Recepty.pl Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Clinique

Écrit par l'entreprise

Recepty.pl to nowoczesny polski serwis telemedyczny, którego celem jest ułatwienie pacjentom dostępu do konsultacji lekarskich online oraz legalnych i bezpiecznych usług z zakresu e-zdrowia. Platforma została stworzona z myślą o osobach, które cenią wygodę, oszczędność czasu oraz jasne i przejrzyste procedury medyczne, bez konieczności wychodzenia z domu. Za pośrednictwem recepty.pl pacjenci mogą skorzystać z konsultacji z wykwalifikowanymi lekarzami, prowadzonych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz aktualną wiedzą medyczną. Każda konsultacja odbywa się na podstawie indywidualnej ankiety medycznej i – w razie potrzeby – dodatkowego kontaktu z lekarzem, co pozwala na rzetelną ocenę stanu zdrowia pacjenta. Serwis działa w oparciu o wysokie standardy bezpieczeństwa danych oraz ochrony prywatności. Dane pacjentów są przetwarzane zgodnie z RODO, a cała infrastruktura techniczna została zaprojektowana z myślą o poufności i niezawodności. Recepty.pl stawia na prostotę obsługi, przejrzystą komunikację oraz partnerskie podejście do pacjenta. Platforma jest stale rozwijana, aby odpowiadać na realne potrzeby użytkowników i dostosowywać się do zmieniających się wymagań rynku usług medycznych online. Opinie użytkowników są dla zespołu recepty.pl cennym źródłem informacji i impulsem do dalszego doskonalenia jakości obsługi oraz funkcjonalności serwisu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

3 août 2026

Dzień dobry,
przykro nam, że konsultacja nie spełniła Pana oczekiwań. W przypadku niektórych świadczeń lub terapii konieczne jest skorzystanie z dedykowanej konsultacji lekarskiej, która obejmuje szerszy wywiad medyczny i ocenę lekarza. Informację tę przekazaliśmy również podczas rozmowy telefonicznej, proponując rozwiązanie satysfakcjonujące dla Pana.

Jeśli chciałby Pan wrócić do tej sprawy, zapraszamy do kontaktu: kontakt@recepty.pl. Chętnie pomożemy.

Zespół Recepty.pl

Polecam :)

Receptę otrzymałem w kilka minut, dodatkowo w zaleceniach lekarz opisał jak stosować lek, polecam :)

24 avril 2026

Bardzo szybko i sprawnie

Bardzo szybko i sprawnie. Doktor miły i dokładny

27 février 2026

Réponse de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Agnieszko, dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło, pozdrawiamy serdecznie :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Masakra…

Lekarz nie dla mi recepty o którą prosiłam. Straciłam 59 zł. Masakra

23 février 2026

Réponse de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Marzeno, przykro nam, że konsultacja nie spełniła Pani oczekiwań i wywołała rozczarowanie. W serwisie Recepty.pl pacjent wykupuje konsultację lekarską w formie teleporady, natomiast decyzja o wystawieniu e-recepty zawsze należy wyłącznie do lekarza. Lekarz działa niezależnie, zgodnie z aktualną wiedzą medyczną, zasadami etyki zawodowej oraz obowiązującymi przepisami prawa i może odmówić wystawienia konkretnego leku, jeśli w jego ocenie nie ma wystarczających wskazań medycznych lub konieczna jest dodatkowa diagnostyka bądź dokumentacja.
Rozumiemy, że sytuacja, w której oczekiwany lek nie zostaje przepisany, może być frustrująca. Warto jednak podkreślić, że wskazanie leku przez pacjenta w formularzu stanowi informację dla lekarza, a nie gwarancję jego wystawienia. Celem konsultacji jest ocena medyczna i zapewnienie bezpieczeństwa terapii.
Jeśli ma Pani wątpliwości dotyczące przebiegu konsultacji lub chce Pani, abyśmy zweryfikowali tę sytuację indywidualnie, zachęcamy do kontaktu: kontakt@recepty.pl - przeanalizujemy sprawę i udzielimy szczegółowych wyjaśnień. Zespół Recepty.pl

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona…

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona konsultacja.

11 février 2026

Réponse de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Anno, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że konsultacja przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Życzymy dużo zdrowia i w razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji :)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus