Renholm
Jeg har i mange år gjort brug af forskellige rengøringsfirmaer, man skal længe lede efter så yderst kompetente medarbejdere som de folk der er i Renholm. Service, produkt og pris spiller bar... Voir plus
Hvis du ønsker et firma, der har styr på rengøring og kundeservice. Så kan jeg varmt anbefale Renholm. Efter besøg af Renholm, er jeg altid fuldt tilfreds med deres service. Så de får 5 stjerner herfr... Voir plus
Yderst tilfreds kunde af Renholm. De har altid formodet at få vores ønsker opfyldt som kunde. De har nogle kompetente medarbejder, som ydre den bedste service. Jeg kan ikke andet, end varmt anbefale... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er et team af professionelle medarbejdere, der udfører en bred vifte af opgaver inden for rengøring af private hjem, erhvervsrengøring og ejendomsservice. Kontakt os gerne for mere information eller et uforpligtende tilbud.
Tranevej 11 st, 2400, København nv, Danemark
- kontakt@renholm.dk
- renholm.dk
Les gens ont aussi consulté
God rengøring og god personale!
Mangelfuld flytterengøring
Jeg havde bestilt en flytterengøring.
Der er ikke gjort tilfredsstillende rent og jeg skal nu betale for endnu en rengøring gennem boligselskabet.
Der var ikke godt nok rent i køleskab, ovn, toilettet, stikkontakter, emhætte og gulvene var ikke vasket godt nok.
Nu kommer jeg til at betale for endnu en rengøring på min fraflytningsopgørelse.
Ejer var ikke til at tale med og på trods af billeder, ville han ikke kreditere det betalte.
Aldrig har jeg oplevet dårligere service eller behandling!
Super god service samt rengøring
Super god service samt rengøring. Jeg kan klar anbefale dette rengøringsfirma.
5/5 fra mig
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Rigtig god oplevelse og så der virkelig god service også
Positiv energi!
Fremragende rengøring hos Renholm
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Renholm!
Renholm har nemlig udført en perfekt hovedrengøring, uden problemer. Resultatet på rengøringen i mit hjem, viste hvor professionelt og ekstraordinært det blev udarbejdet, grundet den høje kvalitet.
The first cleaning was better than the second one
The first cleaning was good, but the second time I had vacuum clean myself some areas.
5 store stjerner herfra til Renholm…
5 store stjerner herfra til Renholm rengøring!!! Der var en super oplevelse, og vi er fuld tilfreds. Tusind tak
Fantastisk rengøring fra Renholm
Fantastisk rengøring fra Renholm
Det er simpelthen så dejligt, at komme hjem til et så rent hjem :)
Very Nice cleaning and the staff was…
Very Nice cleaning and the staff was amazing 👍👍
Jeg har fået Renholm anbefalet af min…
Jeg har fået Renholm anbefalet af min nabo og har nu haft dem på besøg i 3 mdr. Jeg er godt tilfreds og får det jeg betaler for. Effektive og venlige medarbejdere.
Særdeles mangelfuld rengøring og en respektløs direktør
De første to gange var rengøringen rigtig fin. Derefter kom nye medarbejdere til, og det var særdeles ringe rengøring. Gulvene blev rengjort, men overflader i køkken og på badeværelse samt fjernelse af støv fandt ikke sted. Sidste gang var toilettet heller ikke rengjort. Efter den sidste rengøring tog jeg nogle stykker vådt køkkenrulle og kørte over badeværelsesbordet og på vaskemaskinen. Der var overhovedet ikke gjort rent. På tilsvarende vis var der et lag af støv på overflader i stuen. Dialogen med firmaet's 'direktør var under al kritik. Han var grov og respektløs. Kundeservice var både høflig og venlig.
Jeg vil nødigt sende dårlig energi i… se
Jeg vil nødigt sende dårlig energi i verden, men jeg havde ikke verdens bedste oplevelse med Renholm.
Jeg havde booket en slutrengøring da jeg skulle fraflytte min lejlighed, men desværre kom de aldrig, da jeg var blevet glemt i deres system, og jeg måtte derfor selv gøre det med min 3-årige datter (som ikke ligefrem var nogen stor hjælp;)
Det var jeg lidt træt af, da det også gav lidt problemer i overleveringen af lejligheden som jo alt andet lige ikke var så ren som planlagt.
Det er muligt at det er første gang det er sket at en booking er forsvundet for dem, men det skete desværre for mig.
De havde desværre ikke mulighed for at sende en anden ud, men tilbød en til dagen efter, hvilket ikke var brugbart for mig, da lejligheden skulle overleveres samme dag.
Som skrevet, jeg vil ikke brokke mig, men jeg håber for andre at firmaet får helt styr på deres kalender-system, så ingen kommer til at stå i samme situation.
Venlige hilsner & alt godt!
Fra ham som desværre ingen rengøring fik:(
Troværdigt firma
Flotte resultater efter rengøring! Meget tillidsfuld personale, ville helt klart anbefale til andre 😁
Super tilfreds med slutrengøringen…
Super tilfreds med slutrengøringen udført af renholm! Gode priser og absolut sød personale. Har aftalt rengøring hvert 14. Dag fremover
Mega tilfreds
Mega tilfreds! Pure rent til en fornuftig pris. Desuden meget fleksible med hensyn til tid. Kan varmt anbefale Renholm.
Varmeste anbefalinger !
Hvis du ønsker et firma, der har styr på rengøring og kundeservice. Så kan jeg varmt anbefale Renholm. Efter besøg af Renholm, er jeg altid fuldt tilfreds med deres service. Så de får 5 stjerner herfra.
Fornemt arbejde
Fornemt arbejde, til billige priser! Har gjort brug af renholm gennem en længere periode, og er stærkt tilfreds med deres service! Meget fleksible og hurtige til at svare på spørgsmål!
Fantastisk service
Fantastisk service, MØDESTABILE! Alt i alt godt firma, kan kort anbefales. Søde personale både hos kundeservice og rengøringsfolkene.
Jeg har gjort brug af Renholm til…
Jeg har gjort brug af Renholm til flytterengøring, og jeg har været meget glad for resultaterne, det var grundigt arbejde, søde personale, gode kunde service. Kan varmt anbefales.
Kan kun anbefales !!
Jeg skiftet fra et andet rengøringsfirma til Renholm. Jeg har nu gjort brug af Renholm i 4 måneder. Jeg er tilfreds til det yderste, når Renholm har været forbi. Super service og altid god kommunikation .
- Christina Nyborg