1. Service de paiement et de comptabilité
  3. Entreprise de logiciels de comptabilité
  4. Commissaire aux comptes
  5. Association d'aide concernant l'impôt sur le revenu

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder bogføring og regnskab, og vi kan optimere alle led i bogføringen. Vi tilbyder også skatteoptimering og digitalisering og kan assistere med skatteopgaver. Vi kører med 100 % digitaliseret bogføring, og har gøre ikke brug af fysiske bilag.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Recount. Fra start til slut har de været ekstremt professionelle, hurtige og ikke mindst virkelig kompetente. Man mærker tydeligt, at de ved, hvad de laver, og de formår at gøre selv komplekse ting inden for regnskab og økonomi nemme at forstå.

Det, der især skiller dem ud, er deres tilgængelighed og engagement. De er altid hurtige til at svare, følger op, og man føler sig aldrig som “bare en kunde”. De går oprigtigt op i ens virksomhed og sørger for, at alt spiller – både i forhold til bogføring, skat og generel rådgivning.

Derudover er deres systemer og måde at arbejde på super effektive, hvilket sparer en masse tid i hverdagen. Det giver virkelig ro i maven at vide, at ens regnskab er i så gode hænder.

Alt i alt kan jeg kun sige, at Recount er et fantastisk revisorfirma – sindssygt dygtige, pålidelige og professionelle. Klart en anbefaling herfra.

23 avril 2026

Enkelmands virksomhed

Enkelmands virksomhed. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Ibrahim fra recount. De følger med i hele processen. Følger op og er tilgængelige nærmest hele døgnet. Besvarer alle ens spørgsmål, store som små. Og guider på bedste mulige måde tilpasset dig.
Jeg vil helt klart anbefale recount, til dig, din virksomhed og dit regnskab.

9 avril 2026

Fantastisk hjælp til regnskab og…

Fantastisk hjælp til regnskab og bogføring!

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Recounts tjenester i min virksomhed i et stykke tid nu, og jeg kan ærligt sige, at det har været en gamechanger. Bogføring og regnskabsarbejde kan være en tidskrævende opgave, der ofte tager fokus væk fra at drive virksomheden. Men med Recount ved min side, har jeg fået min personlige "regnskabschef," der har gjort hele processen smidig og problemfri.

Bogføring:
Recount sørger for, at alle mine finansielle transaktioner er nøjagtigt registreret og opdateret. Det giver mig ro i sindet, da jeg ved, at min virksomheds økonomi er i gode hænder. Det frigiver også en betydelig mængde tid, som jeg nu kan bruge på at fokusere på at udvide min virksomhed.

25 octobre 2023

Rigtig god service til en meget god pris.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Recount det seneste tid, og min oplevelse har været intet mindre end fremragende!
Fra første møde har Recount-teamet udvist en unik blanding af professionalisme, ekspertise og personlig service, som er svær at finde i dagens revisionsverden.

En yderst god service til en meget fornuftig pris.

27 septembre 2023

Jeg har gennem min tid som selvstændig…

Jeg har gennem min tid som selvstændig vognmand brugt Recount til blandt andet lønkørsel og sparring.
Jeg har aldrig oplevet problemer med Recount, de er meget behagelige og tager altid telefonen når der er behov for det

27 septembre 2023

Utrolig god service uanset tid på…

Utrolig god service uanset tid på døgnet. En professionel revisor som man meget hurtig føler sig tryg ved. Helt klart en som jeg kan anbefale, hvis man søger en troværdig og hjælpsom revisor, som altid yder sit bedste!
En meget meget glad og tilfreds kunde