Jättesköna tights, snälla och hjälpsamma på kundservice! Prime tightsen är så sköna, aura sitter som en smäck på kroppen men scrunchen tål ingenting. Vågar knappt träna i dem tyvärr.. använde ett par... Voir plus
Jag saknade ett svar på en fråga gällande mina intjänade poäng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej på tråden som snabbt hjälpte mig med mitt ärende. En... Voir plus
Beställde en träningstopp som kom hem till mig med en massa vita ränder som liknande dammfläckar. Svaret av relode var att tvätta plagget. Känns inte rimligt att behöva tvätta en nyinköpt tröja. Tidig... Voir plus
Beställde tights o sport bh på nätet…
Beställde tights o sport bh på nätet och tyckte inte om tightsen då materialet kändes väldigt tunnt och billigt, så skickade en retur på dem. Fick information att det skulle ta 5-7 dagar innan de hanterade min retur så jag hade gott om tid innan jag behövde betala fakturan på KLARNA. Men de återkom aldrig och falturan på klarna låg väntande. Efter att två veckor gått och jag fortfarande inte fått någon respons från dem insåg jah att jag behävde kontakta dem och fråga vad som hänt. Letar på hemsidan och upptäcker att de endast har kundservice via mail, det går inte att ringa överhuvudtaget. Mycket irriterande då jag inte vill lägga tid på att sitta o maila och vänta på svar då misstaget är deras! Blev endel mailande och en hel del väntade på svar då de har 48h policy att svara på mail och då inte utifrån det första mailet som skivkats utan de 48 timmarna börjar tydligen om efter varje mail!? dvs mkt tid och energi från mig som kund när det är de själva som gör misstaget och inte återkopplar i tid angående returen. Kommer inte handla hos dem igen och vill typ slänga strumporna jag köpte med deras logga på, vill inte sprida deras namn.
Enkelt att reklamera när vara varit…
Enkelt att reklamera när vara varit trasig! Snabb återkoppling 🙌🏻💝
UNDERBAR SERVICE
Jag trodde att min bestämning från relode var jätte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket är fantastiskt och fick ett väldigt moget och fint svar extremt bra service, de visade sig att jag råkat skriva in min mail fel och de fixade dom direkt o skrev så himla fint och perfekt service kunde inte blivit bättre är underbart nöjd!!!
Älskar alla produkter
Älskar alla produkter! Blev lite besviken när mina tights sprack så kontaktade relode och fick nya skickade till mig samma dag helt gratis. OTROLIG service!!
Bra produkter och snabb leverans
Bra produkter och snabb leverans. Problemfritt vid reklamation av produkt. Imponerande responstid av kundtjänst, retur godkänd och ny produkt utskickad inom ett par timmar.
Så otroligt bra hjälp jag fick av…
Så otroligt bra hjälp jag fick av Theresia på kundservice efter att ha slarvat bort mitt presentkort när jag ville göra ett byte på en vara. Snabba svar, supertrevlig, lösningsorienterad samt förstående. Kommer absolut känna mig trygg att köpa av er igen🙏
Jag fick otroligt fin och snabb service!
Nekad reklamation
Jag beställde ett par tights som kom med färgfläckar och jag försökte reklamera dessa. Jag blev nekad reklamation och valde då att inte bråka och göra en vanlig retur som enl hemsidan kostar 69:-. Jag beställde också nya tights i en annan modell istället. När relode mottagit returen fakturerar dom mig 69+49:- alltså 118kr för frakt för skickad vara samt returavgift. Jag hörde av mig till kundtjänst då jag tycker att dom kan stryka frakten på 49:- då jag försökt reklamera samt att jag beställt en ersättningsprodukt. Men relod vägrar vara tillmötesgående. Kommer ALDRIG beställa därifrån igen!
Trevlig och hjälpsamm kund service
Trevlig och hjälpsamm kund service, Man får snabbt den hjälp man behöver
Mycket bra kundservice
Mycket bra kundservice, de godkände min reklamation och ersätta allting mycket bra.
Oseriöst företag
Oseriöst företag – köp inte!
Träningskläderna kom missfärgade på grund av överskottsfärg och företaget tar ingen ansvar. Rekommenderas inte.
Oseriöst företag
Riktigt kasst företag. Blev lovad att få köpa ett par tights senare och få 50% på de då jag köpte de förut men de hade tagit slut i lager. Mailar de sen och säger att jag vill köpa de, de säger att det erbjudandet inte längre gäller och nu ignorerar kundtjänst helt. Köp inte härifrån, överhypeade kläder. Har ett par tights sen tidigare, ej värt priset alls. Anmälan gjort till konsumentverket
Dom sitter snyggt i rumpan MEN dom åker…
Dom sitter snyggt i rumpan MEN dom åker ner heeeeela tiden och sitter wierd framtill. Absolut inte värda 700:-
Oseriösa
Företaget påstår att dom återbetalat för en retur vilket dom inte gjort. Mailat dom men inget svar.
Jag fick hem en tröja där sömmen inte…
Jag fick hem en tröja där sömmen inte var helt bra. Fick därmed en ny hemskickad! Mycket bra service!!
Jätte bra service och bemötande av…
Jätte bra service och bemötande av Erica på kundtjänsten!! Rekommenderar stark Relodes träningskläder🥰
I’m shocked at how bad this was
I’m shocked at how bad this was. The process was chaotic and no one seemed to care about fixing it.
Snabb och bra hjälp!
Dålig kvalité
Jag förstår inte hypen med detta märke. Jag har beställt flertal produkter från relode under åren och visst de sitter superbra när man får hem kläderna men efter första tvätten (trots att man följt tvättråd) så tappar kläderna passformen, börjar noppra sig och i många fall går sönder. Jag trodde att jag fick ett måndagsexemplar men detta händer VAJE gång när jag beställer… tråkigt… för som sagt, de sitter bra tills man tvättat de för första gången.