Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Race Experience denkt altijd met de klant mee. In dit geval werd de race In Bahrein door de FIA gecanceld maar weken daarvoor werd ik volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in de Golf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

voor het seizoen 2025 had ik , al ergens in mei, 2 keer 2 tickets besteld, voor de laatste 2 races van het seizoen, Doha en Abu dhabi. Hoewel het soms wat ingewikkeld leek, om de tickets op de juiste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supergoede communicatie over de helaas geannuleerde GP van Bahrein. Dit heeft vertrouwen gegeven om hier nogmaals te boeken.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle reactie, tickets meteen digitaal beschikbaar, goede reminders en practische tips voor het event. Verbeterpunt: beter inzicht geven in de feitelijk beschikbare vrije plaatsen (general admission... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Billetterie de spectacles
  2. Voyagiste
  3. Attraction touristique
  4. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren. Kies uit de beste tickets, eersteklas hotels, luxe transfers en ongekende toegang op het circuit. Haal het meeste uit een Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw ticket naar een unieke Formule 1-ervaring. Bij Race Experience hechten wij veel waarde aan klantbeoordelingen en reviews. Wij zijn erg benieuwd of wij uw ervaringen hebben overtroffen. Race Experience is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Alles super goed geregeld

Alles super goed geregeld , ruim op tijd steeds mailtjes en kaartjes ook ruim van tevoren gekregen , en Max ook nog alles gewonnen , Monza geweldig en race experience ook alles echt top geregeld !! Tot de volgende keer !!

9 septembre 2025

Beste Otto,

Heel erg bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat alles super goed geregeld was, van de communicatie tot de tickets. Fantastisch dat Max ook nog alles won en dat u zo heeft genoten in Monza. We kijken ernaar uit u bij een volgende Grand Prix weer te mogen verwelkomen!

Perfect gewoon goed

30 août 2025

ChatGPT said:

Beste Johan,

Heel erg bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen u bij een volgende Grand Prix weer te mogen verwelkomen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals altijd alles weer perfect…

Zoals altijd alles weer perfect geregeld. Had weekend paddock kaarten.. En op de Vrijdag nog een MEGA verrassing gekregen. Beste race weekend ooit dit en die kan ook echt niet meer overtroffen worden. Bedankt Jeroen!! En de andere reisleiders natuurlijk ook bedankt voor de goede zorgen.

Beste Roxanne,

Hartelijk dank voor je mooie review en het delen van je ervaring. Fantastisch om te horen dat alles weer perfect geregeld was en dat je zo hebt genoten van je Paddock Club-weekend, inclusief de mega verrassing op vrijdag. Wat een geweldig compliment dat dit je beste raceweekend ooit was! We zullen Jeroen en de andere reisleiders je dank zeker overbrengen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt alles tot in de puntjes geregeld!

Echt alles tot in de puntjes geregeld!
Echt een fantastisch weekend gehad!
Top organisatie!!!

Beste Raceliefhebber,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles tot in de puntjes geregeld was en dat u een fantastisch weekend heeft gehad. Fijn dat u onze organisatie zo waardeert!

Duidelijke website
Je krijgt meteen reactie en een mailtje wat je wanneer kan verwachten heel fijn dat je daar niet achteraan hoeft.
Alles ruim op tijd gekregen
Mocht er iets zijn kun je gewoon bellen!,(niet nodig geweest)

1 septembre 2025

Beste Hendri,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service, duidelijke communicatie en tijdige informatie heeft gewaardeerd. Geweldig dat u alles op tijd heeft ontvangen en dat u ons bij vragen altijd kunt bellen, ook al was dat niet nodig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Was echt een top weekend

Was echt een top weekend. Ik had kaarten van ze gewonnen. Alles zat er bij in. Hotel, vervoer en hele weekend formule 1. Super goed geregeld. Enige wat wij moesten doen was naar het hotel komen en de rest ging vanzelf. Bussen haalden ons op en brachten ons weer terug. Vollop genieten. Heel erg bedankt jongens!

1 septembre 2025

Beste Julian,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat u zo heeft genoten van het complete F1-weekend en dat alles tot in de puntjes geregeld was. Fijn dat u volop heeft kunnen genieten en dat het u aan niets ontbrak. We hopen u bij een volgende Grand Prix weer te mogen verwelkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Efficiente communicatie en doen wat ze…

Efficiente communicatie en doen wat ze beloven

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze communicatie efficiënt vond en dat wij hebben gedaan wat we beloofden.

Vanaf boeking tot terugreis

Het begint met de boeking , heel duidelijk en open. Snelle reaktie op vragen en op de mogelijkheden.
Daarna goede en funktionele informatie over het land , de stad , het hotel , de tranfers en het circuit , fijn op dit op voorhand te weten zodat je kunt anticiperen. De begeleiding vanaf de heenreis vanaf Schiphol tot de terugreis was zeer goed , begrip voor alle deelnemers en hun mogelijkheden. Het hotel was goed , nadeel is toch de tram. Ik zou een opgave uitreiken over restaurants in de buurt , vooral de eerste avond.

Noté 3 sur 5 étoiles

Keurig op tijd alles ontvangen

Keurig op tijd alles ontvangen. Alleen 75 euro per kaart meer betaald dan wat er op stond. Ik zou hier niet meer kopen.

Beste Annalies,

Dank u wel voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u alles keurig op tijd heeft ontvangen. Graag lichten wij kort toe hoe onze prijsstelling tot stand komt. De verkoopprijs van onze tickets is inclusief servicekosten, bemiddelingskosten en aanvullende diensten zoals klantenservice, reisadvies en – in veel gevallen – extra voordelen of services. Daarnaast is het in de praktijk niet mogelijk om tickets in te kopen voor het bedrag dat op het ticket zelf vermeld staat, door belastingen, commissies en servicekosten aan de zijde van de leverancier. Het is simpelweg de netto prijs die op het ticket staat.

Wij vinden het dan ook jammer dat dit voor u aanleiding is om in de toekomst niet opnieuw bij ons te willen boeken. Wat u beschrijft, zijn namelijk normale en noodzakelijke elementen van gezond ondernemerschap. Als wij onze tickets zouden aanbieden tegen of onder de prijs die op het ticket staat, zouden wij onze dienstverlening na één seizoen niet kunnen voortzetten.

Mocht u hierover verder in gesprek willen, dan nodigen wij u van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee.

Goed geregeld allemaal

Goed geregeld allemaal en alles was prima voor elkaar. Aantal verbeterpunten betreft de info over de camping (2) op de website. Allemaal niet heel erg of zo maar deze camping heeft geen winkeltje (zoals op de website wel staat vermeld), om 23 uur is het absoluut niet stil (dit duurt iig tot 1 uur ‘s nachts en voor 10 uur werd onze stroomaansluiting afgesloten.

4 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn voor het vierde jaar met Race…

We zijn voor het vierde jaar met Race Experience naar Budapest geweest. Het is altijd goed verzorgd en zij hebben goede reisleiders , nu ook weer ( bus Blauw)
Ook vragen na boeking worden snel beantwoord. Ook volgend jaar zijn wij van de partij

Fantastische ervaring

wij zijn met eigen vervoer naar Budapest gereden en troffen daar een echt mooi hotel aan met een grote kamer voor 2 personen. Hotel was wel aan een drukke straat gelegen met een trambaan en dat maakte dat slapen met open raam moeilijker was. Prima ontbijt en transfer naar circuit ging soepel met bus blauw. Heldere informatie en reisleiding was ook flexibel en ging in op verzoeken om eerder of later te vertrekken. De terugreis was minder soepel maar is niet te wijten aan reisleiding. Honderd bussen die allemaal tegelijk door de enige smalle uitgang willen behoeft iets meer begeleiding van lokale organisatie vind ik. De hongaarse chauffeurs lieten zich hier ook van hun slechtste kant zien door elkaar het licht in de ogen niet te gunnen met uiteindelijk een kleine botsing tot gevolg. Verder is ditcircuit qua organisatie het beste van watik heb meegemaakt. Heel veel toiletten, eettenten en drinktenten. Zelfs op zondag maar heel kort in een rij moeten staan.

F1 Hongarije

Vorig jaar al contact gehad over de keuzes die er waren en wat ik precies wilde. Top uitlegd via de telefoon en later ook nog via de mail de bevestiging.en ook nog mooi via de mail op de hoogte gehouden van wanneer je de kaarten konden verwachten en downloaden.
We hadden prima plekken en ook parkeerplaats was helemaal top mooi via vip route gereden👍 afgelopen weekend in Hongarije. Dit was mijn eerste ervaring met race Experience en gelijk ook goede kon mooi onze vakantie er aan vastknopen met gezin.Normaal ga ik met vrienden naar de f1 toe via andere organisaties. Zeker voor herhaling vatbaar.

5 août 2025

Goede communicatie

Goede communicatie; snel een duidelijk antwoord op vragen en tickets waren gemakkelijk te downloaden via de site. Toch zou een geprint ticket ook handig zijn in een plastic hoesje met keycord. Dat is handiger als je naar binnen moet op het circuit.

F1 Hongarije 2025 weekend

We hadden weekendkaartjes besteld voor F1 Hongarije 2025. Duidelijke communicatie via e-mail, kaartjes ruim op tijd ontvangen. Goede communicatie. Ik zou het zo weer hier bestellen.

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus