RegioApp

Ik was eerste instantie wat huiverig, maar waagde toch de gok iets te bestellen. Ik heb mijn bestelling netjes binnen gekregen zoals ik het heb besteld. Ben blij met deze aanbieder! Ruime keus ook!

Al een geruime tijd vaste klant. Super fijne site en ook makkelijk te betalen via Ideal. Bestelling wordt altijd erg snel geleverd wat ook super fijn is. Als je met vragen zit wordt je direct deze... Voir plus

Update: Na even wat oponthoud is de track en trace goed opgelost! 3SYZXG8236*** Update: Regio app heeft netjes de bestelling opnieuw gestuurd en tot in de late uurtjes bereikbaar geweest voor ons om... Voir plus

Betrouwbaar, snel geleverd. Meestal de volgende dag in huis. (afhankelijk van postNL en dag waarop je besteld) Klantenservice reageert vlot. Contente klant. Keep it up!

1. Service d'hébergement de sites web

À propos de RegioApp

🇳🇱 Nederlands

Betrouwbare service, gewoon zoals het hoort. Bij Regioapp draait alles om duidelijkheid en vertrouwen. We werken snel, maken eerlijke afspraken en houden de communicatie open. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

🇬🇧 English

Reliable service, just the way it should be. At Regioapp, we believe in clarity and trust. We move fast, keep our promises, and communicate openly, so you always know exactly where you stand.

🇩🇪 Deutsch

Zuverlässiger Service, so wie er sein sollte. Bei Regioapp zählen Vertrauen und Klarheit. Wir arbeiten schnell, halten unsere Zusagen und kommunizieren offen, damit Sie immer genau wissen, woran Sie sind.

🇫🇷 Français

Un service fiable, tout simplement comme il se doit. Chez Regioapp, la confiance et la transparence passent avant tout. Nous agissons vite, tenons nos promesses et communiquons ouvertement pour que vous sachiez toujours où vous en êtes.

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

5 sterren*****

Ze krijgen van mij 5 sterren, ze zijn betrouwbaar, je kan ze altijd bereiken. Ze zijn eerlijk en beleefd als je ze een vraag stelt.
En mijn bestelling werd perfect afgeleverd.

7 juin 2025

Het is een fijne communicatie en als er…

Het is een fijne communicatie en als er wat is wordt er mee gedacht, en de tijd van verzending klopt altijd, uiteraard als het iets langer duurt hoor je het naar meestal komt het dan door post nl

Snelle verzending

Snelle verzending! Is er iets niet in orde dan word het netjes opgelost .
Enigste minpunt vind ik dat het prijzig is

Jullie krijgen van mij 5 sterren .

Beter bestaat niet!

Supervriendelijke mensen. Topservice. Snelle verzending en goede producten. Beter bestaat er écht niet!

2 juin 2025

Snel, meedenkend en betrouwbaar.

Goede producten tegen redelijke prijzen. Heel fijne en snelle klantenservice. Een foutje in de bestelling wordt direct en met de nodige coulance rechtgezet. Top!

28 mai 2025