1. Agence de location immobilière
  3. Hôtel
  4. Agence immobilière
  5. Agence de location d'appartements courte durée
  6. Agence de location de maisons de vacances

Rentumi to firma, która łączy nowoczesne technologie z praktyką w branży nieruchomości. Usprawniamy rynek wynajmu mieszkań poprzez autorskie rozwiązania IT: Rentumi.pl – system do zarządzania najmem z poziomu telefonu, pozwalający właścicielom mieszkań automatyzować procesy i mieć pełną kontrolę nad nieruchomościami w czasie rzeczywistym. MojWynajem.pl – narzędzie do prostego i szybkiego rozliczania najmu, ułatwiające kwestie podatkowe i księgowe. Oprócz technologii, dzielimy się wiedzą i doświadczeniem, prowadząc szkolenia z inwestowania w nieruchomości – od podstaw po zaawansowane strategie. Równolegle rozwijamy własną działalność operacyjną w branży noclegowej, prowadząc hostele Rentumi, które wyróżniają się nowoczesnym podejściem, automatyzacją obsługi oraz atrakcyjną ofertą dla klientów krótko- i długoterminowych. Naszą misją jest tworzenie innowacyjnych rozwiązań, które zwiększają bezpieczeństwo, efektywność i rentowność najmu, a jednocześnie oferowanie komfortowych miejsc noclegowych w atrakcyjnych lokalizacjach. ENG Rentumi is a company that combines modern technology with hands-on experience in the real estate industry. We streamline the rental market through our proprietary IT solutions: Rentumi.pl – a rental management system accessible directly from your phone, enabling property owners to automate processes and stay in full control of their properties in real time. MojWynajem.pl – a tool for simple and fast rental settlements, making tax and accounting tasks easier. Beyond technology, we share our knowledge and expertise by running training programs on real estate investing – from the basics to advanced strategies. At the same time, we operate our own accommodation facilities under the Rentumi hostels brand, distinguished by modern solutions, automation, and an attractive offer for both short- and long-term stays. Our mission is to create innovative solutions that increase the safety, efficiency, and profitability of rentals, while providing comfortable accommodation in prime locations.

4,2

Bien

Świat nieruchomości, staje się priorytetowym businessem

Firma Rentumi ze Szczecina jest jedną z bardziej rozpoznawalnych firm w branży nieruchomości.
Jest wysoko oceniana przez klientów.
Dobrym przykładem jest Hostel Rentumi w Gryfinie. Jest to nowoczesny ,świetnie prowadzony duży obiekt mieszkalny. Uważam , na podstawie własnego doświadczenia i korzystania z podróży krajowych i zagranicznych. Pokoje są odpowiednio wyposażone w nowoczesny system ogrzewania podłogowego/ termostaty/ Są wyposażone w dobrej klasy nowoczesne szafki,wygodne tapczany. W pokojach można skorzystać z internetu i tv. Obiekt usytuowany w pobliżu stacji PKP jak również z przystanków komunikacji miejskiej.
Polecam ten obiekt na krótki jak i na długi okres zamieszkania.

22 septembre 2025

Polecam dla pracowników

Dobra cena, pokoje nowoczesne, dużo łazienek i przede wszystkim łazienki pralnia i suszarnia , miejsca które parkingowe

22 septembre 2025
Logo de Rentumi sp. z o.o.

Réponse de Rentumi sp. z o.o.

Dziękujemy serdecznie i zapraszamy ponownie

Profesjonala obsluga

Profesjonala obsluga, wszystko przebiegło według ustaleń. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

18 septembre 2025
Logo de Rentumi sp. z o.o.

Réponse de Rentumi sp. z o.o.

Dziękujemy i zapraszamy ponownie 🏨🤗