Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Schuimspray, Shampoo, Iron remover en Ceramic detailer besteld voor mijn vrij nieuwe Harley. Al veel merken geprobeerd, bij bij Raverwax overtreffen alle 4 de producten de verwachting! De sch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle levering! Ik was altijd sceptisch over het gebruik van wax producten maar door de ongekende diepe glans die de lak krijgt was ik direct verkocht. Inmiddels gebruik ik het al meer d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits chimiques automobile
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Service d'esthétique automobile
  4. Magasin de motos

Écrit par l'entreprise

Bij Raverwax zijn we gepassioneerd over voertuigen en alles wat daarbij hoort. Onze missie is simpel: hoogwaardige producten bieden die je motor en auto laten stralen en beschermen, zodat ze altijd in topconditie zijn. Of je nu een enthousiaste motorrijder bent of een autoliefhebber, bij Raverwax vind je de juiste oplossingen voor al je onderhoudsbehoeften. Onze producten zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid en worden volledig in Europa vervaardigd. Zo garanderen we dat elke fles, handschoen en coating aan de hoogste standaarden voldoet. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met producten die makkelijk in gebruik zijn en optimale resultaten leveren. Raverwax staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat jij met trots kunt rijden in een voertuig dat er altijd perfect uitziet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,6

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Raverwax stelt nooit teleur

Ik gebruik inmiddels bijna het volledige assortiment van Raverwax en kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo enthousiast ben geweest over autoverzorgingsproducten.

Wat begon met de Ceramic Detail Spray is inmiddels uitgegroeid tot Snow Foam, Shampoo, Iron Remover, velgenreiniger, Interieurreiniger en accessoires, en alles stelt absoluut niet teleur.

De Ceramic Detail Spray geeft een diepe glans en zorgt ervoor dat vuil, pekel en zelfs vogelpoep veel makkelijker loskomen. Zeker in de winter merk ik echt verschil; de lak blijft langer schoon en is veel eenvoudiger te onderhouden. En, een ander pluspunt, het ruikt ook nog eens heerlijk!

De Snow Foam schuimt rijk en hecht goed, waardoor vuil al losweekt vóórdat je gaat wassen. De Iron Remover werkt krachtig maar veilig en laat duidelijk zien dat hij doet wat hij moet doen. Ook op de velgen echt topresultaat.

Wat ik daarnaast waardeer:

Heldere uitleg en duidelijke gebruiksaanwijzingen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Professionele kwaliteit, maar toegankelijk voor iedereen

Het voelt alsof je met deze producten echt een stap maakt richting professioneel detailen, zonder dat het ingewikkeld wordt.

Voor mij is Raverwax inmiddels een vaste waarde geworden in mijn wasroutine. Absolute aanrader voor iedereen die zijn auto of motor écht goed wil onderhouden.

20 février 2026

top bedrijf

top bedrijf
super snelle service en duidelijk gebruiksaanwijzing op de flessen zelf.

zeker een aanrader voor andere!!!
ik ben super tevreden over de kwaliteit van raverwax

19 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige Producten, nooit meer wat anders!

De schuimspray is lekker en trekt het grove vuil en zand e.d. veilig van de motor af.
De Iron remover is super voor de velgen en laat geen schade achter zoals sommige andere merken wel doen.
De Shampoo werkt bij een klein beetje in het water al perfect, en laat een glanzend en vooral streeploos resultaat achter.
Ten slotte de Ceramic detail spray, die slaat echt alles, GEWELDIG . Insprayen, inwrijven en daarna met een andere doek uitwrijven, zo simpel is het! Een glans en een bescherming alsof hij in de glascoating staat! het water loopt er zo vanaf, en eventuele insecten of ander vuil wrijf je er met het grootste gemak vanaf!

Voor mij nooit meer wat anders!

5 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend product en goede service

Raverwax product dat ik besteld had - ceramic detailer spray - werd zeer snel geleverd, en overtrof de verwachting. Dit laatste is mij niet vaak gebeurd. Heb een mooie motor; alleen baalde vaak van stof en vliegjes die bleven plakken. Nu met het gebruik van de detailer is dit niet langer het geval. Het is zeer vuilafstotend, geeft een diepe glans en bovendien makkelijk te gebruiken. Ik gebruik zelf ook de Raverwax poetsdoek. En ik ben geen mede eigenaar en ook niet betaald voor deze review, ben gewoon echt tevreden ;)

3 juin 2024

Super spul

Super spul. Al eerder besteld en wil eigenlijk niet anders meer.

16 mai 2024
Logo de Raverwax

Réponse de Raverwax

Fijn om te horen Ray. Nogmaals bedankt voor je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en top producten!

Super snelle levering!

Ik was altijd sceptisch over het gebruik van wax producten maar door de ongekende diepe glans die de lak krijgt was ik direct verkocht. Inmiddels gebruik ik het al meer dan een half jaar en elke keer weer verbaasd over het resultaat.

De wax is ook super makkelijk in gebruik, wel even zorgen dat hardnekkig vuil verwijderd is maar dan is het met 1 doek aanbrengen en met 1 doek uitpoetsen. Een poetsbeurt die in een handomdraai is voltooid!

Zeker een aanrader. Oja en als leuk klein detail, het ruikt ook echt heerlijk!

12 mars 2024

My bike love Raverwax

De producten van Raverwax zijn van top kwaliteit. Zeker aan te raden.
Als je dit hebt gebruikt weet je pas wat je hebt gemist!

11 mars 2024

Product

Super product doet precies wat het moet doen. Naast het schoonmaken van de motor, gelijk een mooie wax/coating laag erop!

29 mai 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus