DO NOT ORDER
Ordered. Money taken. Nothing sent. Email bounced. It seems they have ceased trading but not bothered to close the website. So a once good site is now a scam…
You took my money, but forgot to send the item! And you do not react on my emails etc.!!! I ordered it 2 months ago.
Selling 1$ cheap items for $$. Lying that the stones are real nature made. You can find same items on SHEIN, Wish.
Deleted all my reviews and blocked me.
My review contained calm text with normal words like “I’m not sure if the stones were real, maybe they lied”, “I’m not going to buy from them again” or “I hope my money rly went to tree planting”. Weird. Their actions spoke for themselves
I started searching more of their info.
Their IP address contains many different shop-websites. I checked some and they all had bad reviews saying the shops are SCAM. (E.g. Someone bought a 200$ couple jewelries from them which were never delivered or worked. Shops: Austingo, Circleandluck)
They give American address, but their terms&policy from Israel and they ship from China/Taiwan.
I never saw any legit certifications about their work, no photos of their faces, photos/videos of the process. They never show up convincing details. I only received a certificate from a free website.
Seems like they donate only 1$ to a tree planting. If you want most of your money go to donations and not overpay cheap rubbish, better find other opportunities.
There are no negative reviews about them. So I’m sure it was deleted like mine.
Karma exists.
このショップはSHEIN、Wish などにあるただ100円のアイテムを高く売り、本当の石が入ってるって嘘ついて。悪評価あげたら、すぐ消しとブロックされた。だから良評価ばっかりだった。
IPアドレスを調べたら、色々なショップ持ってるらしい。そのショップを何個も調べて、ネガティブ評価いっぱい出てきた。沢山人が騙されたらしいです。他のショップで、また安い物を2万円くらいで売ってたらしい。
この会社は別にツリープランティングやってないみたいです。普通にこうやって人を騙してるショップが多いらしい。
普通に、海外で100円でツリープランティングをできるからです。このショップも、お客さんから全部もらったお金の中から、ツリー寄付に100円しか出した無いです。。。
気をつけてください。
Врут что камни реальные, когда их можно заказать за 1$ в китайских приложениях.
Качество кулона не соответсвует из картинкам. Словно обшарпанный стикер с блеклыми цветами.
Выдали они мне какой-то тупой сертификат с бесплатного сайта. Никаких реальных фото и видео, лиц, взаимосвязи с публикой нет.
Написала отзывы что «походу они мне наврали про реальные камни, надеюсь мои деньги ушли на деревья и больше я у них покупать не буду». Спокойный отзыв. Обычно магазины либо игнорят либо говорят ну так то так-то. Написала я на сайт и в коменты к посту.
В СЕКУНДЫ!! Мой комент удаляется и меня отправляют в блок. Крч, их действия говорят сами за себя.
Гуглю их.
Их IP адрес содержит множество подобных сайтов с украшениями дешевыми, только они там просто продают за 200$, а не бедные деревья используют. И когда я загуглила отзывы некоторых из этих магазинов. Их там как только не обзывали за обман и мошенничество. И 90% отзывов негативные.
Дают американский адрес, политика Израельская, отправка из Китая/Тайваня все. И вообще дерево можно посадить за 1-2$ так что если не хотите переплачивать за дешевку и лучше эти деньги отдать реально на помощь природе - ищите другие способы! Этот магазин жертвует только 1$ на деревья- все остальное в свой карман.
Будьте осторожны.