Jeg var afsted med 16 piger fra vores Pigenetværk på Teknisk Skole, og vi var kommet hele vejen fra Hillerød. Det fortrød vi ikke. Lige fra god vejledning over telefonen med Tina ift. hvilken pakke,... Voir plus

Dryg och slapp personal. Noll servicekänsla. Som ett gäng tonåringar på ett tråkigt sommarjobb- inga leenden eller känsla för att ge oss en bra upplevelse.

Forfærdeligt. 30 gokart på en bane. Vi blev generet af unge mennesker på banen, barnebarnet blev presset op af en beton side af medkørende og min bror fik bøjet et ribben, ved at blive kørt hårdt ind... Voir plus

Racehall Viby Meget dårligt første indtryk, da den unge pige bag skranken snerrede af os og ikke var særlig hjælpsom ift. oprettelse i systemet. Banepasserne var venlige, men desværre ikke så vaks... Voir plus

1. Circuit de karting

Écrit par l'entreprise

Verdens største indendørs baner i Taastrup og Aarhus. Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe. Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du/I altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring. Alle kan køre gokart hos Racehall, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig på 86280170 eller info@racehall.com

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

233 avis

A répondu à 15 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

super sjovt

nogle af mine venner og jeg var ude og køre. det var super sjovt. Der var styr på det hele. Kommer snart igen. vil klart anbefale at man tager der ud sammen med familien eller nogle venner.

7 mars 2017

Sjovt, sjovt, sjovt...

Koster men er også i den bedre del af gocart baner for private / amatører.. der kom 'lidt' en følelse af at være K Mag :-) hos den gamle her.

15 juillet 2016

Fantastisk sted at starte med at køre gokart

Jeg startede med at køre gokart i Racehall, da jeg var en 5-6 år gammel og jeg lå og trænede i hallen flere gange om ugen indtil jeg blev gammel nok til at få en udendørs gokartlicens. Jeg har gennem årene kørt rigtig mange omgange på banen. Jeg synes Racehall fortjener 5 stjerner, fordi der altid bliver leveret god service, godt humør og derudover er banen 5 stjerner i sig selv. En oplevelse alle vil være vild med :)

11 mai 2016

Vild god oplevelse

Super arrangement. Gocarts og det hele fungerer rigtig godt.
Perfekt med vægtudligning så løbet er lige ifht vægt.

Det ville være en stor forbedring hvis man kunne aflæse tiderne løbende enten på en skærm på rattet eller på en storskærm over banen på langsiden.

22 juillet 2015

Styr på det hele

Vi var 29 mennesker af sted, hvoraf 25 deltog i selve løbet. Hele dagen forløb glimrende og Racehall havde godt styr på detaljerne og de indgåede aftaler forud for dagen. Vi blev mødt af et professionelt og serviceminded personale, der fik hele arrangementet til at køre efter bogen. Der er ikke meget, der kunne være bedre - det skulle da lige være prisen :-)

19 juillet 2015

Den ultimative oplevelse!

Der er ikke så meget andet at sige end: Giv den gas i både skistøvler eller gocart, og rund det af med et solidt måltid i The Diner!

9 juillet 2015

Sjov men ikke meget kontrol

Der er skide skæg at køre men de har ikke meget kontrol over tingene og det er skør for de ser jo alt der sker men alligevel havde vi en sjov dag.

16 avril 2015

Racehall Aarhus

Alt var perfekt - køredragterne, der var mange som var i stykker, også havde vi et par stykker som ikke kunne passe dragterne.
Men alt med løb og mad var perfekt.

20 mars 2015

Racehall Århus

Fantastisk god og professionel oplevelse.
Vi kørte 6 mand.

Dog var der et par stykker der kunne tænke sig lidt færre sving og lidt flere lige strækninger.

Men generelt rigtig god oplevelse.!

Tak

13 mars 2015

Forrygende dag.

Vi var tolv kørere til et familie-arrangement. Det hele forløb i en meget positiv og fin tone. Og så er det jo bare MEGAsjovt at køre gokart. Alle var enige om, at det havde været "sjovere end jeg havde regnet med".

21 janvier 2015

GODT

Rigtigt fed sted! kommer klart igen. Men i kan få den sidste stjerne hvis i laver priserne om!

26 novembre 2014