Relatel A/S Avis 6 660

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fin kontakt med Johnni fra Relatel. Havde mange spørgsmål i opstartsfase. Han var meget venlig, talte tydeligt og havde god tålmodighed. Guidede os fint igennem vore spørgsmål. Burde have... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vores pris var steget, selv om jeg havde anden aftale. Jeg fik svar fra 2 medarbejdere, om at det var standardaftale og sådan var det. Da jeg skrev at så måtte jeg jo bare lære ikke at stole på a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling til Saanjh fra Relatel – uden tvivl en af de bedste telefonsælgere, jeg har haft fornøjelsen af at tale med! Fra start til slut var oplevelsen både pro... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi blev lovet 2 nye Iphone 16 telefoner til Kr2749 pr stk. det blev aftalt de skulle fremsendes hurtig . De kom aldrig .? Derimod lavede Relatel 2 nye fiktive abonenter til os som vi ikke havde aft... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur de réseau mobile

Écrit par l'entreprise

Relatel tilbyder erhvervstelefoni til små og mellemstore virksomheder. Vi kæmper for de små virksomheder i Danmark, med de bedste produkter, den bedste service og fair priser.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

RUN AWAY!

RUN AWAY!

The worst company I have ever dealt with. They persuaded me to sign a contract promising better internet. It worked for the first week — after that, it’s been a headache day after day. Since I work from home, this has become a complete joke.

I have called them several times, and the problem is still there. Nothing gets resolved. I even had to hire another company just so I could continue working.

Unfortunately, I’m locked into a 3-year binding contract, which they refuse to cancel unless I pay 6,000 DKK. You might get this money from me, but I will never be your customer again — and I will tell as many people as possible to RUN AWAY from your services.

It’s honestly disappointing to see a company make a living off people’s frustration like this.
SHAME ON YOU!

19 avril 2026

Hello Bruno Schvidah,

We are sorry to hear about your experience and the frustration this has caused.

We can see that you are already in contact with our customer service regarding this matter, and we are confident that they are working on resolving the issue and will do their best to help you as quickly as possible.

We encourage you to continue the dialogue with them, as they have all the details of your case and are best placed to ensure a proper and thorough resolution.

best regards

Noté 1 sur 5 étoiles

Danmarks største svindel butik. ! Brug dem ikke. !

Vi blev lovet 2 nye Iphone 16 telefoner til Kr2749 pr stk.
det blev aftalt de skulle fremsendes hurtig . De kom aldrig .? Derimod lavede Relatel 2 nye fiktive abonenter til os som vi ikke havde aftalt. ?
Nu kontere de os for de fiktive nummer som vi jo ikke skal bruge . Vi må nu til teleankestyrelsen med en retsag . Hol jer lang væk fra Relatel. . !!

25 novembre 2025

Hej Jørgen Vase,

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, du ikke er tilfreds med.

For at en nummerflytning og oprettelse af abonnementer kan gennemføres, kræver det, at den nødvendige information og godkendelse bliver oplyst. Dette bliver altid gennemgået og bekræftet flere gange i processen, netop for at sikre, at alt sker korrekt og efter aftale.

Vi kan se, at du allerede er i dialog med vores kundeservice omkring sagen, og vi vil fortsætte behandlingen der sammen med dig, så vi får det hele gennemgået korrekt.

bedste hilsner

Johan var kompetent

Johan var kompetent, venlig og serviceorienteret. Johan gav mig en særdeles god oplevelse og løste problemerne med 5G routeren og besvarede villigt mine øvrige spørgsmål.
Johan gennemgik uopfordret mine abonnementer og fremsendte straks et bedre tilbud og en billigere løsning uden forringelser.

Hej Knud

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at Johan gav dig en god oplevelse, fik løst udfordringen med din 5G-router og samtidig tog sig tid til at gennemgå dine abonnementer og finde en bedre løsning.

Det er præcis den slags service, vi gerne vil levere. Vi giver din ros videre til Johan.

Betjent af Asger B

Betjent af Asger B. Meget imødekommende, forståelig og effektiv relevant vejledning. Medvirker derved til at give et godt indtryk af Relatel.

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at Asger B var imødekommende, tydelig og effektiv i sin vejledning – og at det gav dig et godt indtryk af os.

Vi giver din ros videre til ham.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling…

Fra start til slut var oplevelsen både professionel, behagelig og overraskende personlig. Saanjh formår virkelig at lytte, forstå behov og samtidig forklare løsninger på en måde, der er både ærlig og let at forstå. Der var ingen pres eller smarte salgstricks – bare god energi, skarp viden og en oprigtig interesse i at finde den bedste løsning.

Det, der virkelig gør Saanjh unik, er evnen til at skabe tillid over telefonen – noget som ikke er let i den branche. Man føler sig tryg hele vejen igennem, og det er tydeligt, at der bliver gået op i både kundeservice og kvalitet.

Hvis alle sælgere havde samme niveau som Saanjh, ville telefonsalg have et helt andet ry!

Kæmpe respekt og de varmeste anbefalinger herfra 🙌

Hej Sebastian

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse. Det betyder virkelig meget at læse.

Det er fantastisk at høre, hvordan du oplevede Saanjh – både den personlige tilgang, ærlige rådgivning og evnen til at skabe tillid. Det er præcis den slags oplevelse, vi gerne vil give, så det rammer helt plet.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros og anbefaling videre til Saanjh.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ilhan is one the bests you have in your…

Ilhan is one the bests you have in your system and very helpful and very professional.

Hi Masoud

Thank you so much for your review. It’s great to hear that Ilhan was both helpful and professional – we’re very happy to have him on the team.

We’ll make sure to pass on your kind words to him.

Best regards
Relatel team

Saanjh er den bedste 😍

Hej Ahmed

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre – vi er helt enige i, at Saanjh er noget særligt.

Vi giver din ros videre med det samme.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på, der har været et tyveri!

Vi kontaktede jer via e-mail efter at have opdaget et tyveri, der havde fundet sted inden for de to måneder, men desværre lukkede I sagen uden nogen begrundelse eller ansvarlighed.

Derfor er vi her for at advare jeres klienter og potentielle kunder om at gennemgå deres fakturaer og verificere de skyldige beløb, da vi tilfældigvis opdagede, at vi var ofre for tyveri.

Som vores telekommunikations- og internetudbydere er det jeres pligt at beskytte os og jeres andre kunder mod svindel og tyveri, som det vi oplevede. Men I har ikke gjort det. I stedet for at beskytte os beskytter I nu tyven, hvilket ugyldiggør enhver aftale mellem os.

Vi har ret til at spørge, hvem denne tyv er, og hvorfor I ikke har taget nogen retslige skridt mod ham, efter at vi informerede jer om dette tyveri, som vi opdagede ved et tilfælde.

Hvorfor ønsker I at lukke sagen i stedet for at håndtere den professionelt og juridisk?

Har I spurgt jer selv, hvor mange andre personer eller virksomheder der har lidt lignende hacking og tyveri?

Vi beskylder jer ikke for at være tyve, men vi ser jer forsøge at undgå ansvar ved ikke at afsløre tyven og tyveriet. Dette får os til at føle, at I er indirekte medskyldige i denne forbrydelse. Som følge heraf kan vi ikke stole på jer eller føle os trygge ved jeres beskyttelse. Derfor fornyer vi vores krav om, at I afslører tyven og håndterer vores sag professionelt og juridisk, ikke lukker den og løber væk fra den.

Mvh
Namnami ApS

Hej Namnami ApS,

Vi er i kontakt og skal nok finde ud af det sammen med jer, så vi kan få sagen ordentligt belyst.

Når der er mistanke om svindel eller uautoriseret brug, er det vigtigt, at vi får al relevant dokumentation fra jer, så vi kan foretage en korrekt vurdering og undersøge sagen videre internt. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt, at I selv tager kontakt til politiet, da det er dem, der kan efterforske eventuelle strafbare forhold.

Send gerne den dokumentation, I har, via vores kundeservice, så vi kan følge op hurtigst muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Johan B lytter og søger løsninger

Johan B er venlig, imødekommende og serviceorienteret. Han lytter og søger løsninger. Hold fast i den menneskelige faktor. Vi kunder gider ikke chatbots.

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at Johan B tog sig tid til at lytte og finde løsninger – og at du oplevede ham som både venlig og imødekommende.

Vi er helt enige i værdien af den menneskelige kontakt, og din feedback betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Malthe kunne let løse problemet .

Malthe kunne let løse problemet .
Men lidt klodset at man er nødt til at ringe til kundeservice om e-som

Hej Sisse

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at Malthe hurtigt kunne løse dit problem – det sætter vi stor pris på.

Vi forstår godt din kommentar om eSIM og at skulle ringe ind. Det er bestemt noget, vi tager med videre, så vi kan gøre det nemmere fremover.

God forklaring og service

God forklaring og service

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede både god forklaring og service – det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ilhan var meget serviceminded og gjorde…

Ilhan var meget serviceminded og gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe mig

Hej Lars

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Ilhan var så serviceminded og gjorde sit bedste for at hjælpe dig – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Vi sørger for at give din ros videre til ham.

Hold jer langt væk!!

Dårlig signal. Deres sms tjeneste på hovednummer kan ikke modtage eller sende billeder via sms. Og det koster 99 kr. om måned. Kun for at kunne sende sms. De har tager R… på kunderne. Og man er bundet til 💩 i 3 år. 🤮

13 janvier 2026

Hej Brian

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse har været frustrerende. Vi har også skrevet til dig via Trustpilot for at få lidt flere oplysninger, så vi kan kigge nærmere på din konkrete sag.

Som udgangspunkt er det korrekt, at man ikke kan sende og modtage MMS på hovednummeret via vores SMS-løsning. Til gengæld findes der løsninger, der kan dække det behov, afhængigt af opsætning og brug, så det behøver ikke være en begrænsning i praksis.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit setup, så det fungerer bedre i hverdagen.

Aftalebrud hos Relatel

I forbindelse med en telefonisk henvendelse fra Relatel med tilbud om at tegne favorabel telefonabonnement og internet via telefonsalg blev oplyst at Relatel lovede at vore abonnementer og internetforbindelse, ved en overdragelse til Relatel, ville være med samme datamængder og hastigheder som det vi havde i forvejen. Der blev under telefonsamtalen fremsendt en mail med en stor mængde filer med vilkår sammen med en fuldmagt, som skulle underskrives og returneres under telefonsamtalen, da man ellers ikke ville kunne garantere tilbuddet til den favorable pris. Efterfølgende viste en nærmere gennemlæsning af de fremsendte filer at det lovede i telefonsamtalen ikke var i overensstemmelse med det aftalte.
Sidenhen forsøgt kontakt med Relatel for at ophæve aftalen grundet aftalebrud men Relatel vil ikke anerkende de fejlagtige oplysninger og truer med at de opretter fiktive mobilabonnementer hvis ikke vi udleverer nuværende simkort-numre. Sagen går nu videre til Teleankenævnet og et søgsmål mod Relatel for aftalebrud og urigtige oplysninger og binding i 1 år ekstra udover Telelovens maksbestemmelse. Hold Jer langt væk fra dette firma.

25 mars 2026

Hej Lone

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som du ikke er tilfreds med. Vi har skrevet til dig via Trustpilot for at få flere oplysninger, så vi kan undersøge forløbet grundigt og sikre, at vi har det fulde billede af sagen.

Vi vil samtidig gerne gøre det helt klart, at Relatel naturligvis altid følger gældende lovgivning og regler på området, herunder ift. aftaler, bindingsperioder og håndtering af kundeaftaler.

Når vi har de ekstra oplysninger fra dig, kan vi gennemgå sagen nærmere og vende tilbage med en afklaring.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus