Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Over het product is goed nagedacht. De bestelling verliep vlot en juist. Het product wordt geleverd met een duidelijke instructie. De informatie op de site is niet helemaal juist; er wordt gevraagd o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn mama is op korte tijd (anderhalve maand) 25 kg afgevallen wegens darmproblemen. Na consultaties az voorkempen raadde de chirurg deze aan. Na 2 volledige health kan ze weer naar toilet en sterkt z... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle, correcte levering. Tikje duur. R-Support past goed in je dagelijkse eetpatroon en is hartstikke lekker. Echter, of ik echt baat heb bij dit product moet nog blijken, daarvoor moet het langer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanwege fietsongeval waarbij mijn bovenkaak deels gebroken was en vier tanden los stonden begonnen aan de Shakes. Blijkt bij de controle dat ik in plaats van 4 implantaten wonderbaarlijk maar 1 tandim... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen om uw dagelijkse gezondheid te optimaliseren (R-Support Daily) en voor mensen die geopereerd worden (R-Support Recover Prepare en Recover After Surgery). Ontwikkeld door artsen, diëtisten en voedingsexperts.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Recover R ter voorbereiding van een operatieve ingreep

Product werd ingenomen op voorspraak van de chirurg;
De operatie werd prima doorstaan.
De lichamelijke recuperatie verloopt vlekkeloos.
Is het toeval of is het te wijten aan de samenstelling van dit product? Weet ik veel, maar ik ben heel blij om het ingenomen te hebben

25 mars 2024

Goede genezing

Het is nu de tweede keer dat ik de shakes gebruik voor en na een zware operatie. Het herstel is beide keren goed verlopen en de wondgenezing is erg vlug, zeiden de chirurgen ook.

1 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik vind het een shake die ik overal had…

Ik vind het een shake die ik overal had kunnen aanschaffen. Het is voor mij niet specifiek voor of na een operatie. Erg duur. Smaakt wel goed maar niks bijzonders.

5 février 2024
Logo de R-Support

Réponse de R-Support

Beste heer/mevrouw Louazna,

we vinden het vervelend dat u onze supplementen voor rondom een operatie niet specifiek genoeg vindt, omdat wij ons daarin juist denken te onderscheiden. Alle ingrediënten en doseringen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en specifiek geselecteerd voor de periode voor- en na een operatie. We hebben hiervoor zelfs als enige in Nederland erkenning van de Keuringsraad ontvangen.

Het product is dan ook wezenlijk anders dan een reguliere eiwitshake.
We zijn erg geïnteresseerd met welke producten u onze voedingssupplementen vergelijkt en sturen u graag aanvullende informatie met de wetenschappelijke onderbouwing van de inhoud. We hopen dat dit bijdraagt aan het besef dat u wel degelijk een goede keuze heeft gemaakt om ons supplement rondom uw operatie te gebruiken. Mocht u de operatie al ondergaan hebben, dan hopen we van harte dat alles goed is gegaan en dat u herstelt zonder complicaties.

Noté 4 sur 5 étoiles

Past goed in je dagelijkse eetpatroon!

Echter, of ik echt baat heb bij dit product moet nog blijken, daarvoor moet het langer genomen worden. Vandaar nog geen 5 sterren. Maar dat zou dus nog kunnen veranderen.

26 février 2024

Je merkt het meteen.

Ik merkte meteen al dat ik fitter was. Ik heb meer energie en voel me goed. Rondom mij werd iedereen ziek door de griep en ik heb die niet gekregen. De levering van het product was ook erg snel. Had het de dag erna al in huis.

18 janvier 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus