De får en stjerne fordi nul ikke findes. Magen til fup firma skal man lede længe efter. Lang leveringstid umuligt at returnere varen igen uden at det koster kassen, bliver tilbudt at få refunderet 3... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virksomheden udgiver sig for at være dansk. Ved nærlæsning dog hollandsk, men stadig EU. De forsøger af al magt at undgå returnering. De truer med at man omgående skal godkende en rabat for ikke at... Voir plus
Selvom det tog længere tid end forventet, ankom min ordre i god stand. Varen sidder godt og ser flot ud. Materialet er af høj kvalitet og holdbart til enhver situation. Da jeg spurgte til leveringen,... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Hold jer langt væk!
En stjerne er man jo nødt til at give. Det er absolut sidste gang jeg nethandler uden at tjekke Trustpilot. Denne virksomhed, som udgiver sig for at være en dansk webshop, er i virkeligheden fra Holland, og varerne er af pivdårlig asiatisk kvalitet. Leveringstiden på mine sneakers var flere uger, og alt var galt; størrelse, kvalitet osv. Jeg undersøger nærmere og konstaterer, at skoene kan købes hos Temu for 1/3 af det, jeg har givet. Virksomheden vil ikke sende returlabel osv. osv. Det er vildledende markedsføring, der foregår her. Svindel! Hold jer langt væk fra denne virksomhed som også har Jensenbutik København under paraplyen
Varen leveres defekt og efter 4 måneder…
Varen leveres defekt og efter 4 måneder med skriveri med hvad jeg tror er en robot er det ikke løst. De påstår at have sendt en ny vare og siger jeg må løse det med posten. Jeg har aldrig fået ny vare de vil ikke give mig pengene retur og jeg agter ikke at løse det med posten når jeg ikke engang ved hvad sporingsnummeret er. I skal ikke handle her! Det er ikke en dansk side selvom det kan se sådan ud
Temu kvalitet
Ventede 14 dage på en termojakke. Da jeg endelig fik den så var kvaliteten dårlig Temu kvalitet. Deres retur politik er ikke eksisterende.
Hold jer væk fra butikken
KØB ALDRIG DIREKTE FRA TEMU
Aldrig køb herfra tingene kommer direkte fra temu af man kan hurtigt finde deres produkter på temu og aliexpress udgiver sig for at være danske men det er det på absolut ikke hvis i absolut vil have deres tøj så kan i lige så godt købe det direkte der fra de bruger også AI til hjemmesiden hold jer meget langt væk
De får en stjerne fordi nul ikke…
De får en stjerne fordi nul ikke findes.
Magen til fup firma skal man lede længe efter. Lang leveringstid umuligt at returnere varen igen uden at det koster kassen, bliver tilbudt at få refunderet 30 % af prisen hvis du beholder varen og kører meget på klimabelastning (Det skulle komme fra et firma som har valgt en producent i Kina) Hold jer væk selvom de lover guld og grønne skove, kan ikke siges meget mere tydeligt HOLD JER VÆK
Svindel og humbug. - Temu Kvalitet
Svindel og humbug.
Købte fra Hollansk webside men det vistte sig at være en kinesershop !!!!
HOLD JER VÆK - dårtlig Temu kvalitet og umuligt at få refunderet idet man skal selv betale retur til en adresse i Kina...OG DET KAN MAN IKKE SE NOGEN STEDER PÅ HJEMMESIDEN !!!!!!
Ubrugelige sandaler som påstås at være…
Ubrugelige sandaler som påstås at være ortopædiske. Rent plastik dårlig pasform grimme. Lige til at smide ud
Total uigennemsigtig returomkostning.
De forsøger af al magt at undgå returnering. De truer med at man omgående skal godkende en rabat for ikke at reklamationsret forældes.
Når man er vedholdende nok får man et returdokument som viser at varen kun kan returneres til en adresse i Kina, med deraf følgende omkostninger, som i parantes bemærket er så høje at det i de fleste tilfælde er billigere at beholde produktet og smide det væk.
Hold jer langt væk fra Rasmussenbutik.
Dårlig kvalitet og lang leveringstid
3 ugers levering inden jeg modtog to cwboyjakker i Temu-lignende kvalitet bestilt i str L, men svarende til en str. S. Første og eneste gang, jeg har handlet der.
Extrem dårlig butik
Rasmussen Butik oplyser 1 - 2 dages levering. Der går flere uger inden varen når frem. Når jeg klager over denne misvisende markedsføring, “chatter” jeg med en AI “person” som tydeligt undgår at svare på mit spørgsmål. Samtidig finder jeg samme vare andet sted til halv pris af hvad jeg betalte.
Awful company which sells fake goods…
Awful company, which sells fake goods that are really poor quality. I purchased a tracksuit from a brand, which was clearly fake when I received it (poor material, poor quality, incorrect print). When I complained I was only offered a full refund if I paid the postage myself back to China, which would cost almost the same as the goods. I will never buy from Rasmussenbutik again and recommend others do the same.
Lad være med at bestille varer hos…
Lad være med at bestille varer hos Rasmussens Butik -
Som ligger i Holland.
Billig kvalitet + At du ikke modtager, hvad du bestiller.
- Min vare var fra Kina, og jeg modtog sandaler, jeg ikke har bestilt.
HOLD JER VÆK FRA RASMUSDENS BUTIK.
-:Handl et andet sted.
ADVARSEL! FUP FIRMA!!
ADVARSEL!
ADVARSEL!! KØB IKKE FRA DETTE FIRMA. Et Hollandsk firma, som sender dårlige kopi produkter fra Kina. Returnering ekstremt besværligt og når du skriver til dem, får du dansk oversatte AI svar. HOLD JER LANGT VÆK.
Handl aldrig i denne virksomhed
Handl aldrig i denne virksomhed, de snyder og bedrager dig.
Jeg købte en trøje og fik et helt andet produkt, efterfølgende ville jeg have pengene retur, men det har de ikke lyst til at gøre.
De skulle politianmeldes, men det magter man jo ikke.
Hilsen Kim
Kopivarer fra Kina
De markedsfører deres forretning som værende en dansk forretning i Danmark og købte derfor et par badeshorts, i den tro at det var dansk kvalitet.
Men de bestiller varerne fra TEMU eller en eller anden kopi virksomhed i Kina min ordre kom først efter 14 dage.
Så køb derfor aldrig noget via dem!
De griner hele vejen til banken!
Temu sko/sokker
Sko/strømperne var for store og alle mine forsøg på at få svar på om jeg kunne regne med at alle størrelserne i deres skema var konsekvent 2 cm for store blev ignoreret af deres Ai/Bot. Jeg troede jeg handlede med et dansk firma, men det var Temu's mellemmand i Holland.
Er det ikke pudsigt at alle 5 stjernede anmeldelere af Rasmussen kun har lavet en anmeldelse
Hold Jer langt væk
Hold Jer langt væk - Køb absolut INTET hos Dem.
Hvis Du vil returnere noget, skal man kontakte : info@jensensbutik , som IKKE eksisterer.
Da jeg sjriver til Rasmussens Butik,for at returnere varen -
Kan jeg beholde den UBRUGELIGE VARE, et par letvægt Maria sandaler til 249 kr, hvis De så udbetaler mig 7 procent af de 249 kr..
Flot -
Dette skulle betyde, at jeg IKKE skulle betale returporto til Holland, hvorfra varene kommer!
Jeg reurnerer selvfølgelig sandalerne, selv om det sikkert koster 300 kr at returnere til Holland.
Rasmussens Butik er dårlig kvalitet + elendig kundeservice.
- Køb derfor ALDRIG noget hos Dem!
Hold jer væk fra Rasmussen Butik i Holland
Jeg bestilte en taske til min datter, da den ikke var kommet inden for leverings tiden kontakter jeg dem.
Frem og tilbage korrespondance, jeg har afvist den (passer ikke) og så er den blevet væk i posten istedet.
Nu har de så ikke flere på lager, da efterspørgselen har været stor.
Så nu vil de tilbyde en rabatkode på 100%, hvor jeg kan købe et alternativt produkt.
Jeg går så ind på hjemmesiden for, at se om jeg kan få tasken i en anden farve, kun for at konstatere de stadigvæk har den jeg hele tiden ville have.
Vil ikke anbefale nogen at handle hos dem.
Køb aldrig vare hos dette firma.De…
Køb aldrig vare hos dette firma.De snyder med deres vare har købt to ting men kun modtaget en. Slås med dem om at få det der mangler . De vil ikke levere manglende ting uden et få billede af det jeg har modtaget så kan det være at de vil se på det.De vil heller ikke returnere det jeg har betalt for meget.De er så utroværdige .
1 stjerne – Meget misvisende
Virkelig skuffende oplevelse.
Jeg handlede hos Rasmussens Butik København, fordi navnet naturligt får en til at tro, at det er en dansk/københavnsk butik. Derfor forventede jeg også almindelige og rimelige returvilkår.
Der stod, at varen kunne returneres inden for 14 dage, hvilket gav en tryghed ved købet. Men først da jeg ville returnere varen, fandt jeg ud af, at den skulle sendes til Kina – for min egen regning – og at returfragten koster mere end selve varen.
Det er efter min mening dybt misvisende. At bruge et navn, der signalerer dansk butik, samtidig med at retur skal sendes til Kina til en urimelig pris, føles som noget, man bevidst ikke gør tydeligt nok for kunderne.
En returret, som i praksis er for dyr at bruge, er ikke meget værd. Jeg havde aldrig handlet her, hvis det havde været klart fra starten.
Kan på ingen måde anbefales
L’expérience Trustpilot