Refurbished.Eco Avis

3. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  4. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  5. Opérateur téléphonique

Écrit par l'entreprise

Refurbished.Eco je specijalizovana internet prodavnica novih i profesionalno obnovljenih mobilnih telefona, rezervnih delova i dodatne opreme. Naš cilj je da kupcima u Srbiji omogućimo sigurniju, jednostavniju i povoljniju kupovinu uređaja, uz jasne informacije o stanju, poreklu, garanciji i uslovima kupovine. Iza platforme Refurbished.Eco stoji iskustvo A Mobile Servisnog Centra, koji se profesionalnim servisiranjem mobilnih telefona bavi od 2017. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem radu sa različitim modelima i vrstama kvarova, razvili smo postupak detaljnog pregleda, testiranja, čišćenja i obnove uređaja pre nego što budu ponuđeni kupcima. Refabrikovani telefoni iz naše ponude prolaze proveru više od 50 funkcionalnih tačaka. Jasno su označeni prema klasi i stanju, a uz svaki uređaj kupac dobija fiskalni račun i odgovarajuću garanciju. Kod refabrikovanih iPhone uređaja Battery Health iznosi najmanje 85%, dok se baterije koje ne ispunjavaju naš standard menjaju pre prodaje. Pored refabrikovanih uređaja, u ponudi imamo i nove, fabrički zapakovane telefone, koji su jasno odvojeni i označeni kao novi. Kupcima nudimo mogućnost plaćanja pouzećem, platnim karticama, bankovnim prenosom i kupovine na rate, uz dostavu na teritoriji Srbije. Takođe omogućavamo jednostavan otkup korišćenih telefona, stručnu procenu uređaja i podršku pre i nakon kupovine. Naša misija je da produžimo životni vek elektronskih uređaja, smanjimo količinu elektronskog otpada i izgradimo pouzdano tržište refabrikovanih telefona u Srbiji i regionu. Povratne informacije kupaca koristimo kako bismo stalno unapređivali kvalitet proizvoda, usluge i korisničke podrške.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(9)

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Sve pohvale za refabrikovan telefon

Sve pohvale za refabrikovan telefon
Imam vec refabrikovani Iphone 16 Pro Max i narucila sam Iphone 18 Pro po najnizoj ceni od svih prodaja u Srbiji.
Telefon je, od kad sam ga uzela do danas ispravan 100%, sve radi bez ikakvih problema, a imam i garanciju.
Razvoj cirkularne ekonomije preko manje elektronskog otpada je inovatnivna stvar koja je jako bitna za nasu planetu.

15 septembre 2026

Preporuka!!!

Najvise me je odusevilo sto je cela prica o refabrikovanim telefonima eco-frendly. Mislim da nemamo svest koliko je stetno za planetu unistavanje uredjaja, Refurbished.eco nam je omogucio da kupimo refabrikovane telefone koji su odlicni na svakom polju po mnogo nizoj ceni, a ne stetimo planeti.
Ja sam kupila refabrikovani Iphone 17 i stvarno sam prezadovoljna, telefon radi odlicno. Velika preporuka i najsigurnija i najpametnija kupovina telefona definitivno.

11 septembre 2026

Réponse de Refurbished.Eco

Hvala vam, Viktorija! 💚 Drago nam je što ste prepoznali koliko izbor refabrikovanog telefona može biti dobar i za vaš budžet i za našu planetu. Želimo vam da dugo i sa zadovoljstvom koristite svoj iPhone 17! ♻️💚

Sjajno

Cela porodica se prebacila na refabrikovane telefone poslednjih dve godine. I Samsung i Iphone nisu izneverili…Sada je stigao Iphone 16pro, koji je naravno kao i svi ostali, bez mane. Hvala sto podržavate zastitu životne sredine kupovinom odličnog telefona.

9 septembre 2026

Réponse de Refurbished.Eco

Hvala vam na dugogodišnjem poverenju, Vera! Posebno nam je drago što je cela vaša porodica zadovoljna našim telefonima. Želimo vam da i novi iPhone 16 Pro dugo i sa zadovoljstvom koristite. 💚

Preporuka za sve!

Kupila sam refabrikovani Iphone 17 pre mesec dana, cekala sam da vidim kako ce se pokazati, telefon je bez greske! U garanciji je i stize u savrsenom pakovanju. Kamera je savrsena sto mi je najvaznije, a baterija mi traje vise nego na bilo kom prethodnom telefonu koji sam kupila u radnji. Od sad biram da kupujem pametno za mnogo manje novca.

10 septembre 2026

Réponse de Refurbished.Eco

Hvala vam, Elena! Drago nam je što ste sačekali da telefon dobro isprobate i podelili svoje iskreno iskustvo. Želimo vam da još dugo uživate u svom iPhone 17 — pametna kupovina koja se isplati. 💚

Kupila sam Iphone 17 pro

Kupila sam Iphone 17 pro, da ne znam da je refabrikovan ne bih primetila jednu jedinu razliku od telefona iz prodavnice. Telefon istog kvaliteta, po svakako najboljoj ceni. Izgleda isto kao iz fabrike. Jako sam zadovoljna i usluga je sjajna. Hvala.

8 septembre 2026

Réponse de Refurbished.Eco

Hvala Vam, Andrea! Drago nam je što ste zadovoljni kvalitetom iPhone 17 Pro telefona, njegovim stanjem i našom uslugom. Želimo Vam da ga dugo koristite i uživate u njemu! 💚

Sve preporuke!!!

Kupila sam refabrikovani Iphone 16, najbolja investicija, odusevila sam se na prvom mestu jer kupovinom telefona čuvam životnu sredinu. Telefon je perfektan, sve je kao iz fabrike, pritom može da se plati na rate, a cena je najpristupačnija. Baterija, face ID, ekran sve je savršeno! Svaki sledeći telefon sigurno kupujem preko Refurbished.Eco sajta ❤️

3 septembre 2026

Réponse de Refurbished.Eco

Hvala vam, Elena, na predivnoj recenziji i ukazanom poverenju! Drago nam je što ste zadovoljni svojim iPhone 16 telefonom i celokupnim iskustvom kupovine. Želimo vam da vas dugo i savršeno služi! 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Kupio sam iPhone 15 A klase i iskreno…

Kupio sam iPhone 15 A klase i iskreno sam prezadovoljan. Uređaj je u odličnom stanju i po izgledu praktično kao nov, bez vidljivih tragova korišćenja. Da nisam znao da je A klasa, verovatno ne bih ni primetio da je refurbished uređaj.

Sve od poručivanja do isporuke prošlo je bez problema, a komunikacija sa prodavcem je bila brza i korektna. Veoma pozitivno iskustvo i definitivno preporuka!

2 septembre 2026

Poštovani Gavrilo, zahvaljujemo se na oceni 💚

Odlicno iskustvo

Odlicno iskustvo, telefon je sjajan, sve radi kako treba. Refurbished eco nam pomaze u ocuvanju zivotne sredine. Sve preporuke.

31 août 2026

Poštovani Predraže, zahvaljujemo se na oceni 💚

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus