Köpte 2st Fotledsstöd Armis Light med BOA-system för exakt passform. Tipset hur man mäter fotleden stämde perfekt för min del. Har nu använt dessa på båda mina fotleder och upplevelsen är att fot... Voir plus
Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick eft... Voir plus
Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... Voir plus
Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.
Elementgatan 10, 50464, Borås, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Toppenbra produkt och snabb leverans.

Réponse de Rehaboteket
Jag beställde en vara från Rehaboteket vilket jag gjort tidigare åtskilliga gånger. Har alltid känt mig nöjd med mina köp och om det inte storleksmässigt passade eller av annan anledning så var det enkelt byta eller återbetalning
Det som var skillnaden denna gång var att jag fick stor hjälp av deras fysioterapeft Ida. Med hennes hjälp kunde jag få värdefulla råd vilken produkt som är lämplig för mina besvär.

Réponse de Rehaboteket
Utmärkt hjälpmedel för att påskynda läkningen av min hälseneinflammation. Så bra!

Réponse de Rehaboteket
Snabb leverans och snabb möjlighet returnera!

Réponse de Rehaboteket
Bra information på hemsidan. Tillgång till rådgivning ett plus.

Réponse de Rehaboteket
De håller vad de lovar, då det var bra kvalitet på produkten, enkel process och snabb leverans.

Réponse de Rehaboteket
Bra hemsida och mycket smidig leverans. Produkterna som levererades var riktigt bra. Bra service!

Réponse de Rehaboteket
Andra gången jag köper ett handledsskydd hos dem och samma goda erfarenhet.
Snabb hjälp och ett rätt bekvämt och bra skydd.
De skickade också direkt så jag fick paket dagen efter.
Tack!

Réponse de Rehaboteket
Leverans utlovad tre dagar efter köp nu har det gått en vecka har fortfarande inte fått varan.

UPPDATERING 5/6-26
Jag har idag blivit kontaktad av Rehaboteket som både bad om ursäkt samt hade lagt till rabattkoden utan problem! Snyggt!!!
Jag ändrar därför mitt betyg till 4 stjärnor. För en 5:a, bort med er AI som bevisligen gav helt felaktig information och satte er i mycket dålig dager där och då.
VARNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt sanslöst dålig kundservice!!!!!
Jag har för några minuter sedan lagt min första order och glömmer att lägga till erhållen rabattkod på 15% - som man får vid sitt första köp.
Jag kontaktar kundtjänst direkt via kontaktformulär samt svarar på orderbekräftelsen men får till svar av nån AI idiot att de kan INTE lägga till min rabattkod på en befintlig beställning utan de föreslår att jag skickar tillbaka ordern när den kommer och beställer samma varor igen och lägger till rabattkoden då!!! Vilket vansinne!!!
Det går ej heller att annullera ordern.
Denna information ger Rehaboteket:
"Eftersom rabattkoden endast gäller för den första ordern och inte kan läggas till i efterhand, är det enligt våra riktlinjer möjligt att returnera ordern inom 30 dagar från köp och genomföra ett nytt köp med koden."
Lite längre ner i texten ger de följande information:
"Du behöver sedan lägga en ny beställning med rabattkoden, men tänk på att kodens villkor är att den endast gäller på den nya först lagda beställningen."
De säger emot sig själva i ett och samma mejl.
Det är sällan jag blir arg, men detta företag är nog det sämsta jag någonsin stött på genom alla år!!!

Réponse de Rehaboteket
Mycket besviken över dessa stödstrumpor som inte alls motsvarade mina förväntningar och inte stämde med de beskrivningar som gjordes av företaget. De är mycket trånga och svåra att sätta på och ta av. Klart underbetyg alltså!

Réponse de Rehaboteket
Excellent customer support. I had so many questions and I got help each time I asked questions, both via e-mail and over phone. They were also super flexible when I needed to return and change items I had bought.

Réponse de Rehaboteket
Bra upplevelse och högkvalitativa produkter kombinerat med bra sevice.

Réponse de Rehaboteket
Väldigt snabb leverans, och varan jag köpte var enligt förväntningarna