Produkten kom inom en vecka vilket är helt okej med tanke på att det var i närheten av jultider. Jag har dock inte hunnit prova cbd oljan ännu eftersom jag fortfarande har cbd olja kvar från annat för... Voir plus
Funkar bra den 10% men vi köpte 20% med den kristaliserade sig och vi fick en ny direkt tyvärr så gjorde den lika efter 5dagar tror att det kan vara en dålig batch ! Men överlag nöjd
Informations provenant de diverses sources externes
Raw Organics säljer CBD-olja av högsta kvalitet. Våra produkter utvinns från organisk hampa och kvalitetskontrolleras av det statligt sponsrade Fundación CANNA i Madrid. Vi levererar oljan direkt i din brevlåda gratis
Edif.Golden B,1a Planta Avda. Ricardo Sorino 72, 29601, Marbella , Espagne
- +46406887550
- help@raworganics.se
- raworganics.se
Jeg køber mine CBD olier hos Raw…
Jeg køber mine CBD olier hos Raw Organics. Jeg er vilde med deres fine produkter og deres kundeservice er noget helt særligt. Jeg får en opfølgning på min oplevelser og har en fin dialog med deres søde medarbejdere. Jeg kan godt anbefale andre at købe deres produkter hos dem.
Strul med kundtjänst, tekniskt fel.
Jag beställde för snart tio dagar sedan och har försökt kontakta företaget i tre dagar, utan en enda respons. Fick dock svar nu och de har haft tekniskt strul med sin mail, tydligen. Mina varor är på väg och har fått betryggande kontakt med en person på företaget. Allt verkar bra! ✨Fyra stjärnor eftersom jag ännu inte mottagit några produkter och därmed inte hunnit testa dem. Återkommer.
Super
Super! Fick en vara för lite men det löstes direkt med ett email. Inga konstigheter!
Viss skillnad.
Det enda jag märkte av, var att jag somnade och sov djupare än tidigare.
Gurkmeja kapslarna är magiska
Gurkmeja kapslarna är magiska, rekommenderas starkt!
Produkten kom inom en vecka vilket är…
Produkten kom inom en vecka vilket är helt okej med tanke på att det var i närheten av jultider. Jag har dock inte hunnit prova cbd oljan ännu eftersom jag fortfarande har cbd olja kvar från annat företag.
Min favoritleverantör av CBD olja
Smakar mindre illa än andra producenters
Bra priser och erbjudanden
Min huvudleverantör framför alla andra
Alltid pålitliga
Kundeservice är fantastisk och…
Kundeservice är fantastisk och produkterna mycket bra.
Känns ok
Känns ok, använd oljan under kort tid, för tidigt att säga mera än...
Bra droppar sover bättre.
Det är inga tvivel Bra hjälpmedel på att det är en…
Det är inga tvivel på att det är en fungerande produkt !
Det gick bra att beställa och snabb…
Det gick bra att beställa och snabb leverans. Jag har ätit den för kort tid för att se verkningarna.
Jämn och stabilt kvalite
Jämn och stabilt kvalite. Hjälper alla gånger. Använder 20% lösning det verkar fungera bäst för mig. Tar det under tungan men efter 60 sekunder sköljer det ner med vattnet då ren olja är ganska tuff mot slämhinnorna i halsen. Bra produkt till bra pris.
Great service
Bra olja
Grymt bra bemötande och bra service har…
Grymt bra bemötande och bra service har bara positivt att säga ❤️😀👍👍
Snabb hantering av beställning
Snabb hantering av beställning.
Bra information om användning av produkten.
Jag har värk i axlar efter mångårig…
Jag har värk i axlar efter mångårig maskinkörning , upplever förbättring av cbd och cbg olja samt att styrketräning blir bättre utan kraftig värk , leveransen från er är snabb.
Fantastiskt bra kundbemötande och…
Fantastiskt bra kundbemötande och -service!
Snabb leverans av kvalitetsprodukter.
Känner mig lugnare och somnar snabbare
Känner mig lugnare och somnar snabbare, kommer fortsätta använda denna produkt.