Konkurrentens brille til ca.2500kr har ingen nevneverdige forskjeller fra raskebriller sin action brille, da brillen sitter godt på fjeset, et estetisk design og tåler aktiviteter som løping eller SUP... Voir plus
2 uker etter bestilling stod det fortsatt «forbereder forsendelsen». Prøvde å ta kontakt med kundeservice både via Messenger og e-post. Tok lang tid før jeg fikk svar. De tilbudte seg å sende andre br... Voir plus
Produktet svarer til forventningen og bestilling/levering gikk smooth. Gode, stilige og funksjonelle briller. Det eneste jeg ikke liker med brillene er at glasset inni er så sort/mørkegrønt i fargen a... Voir plus
Gode briller, begge parene jeg kjøpte. Men meldte meg inn i den klubben så skulle få 10% avslag på hele handelen og det fikk jeg ikke. Sendte de en mail om dette og fikk svar etter litt over ei uke.... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Raskebriller er norges største nettbutikk av multifunksjonelle raske briller med stort utvalg av briller til sport, utendørs aktivitet og afterski.
Nesbruveien 75, 1394, Nesbru, Norvège
- kundeservice@raskebriller.no
- raskebriller.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Svindel. Styr unna
Bestilte 27. nov men har fortsatt ikke hørt et pip. Har purret flere ganger. Finnes ikke et telefonnummer å oppdrive. Lukter svindel lang vei.
D var nu veldig stilige brilla!
Jeg har ennå ikke fått produktet mitt
Jeg har ennå ikke fått produktet mitt. Etter snart en måned nå.
De er veeeeldig små
Jeg betalte for 2 par briller
Jeg betalte for 2 par briller, men mottok kun ett par. Har sendt mail tre ganger til kundeservice for å få rettet opp i dette, uten å få svar!
Riper i glasset
Riper i glasset, glasse var løsnet fra brilla. Har sendt mail for over 14 dager siden , ingen svar. Styr unna !
Flotte briller
Flotte briller. Mulighet for ekstrautstyr og mulig bytte linser. Kan demonteres og tror de kan byttes. Har ikke fått sjekket det.
Anbefaler !!
Kjempe fornøyd med brille pakken jeg bestilte! Veldig god kvalitet og nydelig design som kan brukes til både hverdag og trening ⭐️ anbefaler å teste ut!
Har ikke mottatt varene enda.
Fikk bare halve ordren min
Fikk bare halve ordren min. Betalte med Klarna. Der fikk jeg IKKE godkjent å halvere prisen lik det jeg mottok. De svarer ikke på kundeservice-kanaler.
Anbefaler å holde seg unna
Styr unna!
På Raskebriller sin egen hjemmeside, står det at de har 5 stjerner og 1723 kommenterer her på Trustpilot. Sannheten viser noe helt annet, og gjenspeiler akkurat hvor lite troverdig denne nettbutikken er. Jeg kjøpte solbriller til 700 kr. Ble noe overrasket da kvaliteten var på samme nivå som Temu… returnerte de. Tok 5 mnd å få tilbake pengene og 10-12 e-poster. Masse unnskyldninger på hvorfor ting tar tid. Eier er kjent fra Tv2 hjelper med andre nettbutikker han har hatt. Styr unna!!
Jeg har ikke mottatt varen
Jeg har ikke mottatt varen. Ingen kundeservice svarer meg etter repeterte henvendelser. Kan ikke anbefale denne nettbutikken på noen som helst måte.
Jeg har fortsatt ikke mottatt brillene…
Jeg har fortsatt ikke mottatt brillene jeg har kjøpt og betalt dere. Har sendt dere flere e-post uten å motta svar på henvendelse.
Raske (både briller og levering)
Godt utvalg, rask levering. Varen var pakket godt inn slik at den kom pen og hel fram. Har lenge hatt lyst på briller herifra og angrer ikke ett sekund på at jeg endelig kjøpte de! Sitter veldig fint på, perfekt for aktive turer ute i naturen.
Bra briller, Elendig kundeservice!!
Brillene er HELT OK +!! Men kundeservicen er delvis eller HELT fraværende. Jeg bestilte 2 par briller, men fikk bare tilsendt 1 par. Det står også på pakkseddel som følger med at 2 par briller er sendt i samme forpakning som de som ble sendt. Sendte Mail samme dag som jeg mottok det ene paret, og kundeservice har en automatisk svar at de tar kontakt innen 24 timer noen ganger litt lenger i hektiske perioder. Nå har det gått 11 dager uten jeg har hørt noe. Så Raskebriller er for meg et useriøst firma. Varene mine er jo også betalt.
Ikke fått varen, svarer ikke på henvendelser.
Etter 6 uker har jeg fortsatt ikke mottatt produktet jeg bestillte og ikke fått svar på forespørsel jeg sendte om hvorfor det tar lang tid