RB Synshal Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har altid været glad for dette sted, men jeg havde bilen til syn, hvor den ikke gik igennem, hvorefter jeg mødte op til omsyn, hvor den heller ikke gik igennem pga et manglende lys på bagnum... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Punkterede på Roskildevej og kørte straks og meget tilfældigt ind ved tanken/Rødovre Synshal Den meget flinke med medarbejder hjalp straks (en sen fredag eftermiddag) med at få lappet min bil og fyl... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flink synsmand i Brøndby, som sagde præcist hvad der var galt med bilen (veteranbil) ved synet. Fik lov til at tage billeder, så min mekaniker vidste præcis hvad som skulle laves til omsyn. Fik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rødovre bilsyn Roskildevej 316, har jeg brugt de seneste par år, og det vil jeg sikkert blive ved med. For de er altid så flinke, og fortæller gerne mange detaljer om bilens dele. De svarer... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Inspection de véhicule

Écrit par l'entreprise

RB Synshal er din lokale synshal og motorkontor

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service

Super god service. Kan helt sikkert anbefales.

28 juin 2024

Kære Helene
Tak for din anmeldelse og gode stjerne.
Bedste Hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Venligt personale. Kommer gerne igen næste gang det er tid til nyt syn.

25 juin 2024

Kære Tina
Mange tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at give vores kunder gode oplevelser. Tak for roserne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og vejledning

Rigtig god service og vejledning! Jeg kommer igen når det er tid til næste syn.

13 juin 2024

Kære Niels
Mange tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding 😊 Vi står klar til at vejlede vores kunder i forbindelse med f.eks. vedligeholdelse af bien. Vi sætter stor pris på at give vores kunder gode oplevelser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Smilende og professionel synsted som…

Smilende og professionel synsted som jeg helt sikkert vil anbefale.

5 juin 2024

Kære Bülent
Tusind tak for de flotte ord og gode stjerne. 😊 Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.

Meget imødekommende synsmand

Meget imødekommende synsmand. Kun en positiv oplevelse.

5 juin 2024

Kære Michael

Rødovre bilsyn Roskildevej 316

For de er altid så flinke, og fortæller gerne mange detaljer om bilens dele.

De svarer altid kompetent når jeg spørger om noget angående bilen, og giver i det hele tiden en god service jeg ikke har oplevet de hos andre bilsyn.

3 juin 2024

Kære Peter
Vi er meget glade for at du har haft altid en god oplevelse i Rødovre. Vi har en mission at få kunden til at forlade synshallen med tilfredshed 😊 Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Bedste Hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service og god pris 👍🏼

Fin service og god pris 👍🏼. Det passede lige med en kop kaffe som værkstedet tilbød.
Det gik hurtigt, og synsmanden var meget behagelig.

28 mai 2024

Kære Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætte store pris på. Jeg har send din ros videre til medarbejderen i hallen.

God oplevelse

Super nemt at bestille tid, rar og super god service. Her kommer jeg helt sikkert igen.

23 mai 2024

Hej Merete
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Vi sætter stor pris på at give vores kunder gode oplevelser. Tak for roserne.

Service i top

Rigtig fin kundeservice - fin og hurtig service af min bil.

22 mai 2024

Kære Jacob
Tusind, tusind tak for de flotte ord og stjerner. Vi gøre alt for vores kunder, bilsyn skal ikke være besværlig.

Super fin service

Super fin service, meget dygtigt og går alt igennem.

22 mai 2024

Kære Sabrina
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot! Dejligt du havde en god oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og professionel behandling.

Meget venlig og professionel behandling.

God vejledning om bilens stand.

14 mai 2024

Hej
Tak for dine fine stjerne, og anmeldelsen.
Vi sætte store pris på.

Fantastisk service

Den meget flinke med medarbejder hjalp straks (en sen fredag eftermiddag) med at få lappet min bil og fyldt luft i dækket igen, så jeg kunne køre videre- uden betaling (!). Sjældent man møder så søde og venlige mennesker på sin vej. Kan da kun give min varmeste anbefaling til stedet og deres service!

3 mai 2024

Kære ES
Vi er meget glade for at du kørt videre med din bil fra synshallen uden problem, og Tak for dine gode stjerne. Synsmanden som har fyldt luft i dækket har allerede fået din ros.
Bedste Hilsner

Brøndby afd. HOLD JER VÆK

Han er ikke opdateret med nyeste viden om LED pærer til eftermontering. Det startede med, at han var ved at afvise mig, fordi han var forsinket, derefter afviste han at godkende mine LED pærer, som er lovelige at eftermonterer efter 1.1.24, fordi han ikke vidste og gad ikke høre efter, at man bare skal medbringe en liste fra producenten af led pærerne, og det er ikke mere nødvendigt med den tyske eu dokumentation, som er svær at få fat i.. Selv da jeg sendte beviset fra Færdselsstyrelse, var han afvisende. Desuden skrev han, min forlygte var fejljusteret hvilket ikke var tilfældet ved kontrol på værkstedet. Han mente mit værksted havde forkert udstyr, bilen blev afvist af ham. Det kostede mig et omsyn andet sted til 300 kr., og bilen var ok det andet sted, som var opdateret og med korrekt lygtejust.udstyr, modsat hans. Hans uvidenhed kan koste en klipning af pladerne i værste tilfælde. PS! Hvis man isætter LED pære inden et syn, skal man bare medbringe oversigten fra producenten i bilen, hvor ens bil står, og fremvises til politiet hvis man bliver stoppet. Pærerne må ikke være for kraftige, så er de ikke lovlige Loven blev ændret 1.1.24 pga. eu lov. PS! Han sagde selv, han havde afvist andre, så jeg håber dette kan stoppe hans mangelfulde viden og ignorere at han kan tage fejl.

1 mai 2024

Kan ikke anbefales

Jeg mødte 20min før tid til en aftalt tid. Ingen kunder i butikken, indehaveren var igang med telefonsamtale med Google som jeg kunne tolke. Jeg fik lov til vente, med 5 min forsinkelse. Ikke nok med det, forsatte samtalen med Google, mens min bil blev synet. Jeg har haft mange besøg hos synshaller, men aldrig en der varede så længe. Det tog ham 40 min at syne bilen. (Fair nok, hvis tiden blev brugt på syne bilen) Men han havde så travlt med samtalen, at han gik i stå i tide og utide. Ud fra samtalen, kunne jeg forstå han ønskede flere kunder. Så skulle han nok starte med passe på dem der kommer. Der var ingen kundekontakt, eller service.

16 août 2023

Dårlig oplevelse!

Kørte være forbi Rødovre Bilsyn i dag, men prisen (480) for 20 minutters arbejde var for høj. Prisen med online booking var lidt billigere!
Manden virkede hellere ikke specielt serviceminded, især da han slet ikke havde nogen kunder. Han var dog meget stolt af sine høje priser og bad mig køre de steder, hvor der var billigst, hvilket jeg gjorde og sparede 130 kroner.
Jeg ved ikke, hvordan det ville ende hos ham, men den anden synshal fandt ud, at den ene pærelampe sad løst så brugte han 10 minutter til at få det fixet, helt gratis :-)
Vil ikke anbefale synshallen medmindre prisen bliver noget lavere, og han skifter den arrogante holdning, når han taler med kunden.

5 septembre 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus