Jeg købte forleden et par 45-5 kg vægte og de fungerer perfekt. Super god service fra Rasmus som tilmed selv leverede håndvægtene på adressen - det er vist ikke normal praksis dog :)
Lisez les avis des autres
Købte til afhentning 45/5 kg håndvægte med tilhørende stativ, samt gratis træningsmåtte, mavehjul, og sjippetov til en meget konkurrencedygtig pris. Ved afhentningen tog Kristian mig med ind og v... Voir plus
Købte et sæt 36kg m/2 kg interval sidste år og har lige købt et ekstra sæt på 45 m/5kg interval. Superpraktiske og økonomiske håndvægte og en fantastisk venlig og serviceorienteret behandling fra st... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
RawX drives af 2 kammerater. Vi satser benhårdt på at have de bedste justerbare håndvægte til de bedste priser.
Coordonnées de contact
Grantoftevej 7A, 3500, Værløse, Danemark
- info@rawx.dk
- rawx.dk
Fint produkt og perfekt service
Jeg har købt et sæt 40/2 justerbare…
Jeg har købt et sæt 40/2 justerbare håndvægte samt et stativ ved RawX. Et lækkert produkt som jeg allerede er rigtig glad for. Justering af vægtforholdet fungere super godt og det er fedt at disse vægte justere indefra og ud, så de kun fylder det højest nødvendige.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, personlig og hurtig betjening. Kan varmt anbefales.
Exceptionel kundeservice
Exceptionel kundeservice, rigtig skarpe priser og håndvægtene er af virkelig høj kvalitet.
Jeg afhentede håndvægtene selv, og det gjorde at jeg også lige fik en kort introduktion til hvordan håndvægtene skal og ikke skal benyttes.
God oplevelse fra hurtig online kundeservice, fysik kundeserve til høj produktkvalitet.
Stor anbefaling herfra til at købe dit…
Stor anbefaling herfra til at købe dit træningsudstyr fra RawX. Jeg skrev en sms til Kristian og der var svar prompte. Vi fik hurtigt lavet en god aftale om afhentning, selvom det var midt i påsken. Nemt og hurtigt og service i topklasse. Nu glæder jeg mig til at bruge mine nye håndvægte. Købte 50kg i 2,5 kg interval.
Professionel kundeservice
Professionel kundeservice
Hurtig og hjælpsomme svar samt videre vejledning. Jeg købte et sæt 50 kg. håndvægte, med 2,5 kg interval. En meget skarp pris til et par håndvægte som ellers ville koste meget mere. Håndvægtene er nemme at justere via håndtaget og glider nemt tilbage i systemet når vægten skal justeres. Hvis du skal bruge et sæt håndvægte som ikke skal smides rundt med, så køb!
Købte til afhentning 45/5 kg håndvægte…
Ved afhentningen tog Kristian mig med ind og viste mig ved et lignende sæt håndvægte hvordan det fungere og lod mig prøve dem. Bagefter kørte han det hele ud til min bil på en sækkevogn og bar det ind på baggagerummet.
Gode produkter, gode priser, super god kundekontakt. Intet at klage over. Jeg ønsker jer al held med forretningen, hilsen Emil.
Meget hurtig levering + godt service
Meget hurtig levering. Håndvægtene på 32 kg samt stativet er virkelig af høj kvalitet. Servicen var også utrolig venlig – især Kristian var meget hjælpsom. Vi er meget begejstrede og helt sikkert bestille igen.
Jeg kan kun anbefale at handle her
Jeg kan kun anbefale at handle her - Rasmus som jeg var i dialog med var super hjælpelig med at besvare spørgsmål om produkterne og tvivl inden køb.
Nu står jeg med 2x50 kg vægte i kanon kvalitet, de blev leveret hurtigt - og så endda til en skarp pris.
Tak for handlen, 5/5 stjerner her fra.
Super fed vare, handel og Service!
Super fede håndvægte 2x32, til en virkelig god pris.
Og:
-Gratis stativ
-Gratis startsæt med (måtte, sjippetorv og hjul)
Og vigtigst mega god og venlig service ved afhentning i Værløse.
Tak Kristian 🙏
Mvh. Jeppe
Jeg købte et håndvægte sæt 45/5 med…
Jeg købte et håndvægte sæt 45/5 med stativ, hvilket jeg er godt tilfreds med, god kvalitet, samt konkurrencedygtig pris.
God service ved afhentning.
Praktiske håndvægte
Superpraktiske og økonomiske håndvægte og en fantastisk venlig og serviceorienteret behandling fra start til slut.
Kan varmt anbefales :-)
Købte håndvægte 50/2 virkelig tilfreds
Købte håndvægte 50/2, og jeg er virkelig tilfreds med dem god kvalitet og præcis som forventet. Sælgeren var super nem at handle med: venlig, hurtig til at svare og meget imødekommende. Hele handlen gik glat fra start til slut.
Godt produkt, god pris, venlig sælger. Vil helt klart handle her igen.
Jeg vil anbefale RawX
Jeg er supertilfreds med mine 40/2 håndvægte. De er både solide, nemme at justere og fylder ikke ret meget ift. vægten.
Levering gik hurtigt, og jeg har fået rigtig god service hos gutterne fra RawX, som har svaret hurtigt på mine henvendelser.
Fuldstændig fænomenalt produkt og service
Fuldstændig fænomenalt produkt! Super kommunikation gennem købs og afhentnings processen. Bruger produktet flittigt og det er hver en krone værd! Udover alt dette fik jeg også returneret penge fordi produktet kom på tilbud og det var uden jeg selv var opmærksom på dette.
Fantastisk service
Nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Fantastisk service og god kvalitet på udstyret.
Meget tilfreds med mit køb af 40kg…
Meget tilfreds med mit køb af 40kg justerbar håndvægte, de spiller bare. Meget flink og imødekommende sælger, vil helt sikkert købe her igen
Super nem hjemmeside og hurtig…
Super nem hjemmeside og hurtig levering. Easy og et godt produkt
Kristian giver god service
Kristian, var super behjælpelig og gav en grundig gennemgang af produktet inden jeg tog beslutning om at købe og var igen super hjælpsom da jeg indså at jeg også skulle bruge et stativ. Fuld anbefalinger herfra
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.