Domino gashendelset gekocht hier. Er zat een langere levertijd op vanuit de leverancier, dit werd netjes gemeld. Vervolgens werd het netjes bezorgd en ben ik helemaal tevreden! Aanrader :)

Eerste bestelling, klein foutje aan het artikel maar binnen de kortste keren een retour - vignet gekregen en zeer snel een vervanging. Top service!!

1. Magasin de motos

RACE26 is een sportieve motorzaak! Gespecialiseerd in sport- & circuitmotoren, performance onderdelen & maatwerk motorkleding.

4,4

Répond généralement dans un délai de 24 heures

levertijd er bij zetten

levertijd er bij zetten

3 janvier 2026

Réponse de RACE26

Goedemiddag Jan, bedankt voor de tip! Wij streven er altijd na om onze producten zo snel mogelijk te leveren & stellen klanten via de mail of whatsapp altijd op de hoogte. Helaas hebben de bezorgdiensten problemen met leveringen i.v.m. de winterse weersomstandigheden. Excuses dat de levering langer duurt dan dat je van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Frank
RACE26

Prettige aankoop

Betrokken verkoop en goede communicatie.
Werd netjes op hoogte gehouden.
Pakket was deugdelijk verpakt

29 septembre 2025

Réponse de RACE26

Hoi Eric, bedankt voor het delen van je goede ervaring. Veel plezier met de performance onderdelen!

Groeten, Frank

Top zaak

25 juillet 2025

Bedankt voor de leuke woorden Michel. Tot snel! Groeten, Frank

👌perfect

Gewoon perfect , klant gericht , technische kennis van onderdelen en fijne communicatie en afhandeling van je bestelling.
Goed bezig Frank .

23 juillet 2025

Perfecte service

Perfecte service, komt zijn afspraken na en vakkundig. Dank

12 juillet 2025

Bedankt voor het leuke contact Freddi & tot snel! Gr. Frank

Bestelling verliep soepel en de…

Bestelling verliep soepel en de producten (Eazi-Grip Evo tank pads & Putoline wax clean spuitbus) kwamen snel en goed verpakt aan inclusief stickertjes van Race26. Niet iedereen hoeft die stickers maar toch is het een leuk aandachtspuntje!

13 juin 2025

Réponse de RACE26

Hoi Michel, bedankt voor je review! De Eazi-grip tank pads zijn een mooie upgrade van je motor, die er ook weer glanzend bij staat met de Putoline Wax & Polish spray. Groeten, Frank

Prima bedrijf!

Bedrijf goed bereikbaar, snelle levering, goed advies, vriendelijk geholpen, zeker voor herhaling vatbaar 👍

14 septembre 2024

Eerste bestelling

Top service!!

15 août 2024

Réponse de RACE26

Bedankt voor de review Philip Thijs. We wensen je een fijne dag!