Natuurlijk weer slecht voorbereid voor mijn reis naar Thailand.. Op de valreep nog even een wereldstekker en packing cubes gekocht bij Remodius. Razendsnel geleverd en kwaliteit nog beter dan wat je z... Voir plus
Lisez les avis des autres
Opladers werken goed, maar van de vier die ik er sinds oktober/november heb, zijn er twee kapot. Eentje is doorgebrand en de andere is afgebroken in de iPad van m’n zoon. Al acht jaar gebruik ik Apple... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben vaak onderweg en was al lang op zoek naar een praktische oplaadoplossing. Vroeger moest ik altijd meerdere adapters meenemen, maar met de Nomadis Mini Travel Adapter is dat eindelijk ver... Voir plus
Werken op twee schermen tegelijk is een uitkomst als je veel tussen programma's en teksten moet switchen. De positieve reviews hebben mij ertoe gebracht de Remodius 13" aan te schaffen. De beste digi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Remodius staat voor vrijheid, innovatie en avontuur. Ons doel is om remote workers te helpen los te breken van traditionele beperkingen. Met innovatieve, praktijkgeteste producten transformeren wij elke plek ter wereld in een efficiënte, stressvrije werkplek, zodat werk en reizen gecombineerd kunnen worden in een lifestyle.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- support@remodius.com
- remodius.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super product en snelle levering
Snelle levering, super handige en compacte stekker in mooi hoesje. Ook vriendelijke service (alleen 4 ipv 5 sterren omdat ik 3 dagen op antwoord moest wachten)
Prima Service
Via Bol.com heb ik in februari 2024 een Nomadius wereldstekker besteld. Deze werkte tijdens mijn vakantie in Canada prima. Echter bij thuiskomst zaten de USA en AUS stekker vast. Na opsturen van een filmpje werd gratis een nieuwe wereldstekker verstuurd. Prima service!!
Zeer goede producten voor een mooie…
Zeer goede producten voor een mooie prijs. Aanrader!
Goede packing cubes en super snelle…
Goede packing cubes en super snelle verzending!
Alles perfecto
Mooi product, waar ik nog vele jaren plezier van ga hebben. Snelle levering en een leuk kado erbij
Goed kwaliteit product geleverd
Goed kwaliteit product geleverd, ook erg snelle verzending.
Producten worden snel geleverd
Producten worden snel geleverd, vriendelijke en behulpzame klantenservice bij vragen. Het ziet er kwalitatief goed uit!
Goede kwaliteit
Packing cubes zijn snel geleverd. Lijkt me goede kwaliteit van ritssluitingen. Tevreden.
Zeer snelle beantwoording hulpvraag en…
Zeer snelle beantwoording hulpvraag en alles werkt goed
Nomadius is een TOPPER
Nomadius heeft onmiddellijk gereageerd op een gemis dat ik had gemeld bij een eerste aankoop, namelijk het ontbreken van voldoende informatie m.b.t. de keuze van passende kabels voor de Nomadius wereldstekker.
Er werd een passende combinatie "Wereldstekker + kabels" voorgesteld Incl 50% korting, een TOP-actie.
De bijzonder snelle E-mail reactie alsook cashback betaling is "zelden gezien"... gewoon TOP!
Ik wens Nomadius dan ook bijzonder veel ondernemingssucces in de toekomst... doe zo verder!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.