Veldig fornøyd med kundeservicen! Jeg angret meg etter bestilling og sendte mail for å endre til annen vare. Fikk telefon fra kundeservice like etter, og fikk løst det uten problem. Tommel opp! 😄👍
L'entreprise a répondu
Utrolig fine armbånd, var enda finere i virkeligheten og kjempe rask levering!! Er å anbefale og kommer til å handle fra dere ved en senere anledning også😊
L'entreprise a répondu
Sendte ut varen samme dag som jeg bestilte, bra oppfølging og super raske produkter! Første gang jeg bestiller herfra, men ikke siste gangen heller. Meget fornøyd!
L'entreprise a répondu
Jeg hadde en dobbel bestilling inne, og fikk en hyggelig telefon om dette stemte eller ikke. Sparte meg for returbestillig, og mere lyst til å handle hos dere igjen👌
Recreo.no - norsk nettbutikk med det lille ekstra. Unike gaver til baby, barn, han, henne, brud og bryllup, til 4beinte og interiørgaver. Er du på jakt etter en bursdagsgave, julegave, venninnegave eller oppmuntringsgave, så finner du det hos recreo.no og mye mye mer gaver! Liker du høy kvalitet, unike, nyheter, annerledes, spennende, innovative gaver som ikke alle andre har, har du kommet til rette nettbutikken.
Kanalveien 4M, 3127, TØNSBERG, Norvège
Hadde ikke før lagt inn bestillingen, så vipps så var den i postkassen. Enkelt og greit
Var ute etter noe fint som gave. Ikke lett å finne gavesett til menn må jeg si. Fant noen spesielle fine på Recreo.no, god pris, veldig rask forsendelse, Takk
Rask og god handel, en nydelig mobilveske i skinn merke Depeche ble min 😊
God kommunikasjon underveis, gode oppdateringer og rask levering😇👏🏻
Fine produkter, rask levering og overkommelige priser