Lisez les avis des autres
betere foto`s van het werkelijke produkt. Verder top schoen van kwaliteit. Alleen model wordt wel al een aantal jaar hetzelfde doorgevoerd. (roma)
Tevreden over de snelle afhandeling en levering van mijn bestelling. Netjes verpakt en voldoet aan mijn verwachting. Het Siena model is precies zoals ze afgebeeld staan. Ik ben er erg blij mee!
Hele fijne schoenen en service! Tweede paar was verloren in de post, binnen een paar uur waren er al nieuwe opgestuurd op kosten van hun. Mijn vriend is erg blij met deze schoenen, ook voor bredere... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
With RED_EYE Shoes You Always Choose The Best! Casual en sportieve look in één sneakers. Handmade in Portugal, Designed in NL.
Coordonnées de contact
Markt 7, 5911HD, Venlo, Pays-Bas
- info@redeyeshoes.com
- redeyeshoes.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Goeie service
De schoenen pasten niet,teruggestuurd en t geld binnen een paar dagen terug.Konden gratis terug gestuurd worden.
Eenvoudig bestellen
Eenvoudig bestellen, maat 39 beschikbaar, vlotte levering en mooie en prettige schoen
Roma Wit
betere foto`s van het werkelijke produkt.
Verder top schoen van kwaliteit.
Alleen model wordt wel al een aantal jaar hetzelfde doorgevoerd. (roma)
Shoes perfect and comunication 0…
Shoes perfect and comunication 0 percent,no answer inst and mail....delivered its ok
snelle levering
snelle levering. de levering zag er zeer netjes uit met als toevoeging wat snoepjes. vervolgens was mijn bestelling door mij verkeerd gedaan, waarop een zeer snelle reactie door Red Eye Shoes is gedaan. Echt een aanrader.
Super fijn bedrijf!!
Super fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Ik had schoenen besteld, toch een maatje te klein.
Even achteraan gemaild, en er werd een nieuw paar opgestuurd nog voor ik mijn "oude paar" had terug gestuurd...
En nog mooier, de schoenen lopen zaaaalig!
En dat terwijl ik echt een pietje precies ben met schoenen.
Goede schoenen
Goede schoenen, comfortabel en goede kwaliteit, levering volgens afspraak.
Mooie kwaliteit sneakers
Mooie kwaliteit sneakers, heb inmiddels 3e paar gekocht. Prima service, ook toen een zending niet helemaal vlekkeloos verliep.
helemaal top !!!
goede info…., correcte levering en een verdomd fijne mooie schoenen 👌.
Stevige schoenen en fijne service
Prettige klantenservice
Schoenen besteld (Roma). Helaas pasvorm niet goed. Keurige afhandeling van retour, goede communicatie en snelle terugbetaling.
Leuke schoenen!
Bestel iets en je krijgt het de volgende dag gelijk binnen en de schoenen waren van zeer goeie kwaliteit
Goede service duidelijk snel
snelle verzending