till rätt person. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Beautiful quality

Beautiful quality
I love my plate rack that is made from solid teak it’s the best quality plate rack I’ve ever had.. I’m going to use it to display my antique art deco l plates

Hi Penny,
Thank you so much for your wonderful review.
We’re delighted how pleased you are with your plate rack and that you appreciate the quality of the solid teak. It sounds like it will be a beautiful way to display your antique Art Deco plates, and we hope it will become a lovely feature in your home for many years to come.
Thank you for choosing to shop with us and for sharing your experience. We warmly welcome you back.

Hej Thomas,
Tack för er fina feedback.
Vad roligt att ni hade ett så trevligt besök hos oss. Vi uppskattar när våra kunder tar sig tid att komma förbi och hoppas att ni fick en fin upplevelse hos oss. För oss är det viktigt att det ska kännas välkomnande och personligt att besöka oss, oavsett om man kommer för att inspireras, titta närmare på våra produkter eller få hjälp inför ett köp så extra kul att ni lyfter detta.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Det var vanskelig å få ordnet transport…

Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte er serviceinnstilte og hyggelige.

Hej Benedicte,
Tack för er feedback.
Vi erbjuder tyvärr inte frakt till Norge, som ni skriver och vi har förståelse för att det därför kan bli lite mer omständligt att ordna transporten vidare från Sverige. Samtidigt uppskattar vi verkligen att ni valde att handla hos oss. Det är en bra synpunkt ni lyfter kring transporten till Norge. Det går självklart att ordna transport vidare, men för den som tycker att det är smidigare finns även möjligheten att hämta varorna direkt hos oss. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Mycket bra kvalitet
Tack sa mycket,gärna igen

Hej Volker,
Tack för ert högsta betyg.
Vad roligt att ni är nöjda med både den snabba leveransen och kvaliteten på produkten. Vi uppskattar att ni vill handla hos oss igen och hoppas att ni får mycket glädje av ert köp. Tack för ert förtroende och varmt välkomna tillbaka.

Super!

Jag hittade så fina saker från Sverige här, jag är så nöjd! Väldigt vänlig kundservice!

Hej Gabriele,
Tack för er fina recension.
Vad roligt att ni har hittat fina produkter med hos oss och att ni är så nöjda. Det gläder oss också att ni uppskattade bemötandet från vår kundservice – vi tycker att ett personligt och vänligt bemötande är en viktig del av kundupplevelsen så extra kul att ni lyfter just detta.

Hej Frida,
Tack för er fina recension.
Det gläder oss att leveransen gick snabbt och att ni är nöjda med era varor. Vi hoppas att produkterna kommer till stor glädje och passar fint hos er.