Reisrebbels - Jeugdvakanties Avis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Reisrebbels organiseert volledig begeleide zomer- en winterkampen voor jongeren van 13 tot 16 jaar. Met enthousiaste reisleiders, duidelijke afspraken en heldere communicatie zorgen we voor een veilige en vertrouwde omgeving. Zo kunnen ouders hun kind met een gerust hart laten vertrekken en beleven jongeren een vakantie vol avontuur, plezier en nieuwe vriendschappen! 😎☀️🎿

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

topkamp

Het was een kamp/reis om nooit te vergeten! super toffe monis waar je gewoon leuk mee kon babbelen en toffe dingen mee deed, leuke vervangactiviteiten als een activiteit niet kon door gaan.

21 août 2026

Super leuke organisatie

Super leuke organisatie! Alles is altijd in orde en voor alles wordt er een oplossing gezocht, als je iets vraagt gaan ze altijd hun best doen om je blij te maken en dat is heel mooi!

29 août 2026

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hoi Tess, wat een ontzettend fijne woorden! 🥰 Heel erg bedankt voor je mooie review. We vinden het enorm belangrijk dat alles goed geregeld is en dat we samen naar een passende oplossing zoeken wanneer er iets is. Het doet ons dan ook veel plezier om te lezen dat je dit zo hebt ervaren! Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw meenemen op een onvergetelijk zomer- of winterkamp. 🙌🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was samen met een vriendin in…

Ik was samen met een vriendin in calella mee met reisrebbels. We hebben het erg naar ons zin gehad, we deden super leuke activiteiten en je had overdag heel veel vrije tijd om iets te doen. Ook was de begeleiding altijd bereikbaar als er iets was en waren ze heel sociaal en leuke mensen. Zelf heb ik een hele leuke vakantie hier gehad en ik raad het andere ook zeker aan!

18 août 2026

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Isabelle, wat ontzettend leuk om te lezen! 🤩 Superfijn dat jij en je vriendin zo’n geweldige vakantie hebben gehad in Calella en hebben genoten van de activiteiten én jullie vrije tijd. Ook doet het ons veel plezier om te horen dat jullie zo tevreden waren over onze begeleiding! 💛 Bedankt voor je mooie aanbeveling en hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw meenemen op avontuur! ☀️🌴

Noté 4 sur 5 étoiles

Calella jongere reis 15-16 Mijn vriendin en ik hadden de calella…

Mijn vriendin en ik hadden de calella jongeren reis voor 15-16 jarige. Het was een goed georganiseerde reis, alleen de regels over drank, drugs, roken en vapen zijn veel heftiger dan dat er staat op de site als je zoals wij via juvigo boekt! Het is opzich wel fijn dat ze streng zijn maar als je elke avond uit wil of überhaupt een drankje wil doen is dit NIET de reis voor jou! Dit had ik van te voren niet goed uitgezocht en vond ik dus wel jammer, maar je had wel de keuze om mee te doen aan een avond programma die ongeveer tot 23 duurde. De consequentie van het overtreden van de regels is dat er een mail naar je ouders word gestuurd, wat dus betekent dat als je afspreekt met je ouders dat je daar wel mag drinken de consequenties eigenlijk niks voorstellen, maar het is wel handiger dat je dan een reis boekt waar dit sowieso mag! Ik wil nog even een extra benoemen dat onze begeleidster Kylie echt een mega leuke en lieve begeleider is en we hebben veel met haar gelachen!

14 août 2026

Hi Cleo!

Bedankt om je ervaring zo uitgebreid en eerlijk te delen! 😊 Fijn om te lezen dat je de reis goed georganiseerd vond en dat jullie zo’n leuke tijd hebben gehad met Kylie. We geven je lieve woorden zeker aan haar door! 🤩

Jammer dat onze regels vooraf niet duidelijk genoeg naar voren kwamen via het boekingsplatform. Binnen Reisrebbels geldt voor alle minderjarige reizigers een nultolerantie voor alcohol, drugs, roken en vapen. Ook wanneer ouders hiervoor toestemming geven, blijven deze afspraken tijdens onze reizen gelden. Bij een overtreding bekijken we steeds welke verdere opvolging nodig is.

Reisrebbels is vooral bedoeld voor jongeren die vrijheid willen combineren met leuke activiteiten, begeleide avonden en duidelijke afspraken. Wil je volgend jaar liever een vakantie met meer vrijheid en uitgaansmogelijkheden? Dan past een Summer Bash-reis voor 16+ misschien beter bij jou! ☀️🎉

Bedankt voor je nuttige feedback en hopelijk kijken jullie toch terug op heel wat fijne momenten in Calella! 🌴

Noté 4 sur 5 étoiles

Super leuk kamp met toffe monitoren

Super leuk kamp met toffe monitoren. Tis mooi gelegen en de kamers waren proper. Alleen was het eten van het hotel niet echt lekker. In het algemeen wel een aanrader

24 août 2026

Hi Sus,

Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat je hebt genoten van de reis, de mooie omgeving en onze toffe monitoren. Ook goed om te horen dat de kamers netjes waren. Jammer dat het eten niet helemaal in de smaak viel. Die feedback nemen we zeker mee.

Heel leuk dat je de reis in het algemeen toch zou aanraden! 😊

Heel goed

Je hebt veel vrijheid. Mooie hotels en lekker eten daar. De monitoren zijn super lief en leuk en de uitstappen zijn altijd goed.

11 juillet 2026

Hi Linde,

Vrijheid, een fijn hotel, lekker eten, leuke uitstappen én geweldige monitoren: dat klinkt als een geslaagd zomerkamp! 🤩 Bedankt om jouw ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit om je nog eens mee op avontuur te nemen! ☀️

Super leuk

Top toffe monitoren en een goed evenwicht tussen vrij zijn en animatie.
Dus het was super leuk.

14 février 2026

Hi Jurre,

Klinkt alsof de skireis helemaal geslaagd was! ⛷️ Geweldig dat onze monitoren en de afwisseling tussen vrijheid en animatie voor jou precies goed zaten. Bedankt dat je erbij was en wie weet tot op de piste! ❄️

Mega tof

Het was echt een heel leuk kamp met super veel leuke activiteiten en we echt veel plezier gehad!🤩

31 août 2025

Hi Jolien,

Superleuk dat je zo genoten hebt van de reis en alle activiteiten! 🤩 Bedankt voor je fijne review. Wie weet zien we je binnenkort terug op een volgend Reisrebbels-avontuur! ✈️

Super💕

Heel tof kamp en de monis waren super gezellig de avondactiviteiten waren ook altijd goed georganiseerd

12 avril 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Lieze! Wat fijn dat je zo’n toffe tijd had en genoten hebt van de gezellige monis en de avondactiviteiten! 😄 Dankjewel voor je leuke review 😍

Echt mega leuk💗💗

Echt mega leuk💗💗
Volgend jaar doe ik het zeker opnieuw!!

18 mars 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Nina! Wat superleuk om te horen dat je zo genoten hebt! 💗 We kijken er nu al naar uit om je volgend jaar (of misschien al deze zomer 😎) terug te zien! 🧡

Krokkusvakantie skireis

Monitoren super tof en vriendelijk, avondmaal altijd zeer lekker.

25 février 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Elliot! Wat fijn dat je zo genoten hebt van de sfeer én het lekkere eten! De complimenten geven we met plezier door aan het hotel én de monitoren 😄🩷

Super leuke week

Super leuke week! 💗

2 mars 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Charlotte! Wat fijn dat je zo’n leuke week had! 🙌🏼 Dankjewel voor je review ⛷️😇

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tof kamp en leuke monitoren en de…

Super tof kamp en leuke monitoren en de kamers waren top top in orde en perfect organisatie

1 mars 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Calliste! Superleuk om te horen dat je zo genoten hebt van het kamp én de organisatie top vond! Dankjewel voor je review 😎

Top!

Je bent heel vrij doorheen het kamp en hebt enkel skiles in de voormiddag. Ik zat in de hoogste groep bij het skiën en het voelde niet echt als les aan wat voor mij positief is. Ik had Jutta als monitor en had heel goede tips gekregen om nog beter te skiën wat me heel hard heeft geholpen en ze was ook heel lief en behulpzaam. Zeker een aanrader!

8 mars 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi! Wat leuk om te horen dat je zo'n positieve ervaring had met de skiles en de vrijheid op kamp! 💥 Super dat het zo vlot en natuurlijk aanvoelde, én dat Jutta je met haar tips echt heeft kunnen helpen — we geven het met veel plezier aan haar door! 🧡 Dankjewel voor je enthousiaste review, en wie weet tot de volgende keer! ⛷️😊

Heel leuk!

Het was echt een heel leuk kamp! Heel goed georganiseerd en ze zorgen goed voor je! De begeleiding is echt top, zeker als je bij Jutta zit!

7 mars 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Mette! Wat heerlijk om te lezen dat je zo genoten hebt van het kamp! 😄 Superfijn ook dat je je zo goed begeleid voelde — we geven je complimentje zeker door aan Jutta, daar gaat ze blij mee zijn! 🫶 Dankjewel voor je fijne woorden 😍

Mountain Bash

Deze vakantie was een zeer leuke met een leuk skigebied en leuke monis. Mijn skimoni Jutta kon zeer goed skiën en leerde ons de kneepjes van het carven. Het was dus supertof! Echt een aanrader!

5 mars 2025

Réponse de Reisrebbels - Jeugdvakanties

Hi Robbe! Wat fijn om te horen dat je zo’n toffe vakantie hebt gehad en genoten hebt van het skigebied én de monis! Super dat Jutta je zoveel heeft kunnen bijleren op de piste — we geven het met veel plezier aan haar door! 😎⛷️ Dankjewel voor je leuke review 🩷

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus