Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS! ze bellen op met het verhaal dat je je abonnement weer kunt verlengen. Echter hebben wij helemaal geen abonnement!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters. Ze bellen je zomaar en nemen dat gesprek ook nog op terwijl je zelf eigenlijk niet in de gaten hebt waar het over gaat maar laten je een paar keer 'ja' zeggen waardoor het lijkt alsof... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Internetcowboys. Bellen je op of je tegen het tarief van vorig jaar (€400,-) weer vermeld wilt staan op hun website. Tegen dat tarief zouden ze ook "adverteren". Voor €200,- meer plaatsen ze ook nog e... Voir plus

À propos de l'entreprise

OPLICHTERS

3 novembre 2025

Oplichters.

Oplichters.
Ze bellen je zomaar en nemen dat gesprek ook nog op terwijl je zelf eigenlijk niet in de gaten hebt waar het over gaat maar laten je een paar keer 'ja' zeggen waardoor het lijkt alsof je hun niets zeggende abonnement wil afsluiten.
Je bedrijf wordt op een pagina gezet die waarschijnlijk nooit wordt bezocht en dat kost een paar honderd euro.
Als je ontkent dat je het abonnement hebt afsloten sturen ze je het opgenomen telefoongesprek toe.
Dus zodra je hoort ik ben van regiogidsen: gelijk ophangen en telefoonnummer blokkeren.

1 septembre 2025

Oplichters

Bellen dat er verlengd is terwijl er nooit een opdracht afgegeven is. Laten een nep-incasso bureau bellen dat de betaling niet gedaan is. Trap er niet in!!

4 août 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij! Niet betalen en niet mee in zee gaan.
Doen zich voor als regiogids van de Gemeente, maar dit is het totaal niet.

18 juillet 2025

Eigenlijk 0 sterren.

Eigenlijk 0 sterren.. ben benadert maar weet van niks..hoe komen ze aan ons logo?
Heel raar.. is al de zoveelste keer..

7 juillet 2025

Oplichters

Ben ook gebeld of ik dezelfde vermelding wilde als vorig jaar. Had nog nooit van ze gehoord en wij staan ook niet op hun website. Misleidend en proberen een vermelding te verlengen die je hebt. Oplichterij dus.

6 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit in zee gaan, oplichters

Belden dat we onze vermelding van vorige jaren konden verlengen terwijl we nog nooit met deze mensen in zee zijn gegaan. Gaven aan dat wij op de site hebben gestaan met de vermelding en dat deze nu weg was. Tevens dat wij al eerdere een factuur zouden hebben voldaan, wat niet het geval is. Opletten wat je zegt, anders zit je aan een contract vast...

Lezen een standaard belscript af. Alles opgenomen hier als bewijs

14 mai 2025

Oplichterij

Belden dat we onze vermelding van vorige jaren konden verlengen terwijl we nog nooit met deze mensen in zee zijn gegaan. Kregen meteen ook een soort van bevestiging met verplichting tot betalen. Pure oplichterij zoals ook in alle reviews staat!!

3 février 2025

Oplichting

Oplichting! Proberen je wijs te maken dat je eerder hebt geadverteerd wat niet is.

3 février 2025

Regiogids: door oplichter gebeld

Vandaag door oplichter gebeld, die zich Ruud Meyer noemt en belt namens Regiogids, met de mededeling dat hij van een incassobureau is en € 2900 wil voor advertenties (nooit geplaatst). Van Lianne Deurssen ontving ik vervolgens een offerte voor het plaatsen, zoals mondeling overeengekomen. Afgewezen; simpele oplichters, die je 'dreigen met beslag', maar geen bewijs (kunnen) overleggen. Let op!!!! zeg niets toe!

11 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf bestaat alleen maar uit…

Dit bedrijf bestaat alleen maar uit trieste figuren die oplichters zijn!!
Mails sturen dat je bevestigd hebt. Op geantwoord dat wij niks bevestigd hadden, en GEEN interesse hebben. Vervolgens wordt er 2x naar de zaak gebeld. 2x weer geantwoord met NEE GEEN interesse!
En toch een factuur krijgen met daarin dat er bevestigd is, met een hoog bedrag.
Ze werken onder verschillende bedrijfsnamen, telefoonnummers en e-mail adressen.
Trap hier niet in!!!!

2 décembre 2024

Oplichters en spammers

Oplichters en spammers

Na een keer aan de telefoon sturen ze meteen een factuur en aanmaningen zonder dat je ergens akkoord op geeft. Omdat de email er legitiem uit ziet en ze in het KvK zijn geregistreerd is het makkelijk om dit over het hoofd te zien voor mensen op de info en boekhoudafdeling. Hopende dat je in de haast geld over maakt.

28 novembre 2024

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Trap er niet in. Ze bellen ieder jaar opnieuw met hetzelfde trucje of je de betaalde vermelding wilt verlengen.

19 novembre 2024

Oplichting

We werden gebeld voor de uitbreiding van onze vermelding in de regiogids, we staan hier helemaal niet in en gaven ook aan dat we geen uitbreiding of wat dan ook wilden. Vervolgens moesten we inspreken dat we geen uitbreiding wensten. Dit hebben we niet gedaan natuurlijk maar alsnog....daar kwam een bevestiging van ene mevrouw Lianne Deursen per mail voor een basisvermelding.
Pas op, dit is een hele sluwe manier om mensen iets aan te laten schaffen, pure oplichting!!

18 novembre 2024

Oplichters

Ook wij werden gebeld of wij onze advertentie wilde uitbreiden of dat zo laten. Mijn collega die opnam gaat er niet over en gaf dat ook aan. Direct een mail met de factuur ontvangen. Na deze uiteraard niet te hebben betaald een herinnering ontvangen.

28 octobre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus