Reismonkey Avis

4,5

Hebben mij heel goed geholpen met de garantie op de camera tas. Geen moeilijke vragen gewoon netjes een nieuw product gekregen. Top support!

Zeer tevreden over elke aankoop die we al deden bij Reismonkey, en dat zijn er ondertussen al zeer veel! We hebben bijna al hun artikelen al aangekocht en die zijn stuk voor stuk zeer handig. Ook de... Voir plus

Ik had voor mijn man drie packing cubes, 1 packing cube clean/direct en n toilettas besteld. Werd snel thuis bezorgd Dit alles voor zijn reis door Ecuador. Het inpakken ging super goed en zoals... Voir plus

De producten van Travelmonkey zijn mooi, praktisch en degelijk. Superblij mee! De cubes zijn heel handig en verkrijgbaar in verschillende maten en in leuke kleuren. Maar het beste vind ik de grote toi... Voir plus

1. Magasin de sacs et bagages

Alles voor de echte reiziger. Slimme travelhacks en leuke reisblogs. Wij hebben alle reisartikelen om het beste uit jouw vakantie te halen. Van packing cubes tot een nieuwe backpack en nog veel meer. Bekijk onze shop en laat je inspireren!

4,5

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Die Ware ist Ansicht sehr gut

Die Ware ist Ansicht sehr gut, ich wollte aber einen Artikel aus der Sendung retournieren.
8 EuroVersandkosten aus Deutschland und es wird weder Klarna noch Paypal angeboten.
Daher leider meine letzte Bestellung, denn nun behalte ich etwas,das nicht gefällt,weil der Rücksendeaufwand hoch und teuer ist. Schade.

27 août 2026

Ideaal je kunt zoveel kwijt

Ideaal je kunt zoveel kwijt in de packing cubes. Ik dacht eerst oh hier heb ik nooit genoeg aan maar met 1 set heb je genoeg om voor een maand aan kleding mee te nemen. Ik ben heel erg tevreden! Ze zijn sterk en precies wat de advertentie aangeeft.

24 avril 2026

Tevreden

Snelle, gratis levering,nadien extra info over de bestelde artikelen.
Erg tevreden, rugzak nog even leren kennen om optimaal te benutten.

25 juillet 2026

Mooie artikelen van goede kwaliteit

Half jaar geleden eerste keer compress-it clean and dirty packing cubes besteld. Deze zijn heel goed bevallen! De cubes zijn van mooi, stevig, wasbaar materiaal. De ritsen zijn ook heel degelijk, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je ze kapot trekt bij de compressie.

Ik vind de clean and dirty cubes echt heel handig, want mijn koffer blijft netjes georganiseerd. De vuile kleding kan ik nu namelijk mooi compact opbergen in het ‘dirty’ vak.

Inmiddels heb ik voor het hele gezin de clean and dirty compress-it cubes besteld en ook nog een paar rugzakken. Ook deze rugzakken zijn van goede kwaliteit en na gebruik lekker compact op te bergen.

Het bestelproces is eenvoudig en de hulp van de klantenservice is uitstekend. Ik had nl. een bestelling geplaatst maar realiseerde me een uurtje later dat ik iets vergeten was toe te voegen aan mijn bestelling. De klantenservice reageerde snel op mijn mail en het product werd toegevoegd aan de bestelling. Levering vond de volgende dag plaats: echt super gewoon!

Kortom: ik ben fan van reismonkey en zou de producten zeker aanraden!

6 août 2026

Om licht en compact te kunnen reizen…

Om licht en compact te kunnen reizen met ov door Zuid-Korea hebben we vorig jaar de packing cubes aangeschaft en met veel plezier gebruikt.
Dit jaar had ik wel problemen met de rits die steeds vast ging zitten maar dat heb ik opgelost door het tegen de rand te naaien. Misschien een aandachtspunt?
Dit jaar heb ik de cameratas gekocht! Geweldig die past precies in het onderstuk van mijn rugzak.
Mijn systeemcamera met zoomlens past onderin en de andere lens en telefoon en oplader en reisgids etc. Kortom heel blij mee!

25 juillet 2026

Goede kwaliteit, heel handig tijdens het reizen

Goede kwaliteit. Heeft inpakken en organisatie tijdens de reis makkelijker gemaakt. Enige verbeterpunt zou zijn dat als je de 3cubes plus clean&dirty cube voor ondergoed deal wil, je nu niet zelf kan kiezen welke print de losse cube is. Maar vooral met die laatste zeeeer tevreden. Ook de toilettassen zijn van goede kwaliteit en alles past er in!

29 juillet 2026

Handige producten

De producten waren snel geleverd en zien er goed uit. Ik heb alleen nog geen ervaring met het gebruik ervan.

24 juin 2026
Logo de Reismonkey

Réponse de Reismonkey

Bedankt voor je review. Fijn dat de eerste indruk goed is. Succes met het uittesten van je producten tijdens jouw volgende reis!

Gideon & Mariska
Team Reismonkey