Kære Reneé Tusind tak for en fantastisk eftermiddag/aften i går. Du er et virkelig et varmt og oprigtigt menneske og man føler sig mødt i dit selskab❤️. Du er fascinerende og spændende, det gør... Voir plus
Lisez les avis des autres
Renee’ er en fantastisk vejleder og forklare alt så godt og med guiding ❤️🤗og jeg følte mig så meget hjemme og i trygge hænder . Det var så rart at hun også havde tid til at snakke en til en som jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Renee er vanvittig dygtig og har den vildeste smukkeste reneste sjæl og bære et kæmpe unikt lys. Hun omfavner alle på smukkeste vis. Et fantastisk team hun har omkring sig. Tak for jer <3 Jeg er yd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Les gens ont aussi consulté
Bedste gave man kan give!
Wow en god oplevelse! Jeg valgte at give mine forældre en tur ned til Renee hvor de begge skulle til en afdødesession. Dette er uden tvivl den bedste gave jeg har valgt at give dem! Glæden var stor fra begge, på trods af en far der var en smule skeptisk. En gave der aldrig vil blive glemt❤️ så er du i tvivl om du skal give sådanne en oplevelse i gave, kan jeg kun sige ja🫶🏼

Réponse de Renée Jagd
Renée er en usædvanlig fantastisk…
Renée er en usædvanlig fantastisk medie, hun hjalp mig, som jeg ikke engang havde kunnet forestille mig kunne lade sig gøre. Gå fra stor nedtrykthed til optimisme og positiv energi flow. Fra tårer, opgivelse til større forståelse ,- hvorfor og hvordan. Så har jeg nemlig nemmere ved at komme videre i mit liv, når jeg ser sammenhænge og livsstil. Tusind tak kære Renée ♥️ din kæmpe hjælp, støtte og totalt indsigt i mit indre, viser mig at du ret fantastisk. Alt hvad du kunne se og fornemmede passede totalt 🙏🏼 kærligst Dorrte

Kan varmt anbefale Renée Jagd
Kan varmt anbefale Renée Jagd
Renée Jagd er utrolig dygtig og professionel. Hun udstråler varme, omsorg og stor ekspertise. Jeg kan kun sige positive ting og glæder mig til at opleve mere af hendes arbejde!

Réponse de Renée Jagd
Renée er super dygtig og nærværende

En fantastisk oplevelse😊
En fantastisk oplevelse😊
Man mærker virkelig energierne fra man træder ind i rummet❤️
Kan varmt anbefales ❤️

message from upstairs
message from upstairs. Hurtigt svar og en venlig stemme i telefonen. Glæder mig til en god oplevelse ❤️

Den ægte vare
Jeg oplevede for første gang i mit liv, hvad det vil
sige at blive set og hørt og modtog en dyb forståelse
omkring mine problemer i mit liv.
Jeg oplevede så megen kærlighed fra Reneé.
Jeg har oplevet så mange behandlere, men denne
session hos Reneé var den ægte vare.
Kan kun varmt anbefales.

Réponse de Renée Jagd
Jeg kan på det varmeste anbefale Renée…
Jeg kan på det varmeste anbefale Renée Jagd. Renée har en helt særlig evne til at se mig præcis som den, jeg er, og møde mig med en dyb forståelse og respekt. Hun hjælper mig til at udfolde mit potentiale og udvikle mig på en måde, der føles både naturlig og transformerende.
Renée er en fantastisk støtte, især i de områder, hvor jeg føler mig udfordret. Hendes ærlige og åbne tilgang skaber en tryg atmosfære, hvor jeg føler mig set, hørt og forstået. Hun formår at skubbe mig blidt men effektivt mod en større transformation af mig selv, og det gør hele forskellen.
En af de ting, der gør Renée helt unik, er, at hun aldrig får mig til at føle mig som en klient. Jeg føler mig som en gæst i hendes nærvær – altid mødt med ægte omsorg og tillid. Hun skaber en ramme, der føles tryg, og jeg har altid følt mig i gode hænder.
Hvis du søger en kompetent, empatisk og inspirerende guide til personlig udvikling, er Renée Jagd det perfekte valg. Hun har været og er en uvurderlig del af min rejse, og jeg giver hende min største anbefaling.
De bedste hilsner Daniel K

Allehelgens aften - silent supper
En anderledes og respektfuld aften for de døde , der var god mad, nye og spændende indsigter, og efterfølgende har der været en forløsning på et dybere plan.
Kan kun anbefale at prøve det

Réponse de Renée Jagd
Havde en clairvoyance pr. telefon
Havde en clairvoyance pr. telefon, og var lidt spændt på hvordan det fungerede, når nu ikke vi sad overfor hinanden. Men det var en fantastisk oplevelse, og Renée er super dygtig og nærværende, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Clairvoyante Rådgiver uddannelse
Jeg har taget min Clairvoyante Rådgiver uddannelse hos Renée Jagd, og det har været en fantastisk rejse i både mig selv og den spirituelle verden – en oplevelse, jeg ikke ville være foruden. Underviserne er vidunderlige og møder alle typer mennesker med kærlighed og rummelighed, mens de generøst deler ud af deres store viden. De sidste 14 måneder har budt på mange grin, tårer og dybe indsigter. Jeg giver min varmeste anbefaling til alle, der overvejer en uddannelse inden for det spirituelle.

Réponse de Renée Jagd
Dejligt menneske at møde ind til
Dejligt menneske at møde ind til, jeg følte mig tryg og gik derfra med en dyb ro og lidt mere forståelse.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Réponse de Renée Jagd
Mega lærerig og udviklende uddannelses…
Mega lærerig og udviklende uddannelses forløb. Kompetente dygtige og empatiske undervisere med erfaring og gode til at formidle videre..man føler sig tryg og set og hørt og jeg er meget glad og tilfreds efter både at ha gennemført medieskabs og clairvoyant rådgiver uddannelse her 😍🤩✨ bedste anbefalinger herfra ❤️

Réponse de Renée Jagd
Havde den skønneste oplevelse hos Renée…
Havde den skønneste oplevelse hos Renée 🌟 Følte mig meget tryg og hørt igennem hele sessionen.
Det var en smuk oplevelse, som jeg virkelig ikke ville have været foruden.
Renée er et lysende og smukt menneske og jeg ville anbefale alle at ligge vejen forbi hende.

Indre rejse
Har brugt mange aftner hos Renée og Charlotte ❤️det har hjulpet mig til at turde gå ind i mig selv og fået budskaber, som har givet mig ro og forståelse. Jeg starter igen til healing aftner og glæder mig til at rejse videre med mit sind og finde nye veje og ro. Klart anbefaling til at finde dig selv. Tak for jer❤️

🌟et stort taknemmeligt tak🌟
🌟et stort taknemmeligt tak🌟
I 2020 blev jeg ramt af en stress belastningsreaktion så min krop, psyke og åndelighed lukkede helt ned. Det blev min vej mod for alvor spirituel opvågning. Er født med spirituelle evner men har lukket ned for det, det meste af mit liv. Jeg har altid været særligt sensitiv, men kunne ikke navigere i den fysiske verden. Jeg åbnede lidt op i 2011 men lukkede ned igen da det blev for overvældende. Kontakten fra den åndelige verden blev for intens🌟
I min spirituelle rejse møder jeg Reneé i start 2023, hvor jeg fortsat kæmper for en tilværelse pga jeg lever med nervesmerter i mit ansigt og kæbe. Jeg tager Reiki 1,2 og 3 hos Reneé i foråret og henover sommeren 2023. Noget af det bedste jeg har gjort i mit liv. Det gav mig det skub jeg havde brug for til at forstå den åndelige verden og mine egne evner. Reneé har altid troet på mig og det har gjort jeg holdte ved, når jeg tvivlede eller blev bange. Jeg er hende evigt dybt taknemmelig for muligheden for at tage kurserne i så trygt og ubetinget et miljø som det for mig har været at komme hos Reneé. Jeg har aldrig følt mig forkert. Altid rigtig og det var det der skulle til for mig til at støtte mig på min spirituelle vej.
Lige nu “holder jeg pause”, men jeg integrere det åndelige hver dag i mit liv side om side med den fysiske verden. Det er blevet foreneligt og noget der ikke skræmmer mig i samme grad.
Jeg er ikke færdig med at komme hos Reneé. Jeg har noget der skal integreres fortsat og så vender jeg tilbage når tid er. Mærker fint min proces.
Af hele mit hjerte tak for muligheden.
Vi ses igen Reneé.
De kærligste engle kram og knus
Fra Camilla Rasmine

Kærligste anbefaling herfra ♥️
Kærligste anbefaling herfra ♥️
Jeg fik min første clairvoyance hos Renée Jan 20 og igen juni 21 og så har jeg derefter ikke rigtig kunne slippe hende. Har siden modtaget fjernhealinger til mig og min søn, var så heldig at vinde et forløb i AL over 6 mdr super intens og udviklende videre på MORE forløb over 4 mdr som fortsatte den udvikling jeg var i. Mega skøn at blive fuldt og holdt hele perioden igennem. Siden har taget Reiki 1,2,3 - fantastisk redskab ja og nu lakker clairvoyance udd mod enden, som er en magisk proces ml team Renée og universet og jeg selv og resten af holdet 🥰 skændende hvad det næste blir 😅 undervejs i mit kendskab til Renée har hun udvidet med det mest fantastiske team af lige så skønne, dygtige og vidunderlige sjæle. Lad mig bare sige “jeg er fan”

Healing
D. 29.5.24 fik jeg en clairvoyance og healing af Renée.
Renée har den mest kærlige måde og formidle clairvoyante budskaber på, der er ikke den ting hun kom omkring og samtidig på en uhøjtidelig måde, og jeg kunne genkende rigtig mange ting omkring det hun sagde.
Under healing var jeg fuldstændig tryg, jeg mærkede tydeligt da Renée arbejde med min ryg, jeg kan ikke sætte ord på følelsen jeg havde, jeg kunne bare mærke det under hele healingen.
Jeg vil derfor anbefale andre at overgive sig trygt i Renées hænder, et kærligere menneske møder man sjældent. ♥️
Kærligst Regina

Absolut en fantastisk lærer
Absolut en fantastisk lærer! Jeg er ved at uddanne mig til clairvoyant, hos renée. De er meget søde og rare og meget dygtige. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang 😁

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.