Race Experience denkt altijd met de klant mee. In dit geval werd de race In Bahrein door de FIA gecanceld maar weken daarvoor werd ik volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in de Golf... Voir plus
Lisez les avis des autres
voor het seizoen 2025 had ik , al ergens in mei, 2 keer 2 tickets besteld, voor de laatste 2 races van het seizoen, Doha en Abu dhabi. Hoewel het soms wat ingewikkeld leek, om de tickets op de juiste... Voir plus
Supergoede communicatie over de helaas geannuleerde GP van Bahrein. Dit heeft vertrouwen gegeven om hier nogmaals te boeken.
Snelle reactie, tickets meteen digitaal beschikbaar, goede reminders en practische tips voor het event. Verbeterpunt: beter inzicht geven in de feitelijk beschikbare vrije plaatsen (general admission... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren. Kies uit de beste tickets, eersteklas hotels, luxe transfers en ongekende toegang op het circuit. Haal het meeste uit een Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw ticket naar een unieke Formule 1-ervaring. Bij Race Experience hechten wij veel waarde aan klantbeoordelingen en reviews. Wij zijn erg benieuwd of wij uw ervaringen hebben overtroffen. Race Experience is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!
Coordonnées de contact
Moermanskweg 2-4, 9723 HM, Groningen, Pays-Bas
- 050 205 78 01
- info@raceexperience.nl
- raceexperience.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prettige organisatie
Reserveringsproces loopt vlot en speciale wensen worden opgepakt.
Alle info op tijd.

Réponse de Race Experience B.V.
Prima geregeld. Alles ruim op tijd ontvangen.
Kaartjes en info waren ruim op tijd binnen.

Naar Barcelona met Race Experience
Wij gingen naar Barcelona en zijn heel tevreden over Race Experience. Heel correct en duidelijk. Je krijgt op voorhand duidelijke informatie door. Het hotel in het pakket was absoluut in orde: ruime kamers, lekker ontbijt en heel goede service. Voor de heen- en terugreis stopt de bus heel dicht bij het circuit en dit wordt ook op een makkelijke manier doorgegeven. Verder kun je steeds met je vragen bij iemand terecht. Heet tevreden dus over onze uitstap en de service die we kregen. Bedankt!!

Goede ervaring
Dries was ontzettend vriendelijk, gezellig om mee te kletsen. Fijn dat hij aangaf dat de toeristen belasting die we hadden betaald in het Hotel niet juist was en ik het terug kon krijgen en hoe ik het terug kon krijgen.De bus van en naar het circuit verliep soepel. De tas met inhoud was leuk om te krijgen.

Réponse de Race Experience B.V.
Perfecte orderafhandeling en tickets…
Perfecte orderafhandeling en tickets eenvoudig te downloaden zodra ze beschikbaar zijn. Ook goed en snel gereageerd op verschillende vragen die ik nog had.
Perfect race weekend in Barcelona, alleen jammer van de safety car op het verkeerde moment, maar daar kan Race Experience helaas niks aan doen.
Max had moeten kiezen om die P3 te pakken tenslotte, maar ja. Het is zoals het is.

Réponse de Race Experience B.V.
Alles was super geregeld ,prijs…
Alles was super geregeld ,prijs verhouding tribune was toppie

Betrouwbaar, Professioneel en Passie voor de sport
Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor Formule 1 kaarten en een zorgeloze totaalervaring, dan kunnen wij Race Experience van harte aanbevelen.
De kaarten waren top, precies zoals Jeroen had beloofd. Van het regelen van de tickets tot de praktische tips rond het circuit. Alles tot in de puntjes geregeld.
Top ervaring
Alles geregeld zoals vooraf aangegeven. Daarnaast ook nog last minute aan een verzoek kunnen voldoen. Al met al een top ervaring.
Snelle, vriendelijke en adequate communicatie.
Het boeken verloopt soepel
Het boeken verloopt soepel, op tijd informatie en tickets ontvangen.
Helemaal volgens verwachtingAlles keurigen telefoon…
Alles keurig via mail en telefoon gecommuniceerd, heel overzichtelijk tickets paar weken voor race in de mail, en hadden mooie plekken op tribune Rivazza 1
Helemaal tevreden ..aanrader
Zeer goede en professionele…
Zeer goede en professionele organisatie.
Geeft goede adviezen om je F1 weekend nog beter en te maken.
Daarnaast vriendelijke medewerkers die voor goede sfeer en ambiance zorgen.
Een aanrader ; wij gaan zeker onze volgende F1 reis weer bij Race experience boeken
Alles prima verzorgd inclusief leuke en…
Alles prima verzorgd inclusief leuke en vakkundige begeleiding. We hebben genoten en enorm veel plezier gehad.
alles mooi op tijd toegestuurd gekregen…
alles mooi op tijd toegestuurd gekregen met voldoende informatie

Réponse de Race Experience B.V.
Wat een geweldige Service!
Op tijd kaarten aangeschaft maar helaas onderweg ziek geworden en uiteindelijk in het ziekenhuis beland. Na een e-mail aan Race Experience hebben zij geprobeerd mijn kaartje te verkopen. Hebben we wat geld terug voor een schitterende race die we voor de tv hebben gekeken en niet op Imola. Wat een service💪

F1 Imola 2025
Kaarten besteld bij Race experience, verzoek bovenin. En ja we zaten boven in bijna bovenste rij bij Tossa1, prima plekken. Goed uitzicht op scherm en baan. Volgend jaar weer race experience maar dan n ander circuit !
Tribune Acque Minerale 1
Communicatie met race experience was goed. Kaarten zijn tijdig geleverd. Wij zaten op de Tribune Acque Minerale 1. Deze tribunes (nr. 1, 2 en 3) zijn in het verleden gemaakt voor italianen van 1,50 m hoog (en niet voor lange Nederlanders). Ik denk dat het goed is om toekomstige bezoekers daarop te wijzen. verder geen klachten.
En savoir plus sur les différents types d'avis.