Rekhas House of Cotton Private Limited Avis 10

1. Magasin de linge de maison
  2. Magasin d'articles de salle de bains
  3. Magasin de literie
  4. Magasin de fournitures d'hôtel

India's leading manufacturer of Towels, Bedsheets, Duvets, Pillows, Bath mats, Blankets, Pillow covers, Duvet covers and all Bed & Bath Linen products.

4,3

We really had a very great experience…

We really had a very great experience with the wide variety of hotel Linen collections

8 novembre 2024

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Good Quality and prices

Good Quality and prices

3 novembre 2023

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Quality Bedsheets, rugs & towels

Very good hotel linen like towels bath mats, rugs, bedsheets....Prices are also reasonable..Must try their products.

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you Ms. Jenifer Vaz for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Pleasant experience. Best rates.

If you're searching fir best linen Quality of the products 👌
Best cozy blankets & towels.
Welcoming staff & a very pleasant environment.
Discounts every time you shop
Overall Best deals. 👌👍🏻

8 septembre 2022

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you Ms. Emma for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Bedsheets & Mats ( Worth every Penny )

Amazed by the quality of Mats & Bedsheets ...top notch....also shocked that these products are available at such cheap prices.

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you Ms. Manisha Gaonkar for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Great quality Bedsheets, Towels & Mats

Material of the Bedsheets is good and soft, what I did like more were the Towels & Bathmats.. exceptional quality

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you Mr. Rifen Gonsalves for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Best Bed & Bath linen in Maldives

Very good hotel bed & bath linen in Maldives, like bath mats, bedsheets, towels available here. Prices are also very reasonable as they themselves are the manufacturers. Must try their products.

14 septembre 2022

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you Mr. Manuel Hernandes for your valuable feedback. We are glad you liked our products.

Worth the price. Best buy.

Absolutely worth its price. Nice and cozy bedsheets. No running colours, no loose threads, using for 3 months now, looks to be a long lasting bedsheet. Just buy their products, you won't be sorry. Best products. Best towels in Goa.

2 septembre 2022

Réponse de Rekhas House of Cotton Private Limited

Thank you for your valuable feedback Ms. Ilham Shaikh. We are very lucky to have a customer like you.